Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Jan 2011 22:59 #88141 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Now Playing...
Εγώ ασχολούμαι με Multiplayer του Medal of Honor και με το Tier 1 mode που έχει τις αποστολές και σου δίνει χρόνο για να τις ολοκληρώσεις, λίγο πιο δύσκολο από το Hard, και αν πεθάνεις ΟΛΗ την πίστα από την αρχή!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jan 2011 11:34 #88151 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ αυτές τις μέρες ασχολούμαι με το Witcher που μου το σύστησε ο Nikolis μιλάμε ειναι ένα από τα καλύτερα Action RPG που έχω παίξει ποτέ.

More
20 Jan 2011 14:58 #88174 by F33L
Replied by F33L on topic Now Playing...
CoD 4 Multiplayer
cod modern warfare 2
το black ops θελει 7αρια μαλλον παρα τα οσα λεει επειδη crasharei me dx error
και.. colin mc rae dirt 2

More
28 Jan 2011 14:29 #88824 by Νικολής Ασημάκης
Παίζω μερικά ματσάκια League of Legends, συνεχίζω ένα προχωρημένο save μου στο Britannia: Total War (ένα από τα τέσσερα παιχνίδια του Kingdoms) και ξανάρχισα το πρώτο Neverwinter Nights μπας και καταφέρω ποτέ να το τερματίσω.

More
28 Jan 2011 15:08 #88828 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Now Playing...

Nikolis wrote: και ξανάρχισα το πρώτο Neverwinter Nights μπας και καταφέρω ποτέ να το τερματίσω.

Τόσο παλούκι είναι αυτό; :roll:

More
28 Jan 2011 15:43 #88837 by Γιάννης Ρέμας

Nikolis wrote: ξανάρχισα το πρώτο Neverwinter Nights μπας και καταφέρω ποτέ να το τερματίσω.

εγώ παλιά που το είχα παίξει μετά από κάποιο σημείο το βαρέθηκα αν και απ ότι θυμάμαι ήταν λίγο δύσκολο ιδικά τότε που δεν ήξερα καλά αγγλικά

More
28 Jan 2011 16:47 #88846 by Νικολής Ασημάκης
Την προηγούμενη φορά που έπαιξα το παράτησα γιατί με χάλασε που δεν ήταν party-based όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια βασισμένα σε κανόνες DnD (baldur's gate κλπ) οπότε αποφάσισα να πάω κατευθείαν στο 2, το οποίο σεναριακά με απογοήτευσε. Το πρώτο έχει καλύτερο σενάριο και θέλω να το τερματίσω, αν και είναι λίγο παλουκάκι.

More
06 Apr 2011 11:54 #91695 by kalabakas
Replied by kalabakas on topic Now Playing...
:fball: Λοιπόν κάθε φορα που ξεκινάω ενα παιχνίδι θέλω να το τελειώσω... δεν παιζω παράλληλα άλλο παιχνίδι εκτός από κανα ποδοσφαιράκι..... αυτό τον καιρό το ποδοσφαιράκι ειναι το FIFA 11 και το παιχνίδι το κανονικό είναι το Homefront.....

More
06 Apr 2011 12:57 #91703 by Fragy
Replied by Fragy on topic Now Playing...
COD Modern Warfare
DreamFall - The longest journey

More
06 Apr 2011 12:59 #91704 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Παράτησα το ξυλοφόρτωμα των Tekken για λίγο και το έχω ρίξει στα adventures. Τώρα παίζω το The Longest Journey. Αξιόλογος τίτλος με ελκυστικό σενάριο και ατμοσφαιρική μουσική επένδυση. Παλιός αλλά καλός.