Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπάρχει πρόβλημα με τον εθισμό στα video games?

Poll: Υπάρχει πρόβλημα με τον εθισμό στα Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Οχι
2 25%
Ναι
6 75%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
09 May 2007 13:36 #31155 by John
Ναι έχεις δίκαιο, από μέσα μου λεω μπράβο στην Blizzard για Βug free TBC που κυκλοφόρησε... Στο guild μας οι περισσότεροι καμένοι από το Nax το grinding για τα quests ktl μας έπεσε κάπως βαρύ... Ευτυχώς γιατί έτσι κατέφαρα και βρήκα ευκαιρία να ξεκολήσω. :mrgreen:

Παντως κόλλημα με αλλό παιχνίδι έτσι τόσο πολύ δεν είχα φάει...

<b>Xtrema PC HARDCORE</b>
Intel Core2 Duo E6600
NVIDIA Geforce 8800 GTX 768MB
2 GB RAM
574GB WD/HD

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2007 13:43 #31156 by Kostas
Έτσι είναι άμα κολλήσεις ... δεν ξεκολας με τα ΜΜΟ.
Εγώ το WoW το παράτησα μόλις είδα ότι το ΤΒC είναι μια από τα ίδια. Όπως και να έχει τρώει πολλές ώρες...

Αλλά όσο σκέφτομαι τα μελλοντικά MMO .... όπως Conan και Warhammer ίσως να ασχοληθώ και πάλι με το είδος...

Αυτή την στιγμή το κόλλημα μου είναι το FM2007..τώρα που το σκέφτομαι και αυτό οδεύει σε onlie

More
26 Mar 2012 17:03 #106194 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Τάσος Φλάμπουρας, παραγωγός του Darkfall Online, του μεγαλύτερου video game στη χώρα μας, μίλησε στο Games Expo 2012 για την ανάπτυξη του online gaming και τον εθισμό που προκαλεί, καθώς και τις ευκαιρείες που μπορεί να δώσει σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη online παιχνιδιών.

[youtube:2tqauxp6]
[/youtube:2tqauxp6]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Mar 2012 20:11 #106200 by Fotis Rozakis
Εχει δίκιο και συμφωνώ, άλλωστε είναι προτιμότερο να είσαι εθισμένος με τα games παρά με άλλα στην τέλικη...

More
27 Mar 2012 12:19 #106212 by elegio
Εντάξει από την μια έχει δικο αλλά από την άλλη έχουν δει αρκετά ακραία πράγματα τα ματάκια μας.

Imposible is nothing