Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μόνιμες στήλες

More
28 Nov 2006 03:48 - 25 Jun 2015 01:56 #22892 by Μάνος Γρυπάρης
Μόνιμες στήλες

Από σήμερα στο GameWorld.gr μπορείτε να διαβάζετε τις μόνιμες στήλες όπου οι συντάκτες καταθέτουμε τις προσωπικές μας απόψεις σχετικά με τα gaming δρώμενα. Ορισμένες στήλες έχουν τον χαρακτήρα αφιερωμάτων. Φυσικά αναμένουμε τα σχόλιά σας σε κάθε άρθρο.

Αυτές είναι σήμερα οι μόνιμες στήλες και το πρόγραμμά τους . [UPDATE: 25/6/15]

Σε αυτό το topic μπορείτε να διατυπώνετε τις απόψεις σας για τα άρθρα που δημοσιεύονται στις στήλες αυτές. Για σύντομες απόψεις που απευθύνονται στους συντάκτες καλό θα είναι να απαντάτε κατευθείαν στην ομώνυμη στήλη με comment.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 25 Jun 2015 01:56 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2006 14:19 #22900 by Ηλίας
Kαλή προσπάθεια. Για να δούμε πως θα πάει και το τελικό αποτέλεσμα  :wink:

More
29 Nov 2006 12:33 #22953 by Σπύρος Κλαουδάτος
Προσθεσα και εγω το πρωτο μου κειμενο στο blog, ενω ο Μανος ανεβασε και τα αρθρα απο τα περιοδικά και την εφημερίδα Sportime για οσους ενδιαφερονται. Περιμενουμε τα comments σας...

More
29 Nov 2006 12:48 #22954 by Chris Zotos
Έφτιαξα και εγώ το banner για το blog... !!! :wink:

More
01 Dec 2006 23:48 - 10 May 2008 22:40 #23080 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα έγραψα για τις εμμονές της Sports Interactive και δημοσιεύτηκε και το πρώτο e-mail αναγνώστη στην στήλη "Στον Πάγκο".

Ο Κώστας Κουτσούμπας θα γράφει την στήλη Console Wars, ο Μάριος την στήλη Battle Rush και ο Μάνος Αλιμπέρτης με τον Pokemon την στήλη "Tech".

Από σήμερα ξεκινάμε και μία νέα στήλη με τίτλο "Η γνώμη σας" την οποία γράφετε εσείς! Στείλτε μας τα e-mail σας στο you@gameworld.gr για οτιδήποτε θέλετε να σχολιάσετε ή να κατακρίνετε από τον χώρο των Games. Τα άρθρα σας θα δημοσιεύονται μέσα σε λίγες ώρες στη στήλη αυτή.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 10 May 2008 22:40 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Jan 2007 21:56 #25032 by Esperos
Όλα τα χε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!
Θα έλειπα εγώ από το blog? Έφτιαξα και εγώ ένα για να τα λέμε σε πιο ελεύθερη γλώσσα, περιμένω τα νέα σας αλλά και την γνώμη σας σε αυτά που θίγω. Εκφραστείτε ελεύθερα, βγάλτε το όπως το νιώθετε! Η Battle Rash σας δίνει την ελευθερία!  :twisted:

www.gamesradio.tk/

More
23 Jan 2007 02:38 - 07 Nov 2016 01:50 #25879 by Μάνος Γρυπάρης
Aνέβηκε νέο άρθρο της στήλης "Στον Πάγκο" με τους υπερεκτιμημένους παίκτες, Μερος Β (για FM) καθώς και το 1ο άρθρο αναγνώστη στην μόνιμη στήλη με τίτλο "Η γνώμη σας". Θυμίζουμε ότι αν θέλετε να στείλετε το δικό σας κείμενο (minimum 200 λέξεις) μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας απλά ένα e-mail στο info [ατ] gameworld.gr .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 07 Nov 2016 01:50 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Jan 2007 18:49 #25893 by Νικολής Ασημάκης
Όταν στέλνεις το mail, πόσος καιρός περνά για να δημοσιευτεί;

More
23 Jan 2007 18:59 #25894 by Μάνος Γρυπάρης
Ανάλογα με τον αριθμό των e-mail και την στήλη. Για την στήλη "Στον Πάγκο" χρειάζεται από 5 ημέρες μέχρι 15.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Jan 2007 18:15 #26112 by Κώστας Παραδιάς
Η Σπηλιά του Κάφρου ξεκινά το παρθενικό της ταξίδι στο Blog του gamesradio! Ρίξτε ένα βλέφαρο! :mrgreen: