Blood Prince wrote: Εχω ακούσει πως η διάρκεια είναι 15 ώρες...μα έχω παίξει 15 ώρες στο εύκολο επίπεδο εξερευνητής και έχω ολοκληρώσει τα 15/22 Chapters...οπότε έχω δρόμο μπροστά.
Είμαι περίεργος όταν το τερματίσω πόσες ώρες θα έχω κάνει.Επίσης το story εξελίσσεται με ενδιαφέρον.
Εγω παντα, μα παντα, ξεπερναω αρκετα τις ωρες που λενε οι reviewers πως διαρκει το παιχνιδι.
Νομιζω αυτοι το πανε σχετικα γρηγορα. Εγω θα κατσω να χαζεψω τους διαλογους, τα cutscenes, θα ψιλοψαξω για αντικειμενα, για λουταρισμα κλπ.
Τελευταιο παραδειγμα το persona 5. Ελεγαν ολοι πως ειναι πολυ μεγαλο, ομως σε ωρες ειχα διαβασει απο 80 εως 120. Ειμαι στις 150 ωρες και πιστευω για να το ολοκληρωσω θα φτασω γυρω στις 200.
Ε λοιπον, αυτοι που γραφουν για 80 ωρες gameplay κοροιδευαν στεγνα. Ο μονος τροπος να το τερματισεις σε 80 ωρες ειναι να μην ασχοληθεις καθολου με την ιστορια του παιχνιδιου και να μην ψαχτεις παρα ελαχιστα.
Πραγμα σχεδον αδυνατο εκτος αν το πας για δευτερο τερματισμο. Ναι ετσι το δεχομαι τις 80 ωρες. Το πας "τρεχοντας", χωρις να ασχολεισαι με την ιστορια και την εξελιξη του χαρακτηρα σου.
Εχω την εντυπωση πως το πανε "τρεχοντας" για να προλαβουν να κανουν το ριβιου.