Πολλες φορες ακουω για τα free to play games και οτι ειναι το μελλον των games. Το θεμα ειναι οτι εγω σε ενα μερος εδω διαφωνω.
Η δικια μου γνωμη τωρα ποια ειναι . Η EA μας εδωσε το battlefield play for free και μετα απο ουτε καν μιση βδομαδα το παρατησα . Το γιατι τωρα , οταν η στρατηγικη σου ειναι να δειχνεις στο κοινο σου οτι το μονο που θες απο αυτον ειναι λεφτα τοτε γιατι να κανεις ενα free to play game ; Δηλαδη εγω το μονο που ειχα να κανω για να ειμαι καλυτερος δεν ηταν να δειξω την αξια μου αλλα τα λεφτα μου ! Ηταν βαρετο ηδικα για αρχη να βλεπω συνεχεια τυπαδες με super αντικειμενα τα οποια τα αγοραζες με ρευστο ! Αν δεν κανεις μια καλη αρχη στο παιχνιδι με ισαξιους αντιπαλους πως θα πορωθεις ;
Την αξια του free to play μου εχει δειξει ομως το lol το οποιο αξιζει εναν τετιον τιτλο ! Το LoL εχει χρησιμοποιησει αλλη τακτικη , δεν σε αδικει λεγοντας σου "δωσε λεφτα αλλιως θα παιζεις "τζαμπα" στο τζαμπα παιχνιδι μου" και βαζοντας το τζαμπα σε εισαγωγικα εννοω την σπαταλη του χρονου σου , το LoL σου λεει κανε οτι γουσταρεις και αμα θες βαζεις λεφτα για να εχεις και εξτρα παικτες η skins . Δεν εχει χρησιμοποιησει ουτε μια φορα την τακτικη του "θελω μονο λεφτα απο εσενα" παρα μονο για κατι φημες που ακουσα για το skin του ezreal οτι σου δινει εξτρα stats και ειναι γνωστο οτι τα skins τα αγοραζεις μονο με ρευστο και να σας πληροφορησω οτι δεν ηταν και ολοι πολυ ευχαριστημενοι με το skin αυτο . Αυτη η στρατηγικη της Riot πιστευω οτι ισα ισα σε κανει να βαλεις λεφτα μονο και μονο για να αγορασεις ενα bundle ή εξτρα runes pages χωρις καν να στο ζητησει !
Γραφτηκε απο SmartPhone , θα με δυσκολευε πολυ να βαλω τονους , Συγνωμη
Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.