Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
14 Dec 2020 21:10 #242434 by Giorgos Tsolaridis
Game of the Year 2020
PS4 Pro, καρέκλες Anta Gaming και δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το Game of the Year, ο μεγαλύτερος ελληνικός διαγωνισμός βράβευσης gaming εταιρειών, διεξάγεται φέτος για 12η χρονιά.

Από το 2009 όταν και ξεκινήσαμε να βραβεύουμε game developers και να μοιράζουμε δώρα σε εσάς που ψηφίζετε δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τέτοια ανταπόκριση. Φέτος σας έχουμε δεκάδες δώρα κι αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας.

Ψηφίστε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, το καλύτερο ελληνικό παιχνίδι της χρονιάς! Κερδίστε το PS4 Pro προσφορά της Sony, 2 Anta Gaming Chairs προσφορά της MSystems.gr, την οθόνη Philips 233B1 και δεκάδες games και περιφερειακά! Στο φετινό διαγωνισμό θα μοιράσουμε για άλλη μία φορά μια μεγάλη λίστα δώρων σε όλους εσάς που θα ψηφίσετε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2020 09:53 #243185 by Giorgos Tsolaridis
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου: Ο νικητής
Κερδίζει μία κάρτα PSN των 20 ευρώ.

Ο διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου, με δώρο μία κάρτα PSN 20€ προσφορά του Gamivo μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τυχερός νικητής:
Warrior

Ο νικητής θα πρέπει να στείλει email στο games [ατ] gameworld.gr για την παραλαβή του δώρου του.
To GameWorld σας ευχαριστεί για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στον νικητή.
Κάθε πρώτη του μήνα στο βίντεο νέων κυκλοφοριών το GameWorld μία κάρτα PSN ή Steam των 20€.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Dec 2020 17:05 - 26 Dec 2020 17:27 #243524 by Blood Prince
Ευχαριστώ Πολύ και Καλές Γιορτές. Είχα επικοινωνήσει τις προηγούμενες ημέρες μέσα από το yahoo αλλά θεώρησα σωστό να σας στείλω και δεύτερο email σήμερα μέσα από το gmail .

Αν δεν ήταν αναγκαίο, μπορείτε να το αγνοήσετε.Ευχαριστώ και πάλι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Dec 2020 17:27 by Blood Prince.

More
06 Jan 2021 16:29 - 06 Jan 2021 21:22 #244204 by Blood Prince
Από τις PSN Card που κέρδισα από Gameworld απέκτησα :

Murdered Souls Suspect (μου άρεσε αρκετά και πήρα πλατίνα)

The Book of Unwritten Tales 2 (το έχω μετανιώσει λίγο λόγω δύσχρηστου χειρισμού στις κονσόλες αν και είναι καλό παιχνίδι έχω διαβάσει,δεν το έχω παίξει ακόμα)

Far Cry 3 Classic Edition

Resident Evil 2 Remake

Τώρα έχω άλλα 4 € και θέλω να τα εκμεταλλευτώ.

Μάλλον για Bioshock The Collection θα πάω ή A Plague Tale Innocence.Τα δύο παιχνίδια είναι σε προσφορά στο PS Store μέχρι 20/1.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jan 2021 21:22 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
16 Jan 2021 20:45 #244684 by Giorgos Tsolaridis
Διαγωνισμός καρέκλας Anda Seat Gaming: Ο νικητής
Κάτσε καλά!

Η δεύτερη κλήρωση της gaming καρέκλας Anda Seat για τον διαγωνισμό Game of the Year 2020 μόλις ολοκληρώθηκε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον τυχερό νικητή.

More
19 Jan 2021 01:29 #244765 by Κυριάκος Παπαδόπουλος
Για τον διαγωνισμο του Game of the year πρεπει να στειλουμε καποιο mail επιβεβαιωσης για την παραλαβη του δώρου?

More
19 Jan 2021 02:43 #244767 by Blood Prince

koulisfe wrote: Για τον διαγωνισμο του Game of the year πρεπει να στειλουμε καποιο mail επιβεβαιωσης για την παραλαβη του δώρου?

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
21 Jan 2021 11:09 #244878 by Giorgos Tsolaridis
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Ιανουαρίου 2021: Ο νικητής
Κερδίζει Steam key προσφορά του Gamivo.

Ο διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου, με δώρο μία κάρτα Steam των 20€ προσφορά του Gamivo μόλις ολοκληρώθηκε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον νικητή

More
21 Jan 2021 12:16 #244882 by Aνέστης Αδαμίδης
Ήθελα να ρωτήσω που θα βρίσκεται το δώρο που κέρδισα, για να δω μήπως μπορέσει κάποιος να το παραλάβει εκ μέρους μου. Ο δήμος που μένω (εντός Αττικής) είναι κόκκινη περιοχή και υπάρχει αυστηρό lockdown. Mπορώ να βγω από το δήμο μόνο για λόγους εργασίας και δε θα ήθελα να πληρώσω ένα μισθό σε πρόστιμο.

More
21 Jan 2021 17:34 - 21 Jan 2021 17:37 #244897 by Blood Prince

TheReaper wrote: Ήθελα να ρωτήσω που θα βρίσκεται το δώρο που κέρδισα, για να δω μήπως μπορέσει κάποιος να το παραλάβει εκ μέρους μου. Ο δήμος που μένω (εντός Αττικής) είναι κόκκινη περιοχή και υπάρχει αυστηρό lockdown. Mπορώ να βγω από το δήμο μόνο για λόγους εργασίας και δε θα ήθελα να πληρώσω ένα μισθό σε πρόστιμο.

Οντως δύσκολη κατάσταση.Ούτε εγώ μπορώ να πάω ταχυδρομείο.Ελπίζω να είναι digital.

edit Μόλις είδα το email.Ευχαριστώ το gameworld. xD

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jan 2021 17:37 by Blood Prince.