Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
06 Aug 2015 22:48 #167126 by Tony
Μολις τσεκαα το trailer της ubisoft για το zmbieU σε ps4,xbox one και pc.Aθλιο trailer,αλλα το αγαπησα.....Τρομερο soundtrack!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2015 21:01 #167282 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μέ έχει πιάσει μια νοσταλγία τωρά τελευταία και ξαναάρχισα το Bully: Scholarship Edition.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
14 Aug 2015 00:36 #167557 by Γιάννης Κουτάκης
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι καινοργιος στο forum, Ελπιζω να εγραψα στο σωστο μερος :woohoo:

Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο Παιχνιδι Spyro η crash bandicoot για υπολογιστη, Ωρες ατελειωτες καψίματος playstation 2 και θα ψηνομουν να το βρω και για υπολογιστη

=) :lol:

More
14 Aug 2015 02:32 #167562 by vasilis

HyperSecret wrote: Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι καινοργιος στο forum, Ελπιζω να εγραψα στο σωστο μερος :woohoo:

Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο Παιχνιδι Spyro η crash bandicoot για υπολογιστη, Ωρες ατελειωτες καψίματος playstation 2 και θα ψηνομουν να το βρω και για υπολογιστη

Δεν ξερω για pc αμα βγει ομως στο ps4 το πηρα!!!

More
14 Aug 2015 11:17 - 14 Aug 2015 11:33 #167566 by Georgios Manolis

HyperSecret wrote: Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι καινοργιος στο forum, Ελπιζω να εγραψα στο σωστο μερος :woohoo:

Καλωσήρθες φίλε Γιάννη,ρίξε μια ματιά εδω !
Δε μπόρεσα να βάλω το link της πρώτης σελίδας του topic γι αυτό γύρνα το εσύ στη πρώτη σελίδα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 14 Aug 2015 11:33 by Georgios Manolis.

More
14 Aug 2015 14:28 #167576 by Γιάννης Κουτάκης
Σε ευχαριστώ πολύ , Να σαι καλά φίλε

More
14 Aug 2015 18:01 #167584 by vasilis

tonyler wrote: Μολις τσεκαα το trailer της ubisoft για το zmbieU σε ps4,xbox one και pc.Aθλιο trailer,αλλα το αγαπησα.....Τρομερο soundtrack!!!

To παιχνιδι αυτο στο wii u ειναι απλα φοβερο. το καλητερο παιχνιδι survival με ζομπι που επαιξα ποτε.
Το ειχα το u για ενα μηνα, το ανταλαξα με το ps4 όμως.

More
16 Aug 2015 13:28 #167639 by Tony
Ξερουμε ποτε περιπου θα βγει η σειρα arkham της rocksteady σε remaster εκδοση??Και ειναι σιγουρο οτι θα βγει καποτε η ειναι απλα φημη???

More
19 Aug 2015 00:40 #167719 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει αλλά ακόμη δεν εχει μαθευτει κατι. Οταν μαθευτει θα το δημοσιεύσουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Oct 2015 13:31 #169645 by Myrmidon

Myrmidon wrote: Πριν τέσσερα χρόνια μια ομάδα πρώην εργαζόμενων της Relic Entertainment αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα νέο studio με όνομα Blackbird Interractive. Το μόνο project που είχαν ξεκινήσει ήταν το Hardware Ship Breakers με θεματολογία από τη σειρά Homeworld. To παιχνίδι σχεδιαζόταν τότε, (βάση φημών) με τη χρήση της Unity3D engine. Αργότερα η Gearbox, χρησιμοποιησε την B.I. για το remaster του Homeworld που βγήκε φέτος το Φεβρουάριο και στη συμφωνία μεταξύ των δυο, υπήρχε ο όρος ότι η B.I. θα μπορούσε να χρησιμοποιησει την ονομασία "Ηomeworld" στο project της. Έτσι το παιχνίδι μετονομαστηκε σε Homeworld:Ship Breakers. Μήπως έχουμε τίποτα νέα από αυτό το "μέτωπο" ;

Β.Ι. Site Press section

Gearbox Software Site about Ship Breakers

Τελικά η ομάδα τα πάει πάρα πολύ καλά. Στο περασμένο Unite 2015 Boston συμμετείχαν και παρουσίασαν μέρος της δουλειάς τους μέχρι τώρα. Δείτε το βίντεο σχετικά :

Unite 2015 - Filming Giant Virtual Vehicles: Procedural Cinematography in Homeworld Shipbreakers