Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 Jul 2020 14:07 #236284 by Ηλιας

Blood Prince wrote: Εχω ακούσει πως η διάρκεια είναι 15 ώρες...μα έχω παίξει 15 ώρες στο εύκολο επίπεδο εξερευνητής και έχω ολοκληρώσει τα 15/22 Chapters...οπότε έχω δρόμο μπροστά.

Είμαι περίεργος όταν το τερματίσω πόσες ώρες θα έχω κάνει.Επίσης το story εξελίσσεται με ενδιαφέρον.

Εγω παντα, μα παντα, ξεπερναω αρκετα τις ωρες που λενε οι reviewers πως διαρκει το παιχνιδι.

Νομιζω αυτοι το πανε σχετικα γρηγορα. Εγω θα κατσω να χαζεψω τους διαλογους, τα cutscenes, θα ψιλοψαξω για αντικειμενα, για λουταρισμα κλπ.

Τελευταιο παραδειγμα το persona 5. Ελεγαν ολοι πως ειναι πολυ μεγαλο, ομως σε ωρες ειχα διαβασει απο 80 εως 120. Ειμαι στις 150 ωρες και πιστευω για να το ολοκληρωσω θα φτασω γυρω στις 200.

Ε λοιπον, αυτοι που γραφουν για 80 ωρες gameplay κοροιδευαν στεγνα. Ο μονος τροπος να το τερματισεις σε 80 ωρες ειναι να μην ασχοληθεις καθολου με την ιστορια του παιχνιδιου και να μην ψαχτεις παρα ελαχιστα.

Πραγμα σχεδον αδυνατο εκτος αν το πας για δευτερο τερματισμο. Ναι ετσι το δεχομαι τις 80 ωρες. Το πας "τρεχοντας", χωρις να ασχολεισαι με την ιστορια και την εξελιξη του χαρακτηρα σου.

Εχω την εντυπωση πως το πανε "τρεχοντας" για να προλαβουν να κανουν το ριβιου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2020 16:33 - 06 Jul 2020 16:40 #236290 by Blood Prince
Συμφωνώ πάντως στο Uncharted 4 και στο How long to beat 15-16 ώρες μου έβγαζε.Τελικά έκανα 20 ώρες στο πιο εύκολο επίπεδο όσον αφορά το shooting και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jul 2020 16:40 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Ηλιας

More
09 Jul 2020 23:47 #236430 by Blood Prince
Ο Ατρέας στο God of War είναι πολύ αντιπαθητικός.Μου έρχεται να τον πλακώσω στις φάπες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
27 Jul 2020 20:34 - 27 Jul 2020 20:36 #236985 by Blood Prince
To God of War στο NG Plus το παράτησα εδώ και μέρες γιατί είχα κολλήσει και θα έπρεπε να βρω ένα video στο youtube για να δω πως θα συνεχίσω και βαριόμουν.

Τώρα έχω όρεξη να ξαναπαίξω και τις εξής επιλογές.Συνεχίζω το God of war,παίζω Uncharted 4 από την αρχή σε δυσκολότερο επίπεδο,παίζω Fifa 19 ή εγκαθιστώ το Assassin's Creed 2 στο Laptop.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Jul 2020 20:36 by Blood Prince.

More
28 Jul 2020 02:54 - 28 Jul 2020 02:58 #236987 by Blood Prince
Αποφάσισα τελικά να παίξω God of War καθώς το συνέχισα από εκεί που το είχα αφήσει στο Black Rune και έπαιξα σχεδόν δηλαδή το μισό παιχνίδι σε ένα βράδυ και το τερμάτισα καθώς είδα τους τίτλους τέλους για δεύτερη φορά στο NG Plus. xD

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Jul 2020 02:58 by Blood Prince.

More
28 Jul 2020 09:36 #236989 by Ηλιας
Τερματισα το Persona 5 τελικα. Εξαιρετικο παιχνιδι.

Το ολοκληρωσα στις 200 ωρες. Το πηγαινα αρκετα αργα στην αρχη και με κουρασε, οταν ανεβασα ρυθμο εχγινε πιο ενδιαφερον.

Πολυ ομορφο παιχνιδι, δικαια αυτα που εχουν ακουστει. Απο τα καλυτερα jrpg's που εχω παιξει.

Τωρα ξεκινησα το GoW 3. Καλες οι πρωτες εντυπωσεις.

More
03 Aug 2020 16:21 - 03 Aug 2020 16:22 #237168 by Blood Prince

akiszax wrote: Εγω απο χθες ξεκίνησα το έπος God Of War άρα στη άκρη θα μπει το Spiderman, ναι μεν το έχω τερματίσει στο παρελθόν, άλλα αυτή την φορά θα προσπαθήσω να το κάνω Platinum.

Στην άκρη το Spiderman ;! Μήπως τελικά δεν είναι τόσο καλό όσο λένε ;

Καλά το God of War είναι βαρετό για πλατίνα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Aug 2020 16:22 by Blood Prince.

More
09 Aug 2020 14:55 #237356 by Aνέστης Αδαμίδης
Πολύ πρόσφατα τερμάτισα το AC Rogue και το έκανα πλατίνα. Βέβαια, έχω να κάνω μερικά πραγματάκια ακόμη για 100% συγχρονισμό, αλλά έχω παράλληλα επιστρέψει στο Split/Second που μ'άρεσε πολύ σαν παιχνίδι, αν και racing. Θα δω αν θα ξεκινήσω και το Doom Eternal ή το Ghost of Tsushima.

More
10 Aug 2020 10:37 - 10 Aug 2020 10:39 #237371 by Blood Prince

TheReaper wrote: ή το Ghost of Tsushima.

Αγόρασες Ghost of Tsushima day one ; :woohoo: Εγώ θα περιμένω δύο χρόνια να πέσει η τιμή.

Σήμερα ξεκίνησα να παίζω το Spiderman στο πιο εύκολο επίπεδο και με δυσκόλεψε αρκετά το πρώτο boss και δεν εντυπωσιάστηκα από τον χειρισμό.Ελπίζω στην συνέχεια να μου αρέσει καλύτερα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Aug 2020 10:39 by Blood Prince.

More
10 Aug 2020 17:35 #237372 by Blood Prince
Λοιπόν έπαιξα κάμποσες ώρες σήμερα και είναι εθιστικό το Spiderman.

Με δυσκολεύει πάντως στο πιο εύκολο επίπεδο που το έχω βάλει.Λογικά λόγω χαμηλού level.

Κοιτάζω να ασχολούμαι και με άλλες δραστηριότητες και όχι μόνο με τις βασικές αποστολές.

Ο χάρτης φαίνεται κάπως μονότονος και κουραστικός γιατί βλέπω ουρανοξύστες παντού.

Για Πλατίνα έχει άφθονο περιεχόμενο πιστεύω και σκέφτομαι πως καλά έκανα που δεν πλήρωσα επιπλέον λεφτά για να αγοράσω και τα DLCs.

[IMG

Peter Baylish