Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η κατάταξη των online gamers ανά χώρα (χάλια η Ελλάδα)

More
11 Jan 2012 20:31 #103666 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Για τους Έλληνες μια χαρά είναι αυτά που λέει. Θ α πάρω για παράδειγμα το LoL. ΟΙ περισσότεροι φίλοι μου παίζουν, μερικοί είναι εντελώς καμμένοι και όπως είναι φυσικό έχω παίξει μαζί τους. 1ον: Game mechanics, Τι είναι το farming? ΤΙ είναι το lasrhitting. Ward? Άντε και Μ@@## ου που θα δώσω 75 Gold για ward. Πάμε όλοι από το πεντάλεπτο mid να pushάρουμε.
2ον: Επιλογή champion. 1os: Θα πάρω tryndamere, 2ος Θα πάρω GP 3ος Θα πάρω yi 4ος θα πάρω Ashe, Μήπως λείπει κάτι? ( Τανκ, support, ap carry , jungler, και ναι κανείς δε θέλει να junglάρει).
3ον: Φταίνε πάντα οι άλλοι ( Έχω πρόσφατο παράδειγμα με φίλο που πήρε solo top) Feedαρε (ήταν σολο vs duo lane) και το έφταιγε ο jungler μας που συνέχεια έτρεχε. Στο αμέσως επόμενο match ήταν 1 vs 1 και του έκαναν gank 2 φορές και μετά ο Pantheon τον έχωνε μες το Tower. Ποιος έφταιγε? Μα φυσικά ο jungler... Ήταν τόσο δύσκολο γι'αυτόν να πάρει ward, εδώ ακόμη και εγώ mid είχα πάρει oracle.

PC user forever !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2012 21:36 #103669 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εντάξει παιδιά, ο πίνακας βγήκε για χιουμοριστικούς λόγος πιο πολύ, δεν είναι και καμιά έρευνα.

More
11 Jan 2012 23:53 #103671 by Γιάννης Μπόκας
Εμένα κάτι μου λέει ότι τον πίνακα τον έχει φτιάξει Έλληνας και βασικά έχει και δίκιο.

More
12 Jan 2012 09:26 #103679 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εμενα σωστη μου φαίνετε η λιστα εκτος απο αυτά που λεει για την Ιαπωνία.

Το πιο πετυχημένο ειναι βέβαια αυτό της Βραζιλιας.

ΒR? HUEHUEHUEHUEHUE

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.