Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η κατάταξη των online gamers ανά χώρα (χάλια η Ελλάδα)

More
13 Oct 2011 14:34 #100133 by Nikos Georgopoulos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2011 14:43 #100135 by Γιώργος Μαντούδης
ειμαστε στον πατο αλλα στην αναλογια των gamers συνολικα ανα χωρα πρεπει να ειμαστε σε αρκετα καλυτερη θεση

More
13 Oct 2011 15:15 #100140 by Kostas Milonas
Πιστευω τα 2 πρωτα για εμας δεν παιζουν, ισως παιζει το τριτο και πολυ πιθανον το τεταρτο.

Βεβαια μιλαμε για πολλους διαφορετικους παραγοντες που δεν ειναι ευκολο να ταξινομηθουν χωρις να καταληγουμε σε γενικοτητες...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Oct 2011 15:24 #100143 by Γιάννης Μπόκας
Αυτά είναι χαζομάρες. Διαφωνώ κάθετα. Unskilled οι Έλληνες; Που σε κάθε γειτονιά έχουμε από 2 internet cafe?

More
03 Jan 2012 01:35 #103444 by Φώτης Ασημακόπουλος
Καλά από το γεγονός και μόνο ότι η Ιαπωνία είναι στην τελευταία θέση, φαίνεται η αξιοπιστία του πίνακα

More
03 Jan 2012 01:47 #103445 by Βασίλης Βασιλός

namida wrote: Καλά από το γεγονός και μόνο ότι η Ιαπωνία είναι στην τελευταία θέση, φαίνεται η αξιοπιστία του πίνακα

Αυτο ακριβως!Οι Ιαπωνες ειναι τοσο καμμενοι που γεννιουνται με επιληψια απο το πολυ Playstation που παιζαν στην κοιλια της μητερας τους :P ,και ειναι τελευταια σειρα?Δεν νομιζω...

More
03 Jan 2012 11:11 #103449 by Παναγιώτης Σεντουκάς
εγω παντως το βλεπω ως θετικο.ποτε δεν ειχα σε εκτιμηση το online.βεβαια ουτε και τα ποδοσφαιρακια εχω αλλα οι περισσοτεροι ελληνες αμα ξερουν να παιζουν ενα παιχνιδι ξερουν pro

More
03 Jan 2012 14:07 #103452 by Άγγελος Φασούλης
Καλά προφανώς και είναι μούφα ο πίνακας! Προσπαθήστε να παίξετε fighting game με Ιάπωνα και αν κερδίσετε κάνατε άθλο! Είναι λες και έχουν δεκα δάχτυλα στο ένα χέρι.

More
03 Jan 2012 20:48 #103475 by Θοδωρής Κώτσελας

Devilhunter_PS wrote: εγω παντως το βλεπω ως θετικο.ποτε δεν ειχα σε εκτιμηση το online.βεβαια ουτε και τα ποδοσφαιρακια εχω αλλα οι περισσοτεροι ελληνες αμα ξερουν να παιζουν ενα παιχνιδι ξερουν pro

προφανως ο πινακας αναφερεται σε MMOs και οχι σε online mode.παντως ειναι τελειως fail.

More
11 Jan 2012 18:53 #103661 by Γιάννης Σφηνιάς
Μούφες! Πετάξου μέχρι ένα ίντερνετ καφέ και θα δεις καμιά τριανταριά πιτσιρικάδες να παίζουν online!