Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Microsoft: Γενική συζήτηση

More
10 Jan 2008 12:15 #39797 by Esperos
Αν και τα πράγματα με το DirectX 10 και DirectX 10.1 δεν κύλησαν όπως ίσως οι χρήστες τα φαντάζονταν (και όπως οι εταιρείες προγραμμάτιζαν), ο σχεδιασμός της Microsoft δείχνει να πηγαίνει για ολοκλήρωση του DirectX 11 μέχρι το τέλος του 2008 και το νέο programming interface να βγαίνει στην αγορά μέσα στο 2009. Ασφαλώς κρίσιμο ρόλο έχουν οι εταιρείες κατασκευής κατάλληλου hardware, το οποίο θα πρέπει να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του νέου API. Εάν πάντως λάβουμε υπόψιν τα χρονοδιαγράμματα των μεγάλων εταιρειών, ακόμη και με αρκετή χρονική ανοχή, μέσα στο 2009 θα έχουμε σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης των γραφικών (και όχι μόνο), στα συστήματά μας. Προφανώς οι εταιρείες δημιουργίας παιχνιδιών, θα δημιουργήσουν τα κατάλληλα DirectX 11 games και ήδη έχουμε πάρει μια καλή «γεύση» για το πόσο απαιτητικά μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Φυσικά θα πρέπει να περάσει ικανό διάστημα, ώστε και οι εταιρείες να αποκομίσουν ικανοποιητικά κέρδη από τις κάρτες που έχουν ήδη κατασκευάσει και οι χρήστες (κυρίως οι gamers) να αποκτήσουν κάποιο πολύ σοβαρό λόγο για να αντικαταστήσουν τον ακριβό εξοπλισμό τους (και οι εταιρείες θα πρέπει να πείσουν πειστικά τους δίκαια επιφυλακτικούς χρήστες γι’ αυτό).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2008 13:54 #39798 by kostas
Apato to DX10... mas doulevei h microsoft plasarontas neo DX eno den exoume dei kala kala to 10? mhpos tha mas ferei kai nea windows? -_-'

More
10 Jan 2008 14:09 #39799 by Esperos
Μήπος και νέες κάρτες γραφικών? :wink:

More
10 Jan 2008 14:40 #39800 by kostas

aposperittis\ wrote: Μήπος και νέες κάρτες γραφικών? :wink:

to mono sigouro... isos oi NVidia kai Ati den eyxaristithikan tis poliseis karton me dx10 chip...

More
10 Jan 2008 15:42 #39801 by Esperos
Μα πως θα μπορούσαν? Αφού τα παιχνίδια είναι ελάχιστα που υποστιρίζουν Dx10! Και βγαίνουν τώρα και λένε για το νέο Dx 10.1 και μάλιστα βγάζουν και νέες κάρτες την σειρά 9+ η Nvidia γιατί η σειρά 8+ τραβάει μόνο μέχρι Dx 10 και πάνω που πασχίζαμε να το χονέψουμε αυτό βγαίνουν και λένε ότι βγάζουν Dx 11! Άρα πάμε και για νέα σειρά προφανώς την 10+, τι να πω, η αγορά πάει να μας πάρει τα λεφτά με το καλύτερο δόλομα....τα παιχνίδια...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Jan 2008 15:55 #39802 by a Guest
Replied by a Guest on topic Microsoft: Γενική συζήτηση
Γουστάρω 9800gtx τώρα

More
10 Jan 2008 17:00 #39804 by Vassilis

roronoa\ wrote: Apato to DX10... mas doulevei h microsoft plasarontas neo DX eno den exoume dei kala kala to 10? mhpos tha mas ferei kai nea windows? -_-'

Σου είπα! κατα το 2009-20010 κάπου εκεί θα βγούν καινούργια Windows! Κάτι σαν τα XP. Τα Vista δεν θα τα εύγαζαν εαν δεν υήρχαν τα Linux και σας το λέω γιατί ο πατέρας μου δουλεύει στην Microsoft και τα ξέρω απο πρώτο χέρι :lol: και μιάς και χρισημοποιώ Linux (Ubuntu) όποις μπορεί να χρησημοποιήση!!! ειναι 1000000% φορές καλήτερα από τα Windows και κάθε Windows! Είναι πιο γρήγορα, μπορείς να κάνεις οτι θες με ολόκληρη τη σημασία της λέξεις!!! Τα συνιστώ ανεπιφίλακτα!!!

More
10 Jan 2008 17:59 #39805 by Esperos

Biltrax\ wrote:

roronoa\ wrote: Apato to DX10... mas doulevei h microsoft plasarontas neo DX eno den exoume dei kala kala to 10? mhpos tha mas ferei kai nea windows? -_-'

Σου είπα! κατα το 2009-20010 κάπου εκεί θα βγούν καινούργια Windows! Κάτι σαν τα XP. Τα Vista δεν θα τα εύγαζαν εαν δεν υήρχαν τα Linux και σας το λέω γιατί ο πατέρας μου δουλεύει στην Microsoft και τα ξέρω απο πρώτο χέρι :lol: και μιάς και χρισημοποιώ Linux (Ubuntu) όποις μπορεί να χρησημοποιήση!!! ειναι 1000000% φορές καλήτερα από τα Windows και κάθε Windows! Είναι πιο γρήγορα, μπορείς να κάνεις οτι θες με ολόκληρη τη σημασία της λέξεις!!! Τα συνιστώ ανεπιφίλακτα!!!

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι τα Linux είναι ότι τελειότερο υπάρχει σε λειτουργικό, όμως απο την στιγμή που δεν υποστιρίζετε απο πουθενά τι να το κάνω? Τι παιχνίδια θα παίζω εκεί? Τι προγραμματα θα βάζω? Τι ποικιλία θα έχω? Τίποτα! Ζήτημα να βρω μερικές δεκάδες σοβαρά προγράμματα απο όλα τα είδη που πρέπει να έχει ένας οικιακός χρήστης.

More
10 Jan 2008 18:11 #39806 by Vassilis
Ναί αυτό που λές είναι αλήθια, γιαυτό και εγώ έχω και Widnows και Linux ατο ήδηο PC :lol:

More
10 Jan 2008 18:30 #39807 by Esperos
Έτσι ναι! Αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φανατικος του διπλού boot, νιώθω ότι κουράζει το σύστημα και το βρίσκω και περιτό! Ο σκοπός είναι να απαλαγής παντελός απο τα win και να έχεις ένα ανάλαφρο pc απο την στιγμή που δε μπορείς το τρως στην μάπα με τα ελατώματα του και δε λες τίποτα! Κάνεις ότι μπορείς για να μοιώσεις τα προβλήματα και ζεις μια χαρά, ξέρεις τι έχεις και τι περιμένεις απο αυτό! Προτιμώ να έχω 2 pc το ένα με Linux για επαγκελματικούς σκοπούς και 1 για παιχνίδια παρά 2 σε 1! Τα πάντα είναι θέμα συνήθειας!