Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάχιστες απαιτήσεις: Μπορώ να τρέξω αυτό το game?

More
07 Apr 2022 13:55 #262945 by Απόστολος Μητσακούλης
Γενικα το loading θα ειναι πιο γρηγορο πλεον σε ssd.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2022 15:29 #262950 by Blood Prince
Τα Windows 10 πρέπει να έχουν Game Mode, και αυτό θα συμβάλλει και στα FPS. Αν και κρατάω μικρό καλάθι, θα το δοκιμάσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
07 Apr 2022 15:34 - 07 Apr 2022 15:43 #262951 by Blood Prince
Στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin,όπου έπαιζα με High Settings και πήρα πλατίνα, τώρα με SSD, θα νιώθω πως έχω high tech PC, με το performance που θα έχει. 

Bέβαια στο PS4, θα ήταν περισσότερο χρήσιμο, αν και το πήρα για το Laptop.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2022 15:43 by Blood Prince.

More
08 Apr 2022 18:44 #262998 by Απόστολος Μητσακούλης

Τα Windows 10 πρέπει να έχουν Game Mode, και αυτό θα συμβάλλει και στα FPS. Αν και κρατάω μικρό καλάθι, θα το δοκιμάσω.

Έχουν game mode αλλά μάλλον εξαρτάτε και απο την κάρτα γραφικών για το πώς θα δουλεύει. Εμένα η κάρτα μου έχει ρυθμίσεις και μου βγάζει και στατιστικά του παιχνιδιού. Έχει και βελτίωση για fps αλλά δν έχω θέμα για να το πειράξω, άσε που πρέπει να δώ και όδηγίες για να μην κάνω πατατιά. Επίσης τα notifications των windows πάνε στη σίγαση κατα την διάρκια παιχνιδιού.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Apr 2022 21:20 #263003 by Blood Prince
Σίγουρα έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών αλλά σε παιχνίδια που αναγνωρίζει η κάρτα όπως πχ Skyrim μπορεί να δίνει ένα boost, ή ακόμα και σε παιχνίδια που είναι γύρω στα 15-20 fps, μπορεί να τα ωθεί πρός τα πάνω.

Πάντως, όσον αφορά τα fps, παίζει ρόλο και ο σκληρός δίσκος γιατί όταν καθυστερεί να φορτώσει, μειώνονται τα fps και δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών αυτό .

[IMG

Peter Baylish

More
11 Apr 2022 20:17 #263052 by Απόστολος Μητσακούλης

Σίγουρα έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών αλλά σε παιχνίδια που αναγνωρίζει η κάρτα όπως πχ Skyrim μπορεί να δίνει ένα boost, ή ακόμα και σε παιχνίδια που είναι γύρω στα 15-20 fps, μπορεί να τα ωθεί πρός τα πάνω.

Πάντως, όσον αφορά τα fps, παίζει ρόλο και ο σκληρός δίσκος γιατί όταν καθυστερεί να φορτώσει, μειώνονται τα fps και δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών αυτό .
Όλα παίζουν ρόλο. Να έχεις επεξεργαστή και ram της προκοπής. Πάντος με 60 fps είμαι ικανοποιημένος. Έχω προλάβει και εποχή ms-dos με 16 kb ram :P

More
13 Jun 2023 18:56 #271576 by Blood Prince
Εγώ το PC το έχω από το 2015 οπότε πάλι καλά που λειτουργεί η κάρτα γραφικών . Ανά πάσα στιγμή θα πάθει black out αν και για μήνες το είχα κλειστό .  Φυσικά δεν παίζω καθόλου videogames πλέον σε αυτό .

[IMG

Peter Baylish