Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Microsoft: Γενική συζήτηση

More
25 Jan 2011 15:46 #88654 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Ε, άμα το Office δεν είναι δωρεάν τι να το κάνουμε; Αυτό είναι που χρειάζονται οι φοιτητές περισσότερο για τις εργασίες τους. Βλαμμένη Microsoft.

Open Office... το ίδιο πράγμα είναι... Μονο που είναι δωρεάν

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2011 16:11 #88657 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Ε, άμα το Office δεν είναι δωρεάν τι να το κάνουμε; Αυτό είναι που χρειάζονται οι φοιτητές περισσότερο για τις εργασίες τους. Βλαμμένη Microsoft.

Open Office... το ίδιο πράγμα είναι... Μονο που είναι δωρεάν

Νομίζω πως δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες.

More
25 Jan 2011 16:17 #88658 by rafor
Μια χαρα ειναι εαν το συνηθισεις.Επισης εσυ τι εργασιες θα κανεις???Σαν του Πανεπηστημιου της Βοστωνης???Αμαν πια σε καθε πραγμα να βρειτε κατι αρνητικο...

More
25 Jan 2011 16:24 #88659 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: Μια χαρα ειναι εαν το συνηθισεις.Επισης εσυ τι εργασιες θα κανεις???Σαν του Πανεπηστημιου της Βοστωνης???Αμαν πια σε καθε πραγμα να βρειτε κατι αρνητικο...

Γιατί κακό είναι να βλέπεις και τα αρνητικά; Εξάλλου οι εργασίες που θα κάνω ακόμη κι αν δεν είναι σαν του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, αλλά μπορεί να θέλω να κάνω κάτι έτσι γιατί μου κατέβηκε ρε παιδί μου. Θα κάθομαι να ψάχνω αν το έχει ή δεν το έχει το Open Office; Το θέμα είναι ότι τα κανονικά Office δεν είναι δωρεάν.

More
25 Jan 2011 16:27 #88661 by rafor
Ενταξει, το ξερω οτι το Office δεν ειναι δωρεαν, αλλα σαν προσφορα σε τοσα πανεπηστημια ειναι τελεια.Δινει ομως και αλλα προγραμματακια, αν πατησεις το δευτερο link θα δεις οτι εχει μεγαλη λιστα.

More
10 Mar 2011 15:54 #90751 by Μάνος Γρυπάρης
Η Microsoft σκέφτεται ήδη το επόμενο Xbox, καθώς έχει βάλει αγγελίες εύρεσης τεχνικών που θα είναι υπεύθυνοι για "αρχιτεκτονική κονσόλας επόμενης γενιάς". Συγκεκριμένα ψάχνει Audio/Video Hardware Architect, Audio Architect λαο Graphics Architect.

Σε μία άλλη θέση, ψάχνει Wireless DV Engineer που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Xbox και μελλοντικών κονσολών. Τέλος, αναζητείται Design Verification Engineer και Senior Hardware Verification Engineer.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Mar 2011 18:21 #90759 by Γιάννης Μπόκας
Για να δουλέψεις εκεί θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5-6 πτυχία...

More
10 Mar 2011 19:45 #90772 by eliminator
Μονο; Και εκτος απο αυτο παλιοτερα ειχα ακουσει οτι για να σε προσλαβουν στην microsoft περνας πρωτα απο τεστ IQ.

More
08 Apr 2011 17:15 #91822 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Άμα είναι έτσι να μην μπούμε στον Διαγωνισμό τι είναι τεσσερα χρόνια υπομονής, εδώ κάναμε τόσο χρόνια υπομονή να τελειώσουμε το σχολείο :D

More
08 Apr 2011 17:26 #91825 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Εμένα ζητάνε μωρέ, είμαι 19 ετών απόφοιτος λυκείου, άφραγκος και πίνω πολλούς φραπέδες.Αυτό δεν θέλουν για την δουλειά??? ;D