Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
07 Feb 2017 19:36 #193537 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ πήρα σε ψηφιακή μορφή το expansion του Dragon Age: Origins, το Awakening. Το είχε σε προσφορά στο steam πολύ φτηνά και το πήρα με λεφτά που είχα μαζέψει πουλώντας items από το account.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2017 19:51 #193538 by A

Shikabane_Hime7 wrote: Εγώ πήρα σε ψηφιακή μορφή το expansion του Dragon Age: Origins, το Awakening. Το είχε σε προσφορά στο steam πολύ φτηνά και το πήρα με λεφτά που είχα μαζέψει πουλώντας items από το account.

Ωραίος, "επένδυσες" χρήμα σε παλιό αλλά πολύ καλο game. ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
08 Feb 2017 09:09 #193558 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Εγώ πήρα σε ψηφιακή μορφή το expansion του Dragon Age: Origins, το Awakening. Το είχε σε προσφορά στο steam πολύ φτηνά και το πήρα με λεφτά που είχα μαζέψει πουλώντας items από το account.

Ωραίος, "επένδυσες" χρήμα σε παλιό αλλά πολύ καλο game. ;)

χαχα ναι. Πρόσφατα τερμάτισα το Origins και έχω πωρωθεί. Με κλειστά μάτια το πήρα το Awakening, περίπου 15-16 ώρες επιπλέον παιχνιδιού είναι, πολύ καλά για expansion.

More
10 Feb 2017 21:03 - 10 Feb 2017 21:05 #193667 by Angel
Μεγειά μου ρε παιδιά!Θα σας δω στα fields of death.
prntscr.com/e7346c

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 10 Feb 2017 21:05 by Angel.

More
10 Feb 2017 23:07 - 10 Feb 2017 23:12 #193671 by Blood Prince
Επειδή μου χάλασαν τα headset που είχα επειδή έσπασε το μικρόφωνο και αχρηστεύτηκαν αποφάσισα να αγοράσω άλλα.Συγκεκριμένα παρήγγειλα τα mediatech mt3564 purus stereo headset

Δεν είναι καθόλου ακριβά αλλά φαίνονται ικανοποιητικά (καθώς δεν σκόπευα να αγοράσω ακριβά και να πάει κάτι στραβά μετά) και δεν είναι made in china.Ελπίζω να τα απολαύσω και να μην χαλάσουν αμέσως. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2017 23:12 by Blood Prince.

More
11 Feb 2017 00:26 #193680 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Μεγειά μου ρε παιδιά!Θα σας δω στα fields of death.
prntscr.com/e7346c

Έι να σου πω, κοίτα μην πάρεις πολλή φόρα και γίνεις φοβερός και μετά δε θα καταδέχεσαι να παίζεις μαζί με το noob -εμένα-, μέχρι να το πάρω και να το μάθω. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 Feb 2017 02:14 #193687 by Angel

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Μεγειά μου ρε παιδιά!Θα σας δω στα fields of death.
prntscr.com/e7346c

Έι να σου πω, κοίτα μην πάρεις πολλή φόρα και γίνεις φοβερός και μετά δε θα καταδέχεσαι να παίζεις μαζί με το noob -εμένα-, μέχρι να το πάρω και να το μάθω. :P

Μα θα έπρεπε να χαίρεσαι που θα το κάψω για να σου πω τα "κόλπα" να τους πλακώνεις στο level σου μέχρι να με φτάσεις.Και φυσικά δεν θα σε πουλήσω και θα τους κόβουμε μαζί τα κεφάλια :D

More
11 Feb 2017 22:08 #193715 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πήρα τα Dragon Age 2 και Inquisition με balance που είχα μαζέψει στο λογαριασμό στην Kinguin και συνεχίζω την περιπέτεια στον κόσμο της σειράς.
Attachments:

More
11 Feb 2017 23:42 #193718 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Πήρα τα Dragon Age 2 και Inquisition με balance που είχα μαζέψει στο λογαριασμό στην Kinguin και συνεχίζω την περιπέτεια στον κόσμο της σειράς.

Ωωω μεγειές μεγειές!Καλό λιώσιμο!

More
18 Feb 2017 15:05 #193950 by Γιώργος Λόλας
Έκανα μια μικρή αναβάθμιση στο PC. Άφησα πίσω το 775 socket που είχα τα τελευταία χρόνια και πέρασα σε 1151. Η αλήθεια είναι ότι ο Q6600 που είχα ήταν πραγματικά σκυλί και με έβγαλε ασπροπρόσωπο για περίπου 10 χρόνια! Αν προχωρούσα σε overclock (ανεβαίνει άνετα μιας και είναι και step 0), θα μπορούσα να τον κρατήσω ακόμα λίγο, αλλά αποφάσισα να πάω σε νέο socket για να έχω ανοιχτό το παράθυρο μελλοντικά για καλύτερη αναβάθμιση. Μια άλλη λύση θα ήταν βέβαια να πάω σε πειραγμένο XEON, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση :)

Τα πραγματάκια που πήρα είναι:
Επεξεργαστής: G4560
Μητρική: Gigabyte GA-B250M-D3H
RAM: Crucial 8GB DDR4 στα 2400MHz

Μελλοντικές αλλαγές:
Καλύτερη οθόνη
Περισσότερη RAM
Δυνατότερη GPU
Αγορά ενός SSD
Αλλαγή σε άλλο κουτάκι με καλύτερο air-flow και περισσότερα fans

Για τα δικά μου δεδομένα, ο G4560 είναι για την ώρα μια χαρά. Μελλοντικά θα μεταβώ σε i5 όταν χρειαστεί. Ο G4560 ανταπεξέρχεται πολύ καλά στην πλειοψηφία των σημερινών games, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τα περισσότερα games δεν εκμεταλλεύονται ακόμα τους επιπλέον πυρήνες της CPU. Οι τιμές των SSD έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν, οπότε η επιλογή μου θα είναι ένας 250αρης M.2 για το λειτουργικό και τα βασικά games που έχω συνεχώς installed (Black Desert Online, Assetto Corsa, Rust κτλ).

Το πρόγραμμα σήμερα έχει καλόπισμα του case, στήσιμο του νέου build και λίγο cable management παρέα με αρκετό καφεδάκι και την Banks:

Θα επανέλθω σύντομα με εντυπώσεις.
Attachments: