rexlex100 wrote: καλημέρα θελω να ρωτησω θελω να παιξω το Dead Rising 3 θα μπορεσω η οχι
το συστημα είναι amd fx 6100 six core-8GB Μνημη Ram-ati 4890 asus 1gb ddr5 λειτουργικο windows 7 64 bit σκληρο 1T
Καταρχάς θα τονίσω κάτι , ποτέ σε μια κάρτα μην κοιτάς πρώτα πρώτα το πόσο gb χώρο έχει για τα γραφικά , αυτό που μετράει είναι η συχνότητα που έχει στα MHz . Τα gb αντιπροσωπεύουν το πόσα gb χωράει για τα γραφικά ενός παιχνιδιού , ναι αλλά για να τα τρέξει γρήγορα πρέπει να έχει μεγάλη συχνότητα , αλλιώς θα μείνουν εκεί που είναι μέχρι να τα αγγίξει η αργή συχνότητα . - Πληροφοριακά
Δεύτερων , από ότι βλέπω η κάρτα σου δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή για να τρέξει τα γραφικά του Dead Rising στο maximum ομαλά στα 30-60 fps , νομίζω θα πέσουν πολύ κάτω από τα 30 fps .Επίσης και η CPU σου με 6 πυρήνες τρέχει στα 3300 MHz , κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά να τονίσω ότι η CPU δεν έχει τόση σχέση με τα γραφικά και την ομαλοποίηση των FPS όσο έχει η GPU (Το τσιπάκι της Κάρτας Γραφικών) . Μπορείς να το παίξεις , αλλά σε χαμηλά και το πολύ στα Μεσαία νομίζω , δεν έχω παίξει Dead Rising και δεν ξέρω ακριβώς τι απαιτήσεις έχει , αλλά μπορείς να βρείς διάφορες πληροφορίες σε αυτό εδώ το site :
Can you run it ?