Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
27 Dec 2021 18:50 #259233 by Stathis Moose Stathopoulos
Διαγωνισμός για 3 MSI loot boxes με headset και backpack

Στα πλαίσια του διαγωνισμού Game of the Year.

Το GameWorld.gr και η MSI Greece χαρίζουν 3 συλλεκτικά MSI loot boxes, δηλαδή κουτιά τα οποία περιέχουν:
- Ένα MSI Dragon Fever Gaming S headset
- Ένα συλλεκτικό MSI Hermers Battlepack

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω Facebook.

Για να μπείτε στην κλήρωση κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες. θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Η κλήρωση θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου, μαζί με όλα τα δώρα του διαγωνισμού Game of the Year.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2021 18:50 #259236 by Stathis Moose Stathopoulos
Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Corsair K60 Pro keyboard

Μέσω Instagram.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού Game of the Year 2021, το GameWorld σε συνεργασία με την Westnet σας προσφέρει ένα Corsair K60 Pro keyboard μέσω Instagram.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Διακόπτες Cherry Viola
iCUE RGB φωτισμός
Anti-Ghosting
Σύνδεση USB 3.0

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε .

More
12 Jan 2022 12:23 #260054 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο! Εξαργύρωσα τον κωδικό για το Nioh collection ps5

More
12 Jan 2022 15:36 #260058 by Blood Prince

Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο! Εξαργύρωσα τον κωδικό για το Nioh collection ps5

Τόσο γρήγορα ; Εγώ περιμένω να μάθω για το Concrete Genie που κέρδισα.Μακάρι να είναι digital.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
More
12 Jan 2022 21:06 #260068 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ να ευχαριστήσω για το πληκτρολόγιο που κέρδισα μέσω του διαγωνισμού στο Youtube. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου.

More
17 Jan 2022 18:25 #260277 by Aνέστης Αδαμίδης
Παρέλαβα το πληκτρολόγιο. Μόλις καταφέρω να το συνδέσω, θα γράψω και άποψη, αν και κάνοντας έρευνα στο ιντερνετ είδα ότι είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο.

More
21 Feb 2022 13:50 #261554 by Nikos Georgopoulos
Διαγωνισμός για τις διπλές προσκλήσεις της ταινίας Uncharted: Οι νικητές

Θα την απολαύσουν στα Rio Cinemas του Nicosia Mall.

Ο διαγωνισμός για τις δύο διπλές προσκλήσεις για την ταινία Uncharted στα Rio Premier Cinemas του Nicosia Mall ολοκληρώθηκε.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη μέσω Instagram .

Οι τυχεροί νικητές:
Ιφιγένεια Λαδά
Φίλιππος Βασιλείου

Οι νικήτριες μπορούν να πάνε με ένα ακόμη άτομο, όποια ημέρα και ώρα επιθυμούν, καθώς επίσης και στην ταινία που επιθυμούν.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στις νικήτριες.

Ακολουθήστε τα Rio Premier Cinemas Λευκωσίας στο Facebook  και στο Instagram , ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και από το  Riopremiercinemas.com.cy .

More
21 Feb 2022 23:30 #261608 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλω κι εγώ να πάω να τη δω αυτή την ταινία. Φαίνεται να τραβάει καλές κριτικές.

More
23 Feb 2022 14:53 #261647 by Απόστολος Μητσακούλης
Εχω ακουσει οτι ειναι καλη μονο για οσους εχουν παιξει τα παιχνιδια. Παντος οι τιτλοι uncharted ειναι λες και βλεπεις οντος ταινια. Αν εχει λιγο την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου δν χρειαζομαι κατι αλλο: )