Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
07 Apr 2011 16:05 #91776 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Παίζω Fight Night Champion πολύ καλό αξίζει τα λεφτά του!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2011 19:57 #91789 by tlallok
Replied by tlallok on topic Now Playing...
αυτη τη στιγμη το castlevania lords of shadow.

πολυ καλο παιχνιδι αν και οι ομοιοτητεσ με το GoD ειναι αναποφευκτες

More
09 Apr 2011 10:41 #91865 by dreamangel25
Replied by dreamangel25 on topic Now Playing...
Mag online fps(κορυφαιο gameplay κ απειρους ελληναρες)!!!,killzone 3 ,ο τιτλος μιλαει απο μονος του κ τελος dragon age 2!

More
18 May 2011 15:08 #93557 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Now Playing...
Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το Battlefield Bad Company 2 Vietnam. Τα FPS παιχνίδια μου αρέσουν όλο και περισσότερο, αφού τα αποδοκίμαζα μέχρι που έπαιξα για πρώτη φορά το CoD MW2 και ύστερα το BBC2.
Κι αν δεν βρίσκει άτομα online, αφού δεν έχουν όλοι το add-on Vietnam, παίζω λίγο Assassin's Creed Brotherhood Multiplayer mode από το οποίο έχω μείνει έκπληκτος και νομίζω πως δεν χαλάει την εικόνα του AC καθώς είναι καλοδουλεμένο, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε και η Ubisoft και για αυτό και δεν το είχαν παρουσιάσει σε prequel της σειράς.

More
18 May 2011 15:21 #93558 by MaTeKoN
Εγώ πιστεύω το Battlefield 3 θα είναι καλύτερο από το CoD MW3. Μπορεί σε πωλήσεις να μην το ξεπεράσει επειδή τα CoDs έχουν μεγαλύτερη fanbase από τα Battlefield. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι από άποψη γραφικών, καθώς το ένα θα χρησιμοποιήσει την Frostbite 2.0 ενώ το άλλο την IW 4.5 η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο MW2. Αν νομίζετε ότι τα γραφικά του MW2 είναι άξιοι ανταγωνιστές των γραφικών που έχουμε δει ότι θα ΄χει το Battlefield 3, τότε πάω πάσο! Περισσότερα ελπίζω να δούμε στην E3 αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε μόλις κυκλοφορήσουν και τα δύο και τα δοκιμάσουμε.

More
18 May 2011 15:25 #93560 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Now Playing...
Αυτή τη περίοδο παίζω μόνο League of Legends! Εχω πωρωθει άγρια, αλλά αυτό μέχρι να πάρω το Crysis 2! :twisted:

More
18 May 2011 15:37 #93562 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Now Playing...

Alcatraz wrote: Αυτή τη περίοδο παίζω μόνο League of Legends! Εχω πωρωθει άγρια, αλλά αυτό μέχρι να πάρω το Crysis 2! :twisted:

Έχω μάθει από φίλους ότι έχει τέτοιο lag, που αν ρίξεις σε κεφάλι δεν γίνεται τίποτα, ενώ αν ρίξεις στον κώλο του, σου βγάζει headshot! 8O
Δεν σου λέω ότι γίνεται συνέχεια αλλά τόσες φορές, αρκετές για να το βαρεθείς.

More
18 May 2011 16:10 #93563 by kiriakos_k23
Replied by kiriakos_k23 on topic Now Playing...
Εγώ έχω ξεκινήσει να παίζω το Darksiders παρόλο που έχω λιώσει όλα τα God of War και θεωρώ πως είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους κατόχους Xbox εάν θέλουν ένα κλώνο του God of War που θα το ευχαριστηθούν (15-20 ώρες παιχνιδιού).

More
23 May 2011 04:35 #93769 by Pixiedust
Replied by Pixiedust on topic Now Playing...
Πριν 2-3 μερες ξεκινησα το WET κ το τελειωσα. μαρεσε αρκετα αλλα μ φανηκε λιγο μικρο. κριμα π ακυρωσαν το 2 :(

More
23 May 2011 11:02 #93785 by Shijune
Replied by Shijune on topic Now Playing...
To Witcher να το τερματίσω για να λιώσω μετά και το Witcher 2.