Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
07 Oct 2012 20:52 #113040 by Νικολής Ασημάκης

Zozoulini wrote: Aγόρασα από το Steam τα: Breath of Death VII, Cthulhu Saves the World, Dear Esther

Το Dear Esther παιχνιδάρα φοβερής αισθητικής. Δυστυχώς έχω "κολλήσει" σε ένα σημείο (δεν ξέρω που να πάω) και δεν μπορώ να προχωρήσω την ιστορία. Το Cthulhu Saves the World τερματισμένο. Αν έχεις διαβάσει καθόλου Lovecraft το εκτιμάς 1000% παραπάνω. Όλο το παιχνίδι είναι ένα inside joke. Από την ίδια εταιρία είναι και το Breath of Death VII, έχω διαβάσει σενάριο και είναι το ίδιο καμένο με το Cthulhu. Κάποια στιγμή πρέπει να το παίξω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2012 21:26 - 08 Oct 2012 01:22 #113041 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Η φοβερή αισθητική του Dear Esther με τράβηξε και εμένα! Δεν έχω διαβάσει κάτι από τον Lovecraft, πιστεύω ωστόσο ότι θα ευχαριστηθώ το Breath of Death VII, αλλά και το Cthulhu.
Last edit: 08 Oct 2012 01:22 by Μαρία Αναγνωστοπούλου.

More
07 Oct 2012 21:49 #113042 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ βρήκα σ' ένα μαγαζί στην Πατησίων το White Knight Chronicles για το PS3 σε απίστευτα χαμηλή τιμή και δεν έπαιζε να μην το τσιμπήσω.

More
15 Oct 2012 01:39 #113308 by Κώστας Προμπονάς
Βρήκα το Outrun 2 για το πρώτο Xbox σε κάποιο βιντοκλαμπ που πουλούσε χρησιμοποιημένα, μόλις στα 5 ευρώ και το πήρα. Παίζει τέλεια στο 360 και τα άξιζε. Τρελλά arcade πατιλίκια!

More
26 Oct 2012 14:29 #113714 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic θα μπορείτε να γράφετε τι αγοράσατε σήμερα. Οι αγορές σας μπορεί να είναι είτε από κατάστημα, είτε online και να αφορούν:

- Games
- Hardware
- Software
- Κινητά
- Ηλεκτρονικές συσκευές
- Οτιδήποτε αφορά τεχνολογία και gaming γενικότερα

Βάλτε και μια εικόνα του προϊόντος που αγοράσατε, την τιμή του και προαιρετικά το κατάστημα.

Σήμερα αγοράσαμε για το GameWorld TV έναν νέο Pac-Man, μεγαλύτερο, μαζί με δύο φαντασματάκια. Δέχονται μπαταρίες. Η παρέα αυτή θα προστεθεί στο σκηνικό μας. :D

Τιμή: 30 δολάρια από το Ebay

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Oct 2012 17:06 - 26 Oct 2012 20:21 #113719 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Από το Steam αγόρασα τα The Bard's Tale (1,74) και Left 4 Dead 2 (3,49) και κατέβασα δωρεάν το Borderlands 2 -αγόρασα πρόσφατα κάρτα γραφικών και ήταν το δωράκι μου.

Για PC πάντα, πήρα σε retail εκδόσεις τα: NBA 2K9 (4,30), Next Generation Tennis 2003 (1,90) και SBK 08 (2,90)
Last edit: 26 Oct 2012 20:21 by Μαρία Αναγνωστοπούλου.

More
26 Oct 2012 18:38 #113722 by Θοδωρής Κώτσελας
πηρα το Rocksmith guitar bunlde.ειναι επικο game !!και μια ευκαιρια και μαθω κιθαρα :)

More
26 Oct 2012 20:08 #113729 by Κώστας Προμπονάς
Αγόρασα το Burnout 3: Takedown για το πρώτο Xbox. Τρέχει στο 360 χωρίς κανένα πρόβλημα, και τα aftertouch takedowns είναι όλα τα λεφτά.

[center:sa4bj7na] [/center:sa4bj7na]

Πάλι μεταχειρισμένο από video club, στα 3,5 ευρώ.
Μάλλον με έχει πιάσει retro mania, αλλά από την άλλη, δεν θέλω να ξοδεύω πολλά για games αυτήν τη περίοδο και ψάχνω για φτηνά...quick fixes :P

More
27 Oct 2012 11:20 #113741 by Jester
Ξεφορτώθηκα κάποια παλιά games και πήρα το FIFA 13 που μου είχε ξεφύγει στο launch. Επίσης παράγγειλα από online store της αλλοδαπής σε πολύ καλή τιμή mass effect 3 και sleeping dogs όλα για xbox 360

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
27 Oct 2012 12:14 #113743 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Αν επιτρέπεται απο που και πόσο το mass effect 3?