Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μόνιμες στήλες

More
06 Mar 2007 00:15 - 12 Mar 2015 01:34 #28511 by Μάνος Γρυπάρης
Τα τελευταία μας άρθρα στις μόνιμες στήλες αφορούν το Warcraft 3 (θάψιμο από τον Κώστα Παραδιά) και αναλυτικότατο άρθρο για την Electronica & Digitec το οποίο θα σας κατατοπίσει πλήρως για όσα συνέβησαν αυτό το τετραήμερο της έκθεσης.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 Mar 2015 01:34 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Mar 2007 21:26 #28737 by Σπύρος Κλαουδάτος
Nεο entry και απο μενα

"To Home και οι (λογικές αλλά και γελοίες) αντιδράσεις"

More
31 Mar 2007 02:29 - 03 Nov 2015 03:40 #29593 by Μάνος Γρυπάρης
Στις μόνιμες στήλες έχω ανεβάσει αρθράκι με χύμα παίκτες για Football Manager 2007

Λόγω του ότι ξαναπέρασα Windows στο PC ξέχασα να κάνω backup έναν folder του Outlook κάτω από τα Drafts ο οποίος είχε e-mail αναγνωστών. Όσοι στείλατε e-mail το τελευταίο 10ήμερο στην στήλη "Στον Πάγκο" και δεν λάβατε απάντηση, κάντε τον κόπο να το ξαναστείλετε. Ευχαριστώ.

Επίσης δημοσίευσα την γνώμη μου για το Football Manager Live.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 03 Nov 2015 03:40 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 May 2008 03:02 #42185 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα το GameWorld.gr ξεκινάει ένα νέο εγχείρημα...

Καθιερώνονται οι μόνιμες στήλες συντακτών

Στο αριστερό μενού του site προστέθηκαν links για τις μόνιμες στήλες των συντακτών. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στοιχείο που μέχρι σήμερα γνωρίζατε από τα ελληνικά game magazines και που πρόκειται να εφαρμοστεί στο GameWorld σε σταθερή βάση. Στις στήλες αυτές οι συντάκτες του site θα αρθρογραφούν με βάση την προσωπική τους άποψή ενώ παράλληλα σε ορισμένες από τις στήλες αυτές θα μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ακόμη, θα υπάρχει και στήλη στην οποία θα μπορείτε να γράφετε ελεύθερα την άποψή σας. Αναλυτικά οι μέχρι τώρα στήλες (μελλοντικά ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες) είναι οι εξής:
- Στον Πάγκο (Μάνος Γρυπάρης): Η γνώριμη στήλη από το Contra.gr και το Περιοδικό Games επιστρέφει. Αναλύσεις για Manager Games, προτάσεις παικτών, τακτικές προπονήσεις κι όλα αυτά πάντοτε με φόντο την δική σας άποψη.
- Console Wars (Κώστας Κουτσουμπας): Η μάχη των κονσολών ξεκινάει και οι χρήστες του GameWorld καλούνται να απαντήσουν στο ποιος θα επικρατήσει. Sony vs Microsoft vs Nintendo. Κι όποιος αντέξει.
- Battle Rush (Μάριος Καρακατσάνης): Η στήλη των RPG και των Strategy. Φτιάξτε τις guilds σας κι ετοιμαστείτε για επικές μάχες!
- Tech (Μάνος Αλιμπέρτης, Ανδρέας Γρυπάρης): Αναβαθμίσεις, crash tests, overclocking, Internet, gadgets και ότι έχει να κάνει με τεχνολογία.
- ΦέRetro (Νίκος Τσουμας, Μάκης Ζώτος): Retro games, Arcade, Emulators, Amigatherings και γενικά ότι έχει να κάνει με τις παλιές καλές εποχές οι οποίες ξαναζωντανεύουν στις μέρες μας. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!
- Η Γνώμη σας: Σας την έσπασε κάποια εταιρεία; Αγανακτήσατε με κάτι που διαβάσετε; Θέλετε να δώσετε τα εύσημα για ένα game που βγήκε αλλά δεν ξέρετε πως; Βγείτε και πείτε τα χύμα στην στήλη των χρηστών του GameWorld.gr και μπείτε στη θέση των συντακτών από τα μάτια...του gamer.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα άρθρα από το blog.gamesradio.gr μεταφέρονται στις στήλες. Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και θα φύγει η ετικέτα "Under Construction". Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι στήλες θα λειτουργούν κανονικά.

Σε αυτό το topic μπορείτε να διατυπώνετε τις απόψεις σας για τα άρθρα που δημοσιεύονται στις στήλες αυτές. Για σύντομες απόψεις που απευθύνονται στους συντάκτες καλό θα είναι να απαντάτε κατευθείαν στην ομώνυμη στήλη με comment.

12/5/2008: Οι μόνιμες στήλες ξεκίνησαν!
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πρώτα άρθρα

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 May 2008 03:27 #42532 by Μάνος Αλιμπέρτης
To ντεμπούτο μου και απο μένα με τις εξελίξεις στον ΟΤΕ και τη τοποθετήση μου επι του θέματος... :D

Διαβάστε το άρθρο

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Mar 2015 01:47 - 12 Mar 2015 23:59 #157883 by Μάνος Γρυπάρης
Σταθερό πρόγραμμα για τις μόνιμες στήλες

Από την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνουμε ότι οι μόνιμες στήλες στο GameWorld.gr θα έχουν σταθερό πρόγραμμα, συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας.

Στόχος μας όπως θα έχετε δει τις τελευταίες ημέρες είναι να σας δώσουμε περισσότερα άρθρα προσωπικής άποψης. Αυτό ίσως μας αφήσει πίσω σε ορισμένα reviews, αλλά απ' ότι έχουμε παρατηρήσει, ένα gaming site σαν το GameWorld.gr που είναι Community driven (έχοντας Social Network απ' το 2012, συχνές έρευνες, γκάλοπ στο forum όπου ζητάμε την άποψή σας για το πως θα προχωρήσουμε κτλ.) συγκεντρώνει περισσότερα σχόλια σε άρθρα μόνιμων στηλών παρά σε reviews με βαθμολογία 1-6/10, τα οποία ομολογουμένως λίγοι θα παίξουν.

Το νέο πρόγραμμα για τις μόνιμες στήλες έχει ως εξής:
Δευτέρα: Press Start (Γιώργος Λόλας)
Τρίτη: (Κενό, πείτε μας τι μόνιμη στήλη θα θέλατε)
Τετάρτη: Νέα Μόνιμη Στήλη έκπληξη για indie games με νέο συντάκτη. Θα τον ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες.
Πέμπτη: Critical Hit (Χριστιάνα Θάνου)
Παρασκευή: Console Wars (Παντελής Δασκαλέλος)
Σάββατο: Best Of (Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος)
Κυριακή: Editoria/Retro/Στον Πάγκο . 1 από τα 3 (Μάνος Γρυπάρης)

Τι νέα μόνιμη στήλη θα θέλατε?
Όπως αντιλαμβάνεστε, θέλουμε την γνώμη σας για την μόνιμη στήλη της Τρίτης, την οποία θα αναλάβει είτε κάποιος από τους συντάκτες του site, είτε νέος συντάκτης που θα προσλάβουμε (όπως έγινε με την μόνιμη στήλη της Τετάρτης). Η στήλη αυτή θα πρέπει να αφορά θέμα το οποίο δεν έχουμε ήδη στις μόνιμες στήλες. Κοινώς, μην επιλέξετε για θέμα indie games, RPG/MMORPG/MOBA, κονσόλες, Best Of, Sports ή Retro games. Σκεφτείτε τι σας ενδιαφέρει αλλά και τι θα ενδιέφερε τα μέλη του GameWorld.gr κι επιλέξτε υπεύθυνα.

Περιμένουμε τις απόψεις σας. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 12 Mar 2015 23:59 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Mar 2015 02:13 - 12 Mar 2015 02:17 #157884 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Εμένα θα μου άρεσε μια στήλη γύρω από τα e-sports, με άρθρα πάνω στο επαγγελματικό gaming.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 12 Mar 2015 02:17 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.

More
12 Mar 2015 04:24 - 12 Mar 2015 04:24 #157886 by Micheal Kyriakos

BlaCkFeATh3R wrote: Εμένα θα μου άρεσε μια στήλη γύρω από τα e-sports, με άρθρα πάνω στο επαγγελματικό gaming.

Όντως μια στήλη γύρω από τα e-sports θα ήταν αξιόλογη, με τα tournament, ομάδες, κτλ. με μια επέκταση και στις ελληνικές ομάδες των esport.

Ίσως και μια στήλη με adventure - mystery θέματα θα ήταν οκ, αλλά δεν νομίζω να απασχολούσε πολλούς.... οπότε και εγώ θα προτιμούσα το 1ο. :) :P
Last edit: 12 Mar 2015 04:24 by Micheal Kyriakos.

More
12 Mar 2015 05:14 - 12 Mar 2015 06:08 #157887 by Πας Παρτού

fantomgr wrote:

BlaCkFeATh3R wrote: Εμένα θα μου άρεσε μια στήλη γύρω από τα e-sports, με άρθρα πάνω στο επαγγελματικό gaming.

Όντως μια στήλη γύρω από τα e-sports θα ήταν αξιόλογη, με τα tournament, ομάδες, κτλ. με μια επέκταση και στις ελληνικές ομάδες των esport.

Ίσως και μια στήλη με adventure - mystery θέματα θα ήταν οκ, αλλά δεν νομίζω να απασχολούσε πολλούς.... οπότε και εγώ θα προτιμούσα το 1ο. :) :P

Κατ' αρχάς ας πω ένα μπράβο για τα indie τα οποία έχουν μια τεράστια υποεκπροσώπηση στο gameworld. Τώρα για τα adventure-mystery που αναφέρθηκε ο από πάνω (με εγωκεντρική στάση :P ) εμένα σαφώς με ενδιαφέρει αλλά αισθάνομαι ότι ίσως καλύπτεται στα indie :) (θα φανεί στην πράξη). Ο ηλεκτρονικός αθλητισμός εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά σαφώς φαίνεται θέμα αξιόλογο που όντως δείχνει να λείπει από το παραπάνω πρόγραμμα. Φυσικά μπορεί να μείνει και μια μέρα κενή :P ή ακόμα καλύτερα (για μένα τουλάχιστον) κάντε δύο μέρες για indie παιχνίδια! :woohoo: Άλλες ιδέες θα μπορούσαν να είναι μια τεχνολογική ή εκπαιδευτική στήλη.
Last edit: 12 Mar 2015 06:08 by Πας Παρτού.

More
12 Mar 2015 18:54 #157903 by Πιέρρος Φουστέρης
Μιας και η έμπνευση δεν με καταδέχεται αυτή τη στιγμή, θα συμφωνήσω με την ενδιαφέρουσα ιδέα του Αποστόλη.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister