Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπάρχει πρόβλημα με τον εθισμό στα video games?

Poll: Υπάρχει πρόβλημα με τον εθισμό στα Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Οχι
2 25%
Ναι
6 75%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
05 May 2007 12:53 #30980 by Georgios Liatopoulos
lol, person, ama se tarazun ta forum kalitera na min ta diavazis! den ime o monos pu entopizi auto to provlima. an den thes na to akus giati se vazi se skepsis apla min asxolise.

hobby ine kati pu to kanis ston eleuthero xrono su pantos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2007 13:08 #30982 by Χριστόφορος

georgios78\ wrote: lol, person, ama se tarazun ta forum kalitera na min ta diavazis! den ime o monos pu entopizi auto to provlima. an den thes na to akus giati se vazi se skepsis apla min asxolise.

hobby ine kati pu to kanis ston eleuthero xrono su pantos

Δεν είδα πολλά άτομα εντοπίζουν αυτό το πρόβλημα να τριγυρνάνε σε forums μιας ιστοσελίδας από παιχνίδια.Άμα θες να μειώσεις τα παιχνίδια,πήγαινε στο Χαρδαβέλλα ή στον Tompson που το έχει κάνει επάγγελμα.

ΥΓ:Δεν με ταράζουν τα forums.Ορισμένα fanboys που κυκλοφορούν σε αυτά με ταράζουν

PSN: personGR

More
05 May 2007 13:35 #30985 by Georgios Liatopoulos
k, file mu pao paso. sevasti i apopsi su. oti kano kirigma. endexomenos kapioi aloi na min to vlepun etsi

More
05 May 2007 16:13 #30992 by Μάνος Γρυπάρης
Γιώργο, καλύτερα να τα γράψεις στα ελληνικά κι ας είναι και η χειρότερη ορθογραφία ever, παρά να τα γράφεις σε greeklish. Δυσλεκτικοί ένα σωρό.

Γενικά εθισμός υπάρχει έως έναν βαθμό και ανάλογα με το άτομο. Σε κάθε είδος παιχνιδιών έχουμε 2-3 μεγάλα ονόματα που τραβάνε τεράστιο κοινό.

ΑΣΕ ρε Σπύρο (μ)εθίστακα που δεν υπάρχει εθισμός!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 May 2007 19:38 #31000 by Georgios Liatopoulos
Με πίσατε. θα γράφω Ελληνικούς και όποιον πάρει ο χάρος. Ετσί Μάνο, λιγο χιούμορ να σπάσει ο πάγος.

Πάντος οι περισότεροι φενετε οτι πιστεύετε οτι υπάρχει εθισμος. Και αυτό περίμενα εξ' αρχής. Για λίγο με αυτα που άκουσα άρχισα να νιόθω υπερβολίκος.

More
05 May 2007 20:55 #31002 by Σπύρος Κλαουδάτος
Δεν υπαρχει εθισμος. Σταματηστε τωρα και παιξξτε οσο θελετε.

Γιωργαρε δυσκολευομαι να πιστεψω οτι παιζεις μονο βραδια παρασκ, οι αποψεις σου για διαφορα games δειχνουν ανθρωπο που ξερει τι λεει. Εδω να πουμε καθε εβδομαδα μας στελνεις μηνυμα στην εκπ σχολιαζοντας μας και ενα νεο παιχν του Wii.

Τωρα αν καποιος δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του προβλημα του. Εθισμος δεν υπαρχει, υπαρχουν δυνατοι και αδυνατοι χαρακτηρες.

More
05 May 2007 21:51 #31006 by Georgios Liatopoulos
Κάθε βδομάδα! Πέρνω περίπου ένα παιχνίδι το μήνα. Για του λόγου το αληθές μπρείτε να τσεκάρετε τη λίστα με τα παιχνίδια μου στο signature. Έχω το wii από το release. wii sports και wii play φυσικά δεν έχω πιάσει πολύ γιατι είναι ομαδικά. Το elebits δεν το έχω παραλάβει ακόμα.

Πράγματι, οι αδύναμοι χαρακτήρες την πατάνε πάντα.

More
06 May 2007 00:25 #31010 by Gabriel
re c george mia xara mporeis sta elinika ego akomi grafo greeklish :( episis o manos exei valei sto forum ena link pou sou metatrepei ena keimeno apo greeklish se ellinika afto pistevo 8a se voi8isei poli kai gia osous den to katalavan afto einai of topic :P

More
09 May 2007 12:42 #31149 by John
Μιλώντας για μένα, ναι πιστεύω ότι είμαι εθισμένος, εδω που τα λέμε το να παιζείς μέχρι τις 3 το βράδυ κυνηγώντας κάποια epics δεν είναι και ότι το φυσιολογικό

<b>Xtrema PC HARDCORE</b>
Intel Core2 Duo E6600
NVIDIA Geforce 8800 GTX 768MB
2 GB RAM
574GB WD/HD

More
09 May 2007 12:59 #31150 by Georgios Liatopoulos
Είναι αλήθεια, φίλε Hiro, ότι στα mmo το μονο ενδιαφέρον είναι η εξέλιξη του χαρακτήρα. Ο μόνος τροπος για να δείς συμαντική πρόοδο είναι να πάιξεις πολές ώρες.