Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Microsoft: Γενική συζήτηση

More
10 Jan 2008 18:34 #39809 by Νικολής Ασημάκης
Έλεος... Και η πλάκα είναι πως μερικοί θα τρέξουν αμέσως να πληρώσουν ότι καινούργιο βγει για να λένε "Να εγώ είμαι στην αιχμή της τεχνολογίας" κλπ. Σε αυτούς κυρίως στηρίζονται σε πωλήσεις! Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή δηλώνω μη διατεθιμένος να πάρω όχι μόνο το DirectX 11, αλλά ούτε και το 10 που έχει κυκλοφορήσει κι'όλας. Κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα αναγκαστώ να κάνω αυτή την αναβάθμιση, αλλά μέχρι τότε λέω, όχι ευχαριστώ και συνεχίζω την gaming πορεία μου με το PC που έχω εδώ και μερικά χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το Oblivion!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2008 19:04 #39812 by Esperos
Για αυτό βγαίνεις εσύ και λές "Να εγώ είμαι στην παρακμή της τεχνολογίας!".............Πρέπει να αναβαθμήσεις το ενυδρείο που με θράσος ονομάζεις PC. :twisted:

More
10 Jan 2008 19:12 #39814 by Νικολής Ασημάκης
Αχά. Λοιπόν να υποθέσω πως εσύ θα είσαι από αυτούς που θα τρέξουν να τα αγοράσουν;

More
10 Jan 2008 19:24 #39817 by Esperos
Ναι αλλά γιατί? Γιατί δουλεύω στα multirama και παίρνω ότι θέλω σε καλές τιμές! Κάτω απο άλλες συνθήκες δε θα το έκανα όμως!

More
10 Jan 2008 22:11 #39820 by Vassilis
Α ρε aposperitti, όρεξει έχεις σήμερα, έχω ξεπατωθεί στο γέλιο μαυτά που λες! Α και άμα θες, μπές και λίγο MSN σε έχω κάνει add

More
11 Jan 2008 01:55 #39824 by Esperos
Όπως βλέπεις σιχαμερέ ντολμά εχω και οπαδούς! Για αυτό μη μου κολάς και πολύ γιατι σε βλέπω να αρμέγεις κατσίκια στην σαχάρα!

More
11 Jan 2008 14:02 #39827 by Νικολής Ασημάκης
Αχά. Διάλεξε επιτέλους τι είμαι, ντολμάς ή κεφτές και λέγε μόνο ένα για να μην μπερδεύονται οι παρατηρητές αυτής της "επικοδομητικής συζήτησης"!

More
11 Jan 2008 14:36 #39828 by Alex
Καλ΄΄α μην λέτε οτι θέλετε...Τι προβλήματα έχετε δηλαδή με τα xp...Κι εμένα μου αρέσουν τα linux αλλά σε θέμα ευχριστίας είναι πολύ πισω.Αρα δεν προορίζονται για το ευρύ κοινό.Τώρα να στήσει linux μόνο για να μπαίνεις internet και για τo msn είναι απαράδεκτο!Εμένα πολλά προβλήματα τα είχα στα linux, με τα suse συγκεκριμένα που είναι από τα πιο αξιόπιστα και διαδεδομένα.Για παράδειγμα στα 8.1 δεν είχα κανένα πρόβλημα με την καρτα ήχου.Στα 10 ενώ την έβλεπαν δεν έπαιζε...Αρα μην θάβουμ εέτσι αβέρτα χωρίς λόγο.Τώρα για το DX11 ας το βγάλουν δεν θα πάρω!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Jan 2008 14:59 #39830 by Esperos
Ε όχι και χωρίς λόγο! Μπλε οθόνες, κρασαρίσματα, προβλήματα ασφάλειας, ασυμβατότητα με Dx10, χωρίς σοβαρό λόγο παγώνουν, χωρίς σοβαρό λόγο κάνουν restart, προβλήματα με τα δυκτιακά προιόντα,λίγα beat αποδικοποιησης....τι άλλο να σκεφτώ? Αυτά μου ήρθαν για τώρα! Από εκεί και πέρα αν ο καταναλωτής χωνέψει και το γεγονός vista=νέο pc θα καταλάβει την ανώτερότητα τους έναντι των xp!

More
11 Jan 2008 16:29 #39831 by Esperos
Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και της Microsoft, η οποία ξεκίνησε το 2006 επικυρώθηκε με σχέδιο νόμου το οποίο κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη. Αφορά την προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft για την κάλυψη των αναγκών του ευρύτερου δημόσιου τομέα και την ανάπτυξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η ίδια συμφωνία προβλέπει την ίδρυση στην Ελλάδα, «κέντρου καινοτομίας Microsoft» το οποίο θα προσφέρει δυνατότητες επιμόρφωσης και θα υποστηρίζει την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις ελληνικές εταιρείες με στόχο την ανάπτυξη ανταγωνιστικών τεχνολογιών. Μέσω του κέντρου θα δίνεται η δυνατότητα επιμόρφωσης των πολιτών σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακών γνώσεων και θα παρέχεται υποστήριξη από τη Microsoft για την ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το ελληνικό δημόσιο. Η συμφωνία συνεργασίας είχε υπογραφεί το 2006 από τον κ. Γ, Αλογοσκούφη και τον Bill Gates στο Microsoft Government Leaders Forum στη Λισαβόνα.

Μπορείτε να δείτε και το video της συμφωνίας του 2006 εδώ