Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
24 Jun 2017 13:42 #200407 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Summer sales και αγόρασα τα εξής:

Soul Suspect και Shadwen πολύ ωραία!Καλό κάψιμο!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2017 15:53 #201040 by Blood Prince
Μόλις ήρθε στα χέρια μου το πολυβραβευμένο παιχνίδι της Square Enix και ευτυχώς είναι αυτό που ήθελα. :lol: (και όχι η limited edition που δεν ήθελα)

Ανυπομονώ να το λιώσω σε ώρες χαλάρωσης αν και το Skyrim εξακολουθεί και έχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μου ακόμα και μετά απο 800 ώρες παιχνιδιού. B)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Jul 2017 00:25 #203164 by Angel
Πήρα το Senua's Sacrifice και περιμένω πως και πως τις 8 Αυγούστου.Ελπίζω η Ninja Theory να μην προδώσει την εμπιστοσύνη μου.

More
07 Sep 2017 01:54 #205038 by Angel
Τσίμπησα το Nier Automata τώρα που ήταν σε έκπτωση και το χαίρομαι πολύ!Έχω παίξει περίπου 3 ώρες και μου αρέσει πάρα πολύ απο όλες τις απόψεις.

More
19 Sep 2017 18:16 #205705 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
Θεώρησα πως ο Germanos είχε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές προσφορές, μέχρι τις 31/08/2017.
Μερικές από αυτές ήταν οι εξής:
1) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το DOOM στα 39,90 ευρώ.
2) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το DEUS EX: Mankind Divided στα 39,90 ευρώ.
3) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το Asseto Corsa στα 39,90 ευρώ.
4) Uncharted 4: A Thief' End και δώρο το Street Fighter V στα 39,90 ευρώ.
5) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Tom Clancy's: The Division στα 39,90 ευρώ.
6) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Homefront: The Revolution στα 39,90 ευρώ.
7) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Mirror's Edge Catalyst στα 39,90 ευρώ.
8) Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake και δώρο το Dark Souls 3 στα 39,90 ευρώ.
Εγώ αγόρασα στις 28/08/2017 το Uncharted 4: A Thief' End με δώρο το DEUS EX: Mankind Divided στα 39,90 ευρώ και το Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake με δώρο το Mirror's Edge Catalyst στα 39,90 ευρώ, παρά το παράδοξο που δεν έχω (θέλω να πιστεύω πως όχι ακόμα) την πολυπόθητη κονσόλα PS4.
Και χωρίς κονσόλα PS4 αγοράζω παιχνίδια για PS4.
Ειδικά τώρα που πήρε για παράταση η σύμβασή μου για ένα έτος θέλω να πιστεύω πως θα την πάρω.
Η ειρωνεία είναι πως στους δέκα μήνες που ήταν η αρχική σύμβαση δεν αγόρασα την κονσόλα. Να δούμε αν και τώρα θα μου το επιτρέψουν οι συνθήκες..

More
25 Sep 2017 17:55 #206005 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
Την Πέμπτη 14/09/2017 αγόρασα από ένα κατάστημα Public το:
Watch Dogs Completε Edition για το PS4, 19,99 ευρώ.
Ευτυχώς που πρόλαβα, επειδή πρέπει να ήταν το τελευταίο.
Θεωρώ πως πρέπει να ήταν καλή προσφορά...
Τα games για PS4 αυξάνουν, αλλά η κονσόλα δεν υπάρχει (θέλω να πιστεύω) ακόμη!!!

More
25 Sep 2017 18:58 #206006 by Angel
Τσίμπησα ενα χειριστήριο Xbox One για να παίζω στο PC.Τρομερή βελτίωση σε σχέση με το Speedlink Torrid που είχα πριν που στα δύο χρόνια έβγαλε θεματάκι ο μοχλός και έχει απαίσιες σκανδάλες.Του Xbox απλά έτη φωτός μπροστά στα πάντα.

More
26 Sep 2017 00:07 #206045 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εξαιρετικό το χειριστήριο του Xbox One για PC!

More
08 Oct 2017 18:16 - 08 Oct 2017 18:18 #206559 by Γιώργος Λόλας
Πριν λίγο καιρό έκανα μια μικρή αναβάθμιση στο PC. Αν και ο επεξεργαστής είναι αρκετά φθηνός, αρκεί για gaming σε 1080p. Ο G4560 είναι πραγματικά σκυλί αφού ότι του έχω πετάξει πάνω, το έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για motherboard επέλεξα την B250M-D3H της Gigabyte, ενώ πήρα και ένα module DDR4 των 8GB στα 2400MHz. Σύντομα θα πάρω άλλα 8GB RAM, έναν NVMe M.2 SSD και αργότερα θα αλλάξω και την κάρτα γραφικών. Για την ώρα και για τα games που παίζω, η 7870 Black Edition κρατιέται αρκετά καλά.

Αύριο Δευτέρα θα παραγγείλω και μια καινούρια οθόνη. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω μια ultrawide της LG, την LG 29UM59-P στα 199 ευρώ, αλλά τελικά θα πάω σε ένα 23-24άρη monitor, για το οποίο δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Σκέφτομαι να πάρω το 23MP68VQ-P . IPS, 5ms. Αλλιώς θα ψαχτώ είτε σε AOC.
Last edit: 08 Oct 2017 18:18 by Γιώργος Λόλας.

More
11 Oct 2017 17:35 #206682 by A
Πήρα το Recon Tech μιας και όλα τα controllers θα είναι συμβατα με το Xbox one X.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Attachments: