TutuOfTutunia wrote: Το Bloodborne στην αρχή και μέχρι να το μάθω ήταν ο εφιάλτης μου. Εξάντλησα κάθε υπομονή που είχα και βρήκα και καινούρια αποθέματα. Είμαι η gamer που πάω και πέφτω με τα μούτρα και στο Bloodborne, όπως και στο Dark Souls, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει. Με δυσκόλεψε πολύ! Βέβαια, τώρα που ανέφερες την πλατίνα αισθάνομαι το challenge μέσα μου, οπότε θα το τολμήσω!
Έχεις κάποιa συμβουλή γενικά για το Bloodborne;
Εχω πολύ καιρό να παίξω οπότε δεν θυμάμαι πολλά.
Βέβαια τον χαρακτήρα μου δεν τον έχω διαγράψει και θα ξαναπαίξω κάποια στιγμή το βασικό παιχνίδι και το DLC. (τώρα που πήρα Πλατίνα δεν ξαναπαίζω Pthumeru Chalices γιατί με ζόρισαν αρκετά από το Depth 3 και μετά .
)
Απ'οτι θυμάμαι η Arcane με βοήθησε πολύ ειδικά με Amygdala στο Chalice Dungeons (στο βασικό παιχνίδι ήταν εύκολη) και την είχα ανεβάσει κοντά στο 99.
Επίσης το Vitality το είχα αρκετά υψηλό γιατί με βοήθησε στο Cursed όπου έπαιζα με το μισό Vitality.
Να θυμάσαι να έχεις υπομονή και να φαρμάρεις αρκετά.Καλό farming location είναι το Lecture Building και κάποιοι Λυκάνθρωποι σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο Ailing Loran Chalice.
Επίσης upgrade στα όπλα να κάνεις,το Saw Cleaver ήταν το αγαπημένο μου.Εγώ πειραματιζόμουν και με τα Blood Gem ανάλογα με τις αδυναμίες των αντιπάλων.
Στο DLC ουσιαστικά ο Orphan of Kos με δυσκόλεψε αρκετά,τα άλλα bosses τα βρήκα εύκολα όπως και στο βασικό παιχνίδι.
Η δυσκολία για Πλατίνα είναι στα Chalice Dungeons τα οποία είναι πιο δύσκολα και από το DLC.