Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πανευρωπαϊκη απαγόρευση βίαιων παιχνιδιών

More
21 Jan 2007 16:17 #25815 by Yannis Vatis
Μέσα στα θέματα που ανέλυσα στην πιο πρόσφατη εκπομπή μου στο The Fight Club ανέφερα ένα νέο που ήταν posted στα Νέα του site www.blood-sports.net για ένα debate που γίνεται στην Γερμανία σχετικά με το ολοκληρωτικό ban βίαιων παιχνιδιών σε όλη την Ευρώπη. Ανάμεσα στις χώρες υπέρ αυτής της απαγόρευσης είναι και η Ελλάδα. Το θέμα ξεκίνησε μετά από μία επίθεση μασκοφόρου μαθητή σε Γερμανικό σχολείο λάτρη του Counter Strike με όπλο. Η Αμερικάνικη εφημερίδα Financial Times αναφέρει ότι στόχος είναι η προστασία των παιδιών από virtual σκοτωμούς οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία τους και να πράττουν φονικά και άλλες βίαιες πράξεις. Άμα περαστούν οι νόμοι αυτοί τότε θα μπορούν οι κυβερνήσεις να τιμωρούν game developers που κάνουν χρήση ανθρώπινων και ανθρωπόμορφων χαρακτήρων στις δημιουργίες τους. Παρακάτω σας δίνω links σχετικά με το θέμα:

www.joystiq.com/2006/12/07/germa ... -game-ban/
www.dw-world.de/popups/popup_pri ... 53,00.html

Αναμένω τις σκέψεις σας...

The Fight Club Κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00 με τους Γιάννη Βάτη και Χάρη Φλουρή. Όλη η επικαιρότητα γύρω από τα παιχνίδια ξύλου! Θα γίνει σκοτωμός!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2007 18:40 #25824 by Σπύρος Κλαουδάτος
Δεν προκειται να κανουν κατι τετοιο, δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο. Το μονο που μπορουν να κανουν τα καραγκιοζακια ειναι να θεσπισουν πιο αυστηρα ratings για τις ηλικιες.

More
21 Jan 2007 20:36 #25829 by Νικολής Ασημάκης
Αν το κάνουν αυτό τότε θα κλείσουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες παιχνιδιών στο κόσμο, επειδή όλες λίγο πολύ φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια.

More
21 Jan 2007 21:36 #25831 by Νικολής Ασημάκης
Α, ένα ακόμα τεράστιο μιονέκτημα, αν επικρατήσει αυτός ο νόμος, θα'ναι το χρυσάφισμα των χάκερς. Αφού κανένας δεν θα βρίσκει τέτοια παιχνίδια, που θα πάνε να τα πάρουνε; Στους χάκερς!

More
22 Jan 2007 16:11 #25844 by Anestis Raftopoulos
swstos....alla kai apo download apo torrent tha ta vriskoume

More
22 Jan 2007 17:22 #25852 by Yannis Vatis
Αυτό που απασχόλησε εμένα πιο πολύ ήταν το ότι για μια φορά ακόμα η Ελληνική κυβέρνηση δείχνει την πλήρη απαξίωση της ως προς το gaming community. Με το παραμικρό που γίνεται "Φταίνε τα παιχνιδια!" και αμέσως ψηφίζονται οι νόμοι. Και δίνω ένα 99.99% ότι, όπως και πολλά άλλα, αυτή η υποστήριξη για την απαγόρευση γίνεται για θέμα "γλυψίματος" παρά για προστασία των παιδιών. Αμα θες κύριε να αποτρέψεις τα παιδιά από το να μαθαίνουν την βία τότε κατάργησε την TV, το cinema, τα comics και το Internet. Νοίοθω πολύ άσχημα όταν ακούω παιδιά να τρελαίνονται και να σκοτώνουν κόσμο αλλά το θέμα έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος απ'ότι νομίζουνε. Εγώ παίζω games από τα 5 μου και είμαι 25. Γιατί εγώ δεν έσφαζα ή έδερνα όποιον με πείραζε στο σχολείο;

The Fight Club Κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00 με τους Γιάννη Βάτη και Χάρη Φλουρή. Όλη η επικαιρότητα γύρω από τα παιχνίδια ξύλου! Θα γίνει σκοτωμός!

More
23 Jan 2007 16:46 #25888 by Παναγιώτης
στο blog tou games radio μιλαει ο Μαριος για κατι παρομοιο. Ειναι τι εκπαιδευση θα λαβει ο καθενας μας και πως θα τον επιρρεάζει το περιβάλλον. Αν οι γονεις του παιδιου εχουν μια καραμπινα μες στο σπιτι αυτο ισως την παρει και αρχισει και σκοτωνει οποιον βρει μπρστα του..Σωστα??

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
More
07 Mar 2007 06:03 #28583 by Nom Phoenix
Οχι κυριες και κυριοι δεν με ενοχλει να βλεπω τον Saddam να κρεμιεται και να σπαρταραει σαν ψαρι ουτε ο βομβαρδισμος μιας πολης......αυτο που δεν αντεχω ειναι να παιρνω το controller στα χερια μου και να σκοτωνω ψηφιακα σχεδιασμενα A.I. στο "Grand Theft Auto".

Ε: Ποσο βλαμενος μπορει να ειναι καπιος μπαμπα?
Α: Πολυ......πιστεψεμαι παρα πολυ παιδι μου.

More
07 Mar 2007 10:53 #28588 by Γιώργος Πάσχος
Μωρέ τα ratings είναι μια χαρά αλλά στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται.
Π.χ ο αδερφός ενός φίλου μπορεί να νοικιάσει άνετα και να παίζει το God of War. Αλλά τι λέω... το έχει αγοράσει και το έχει σκίσει.

Greek power!