Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο απόλυτος εξομοιωτής οδήγησης

More
24 Mar 2010 01:02 #69681 by Χρήστος Γκουρμπάτσης

gtass wrote: Παιδιά μου λέτε μια καλή τιμονιέρα γύρω στα 100 ευρώ max?

πολλα μου φαινονται 100 ευρω για τομονιερα αλλα αφου τα διαθτεις δες αυτη: www.plaisio.gr/Gaming/Controller ... me-430.htm

ή αυτη www.plaisio.gr/Gaming/Controller ... 000021.htm

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2010 03:15 #69682 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οι καλες τιμονιερες ειναι ακομα πιο ακριβες! Η driving force ειναι παντως αρκετα καλη ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Mar 2010 12:14 #69683 by gtass
όντος καλη φαίνεται η driving force, η Thrustmaster είναι μακράν πιο ωραία τουλάχιστον αισθητικά. Μάλλον παω για αυτή. Ευχαριστώ πολύ!

More
25 Mar 2010 16:02 #69709 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
φυσικα αν θες το απολυτο εργαλειο πας σε αυτη αλλα εχει πολυ τσιμπιμενη τιμη www.plaisio.gr/Gaming/Controller ... S2-PS3.htm

More
25 Mar 2010 21:20 #69722 by Γιωργος Βλαχος
Εγω εχω την g25 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος περισσοτερο δν γινετε...ιδια με την g27 ειναι

More
25 Mar 2010 21:33 #69728 by Νίκος Παπαγεωργίου
Για μενα, η απολυτη τιμονιερα περιλαμβανει και συμπλεκτη αλλα και paddles στο τιμονι. Γιατι, οσο περιεργο ειναι το να οδηγεις ενα αυτοκινητο της δεκαετιας του 60 με paddles, αλλο τοσο περιεργο ειναι το να αλλαζεις ταχυτητες σε μια formula 1 με συμπλεκτη!

Θυμαμαι το Sega Rally που ειχανε στα Gema στα ανω πατησια, οπου το καθισμα μετακινουταν κανονικα. Πραγματικα αλλη εμπειρια.

Και ας μην μπερδευουμε ανομοια πραγματα: Σε ενα πραγματικο σπορ αυτοκινητο μπορεις να βαλεις τη γκομενα η τους φιλους σου και να πας βολτα, να φορτωσεις τα ψωνια σου (η καποια απο αυτα) και να πας στη δουλεια σου. Απο την αλλη, στον συγκεκριμενο εξομοιωτη, σου δινεται η ευκαιρια να βιωσεις την αγωνιστικη οδηγηση αυτοκινητων που θα τα δεις μονο στα ονειρα σου, και το πιο σημαντικο να δοκιμασεις τα ορια σου στην οδηγηση, χωρις να κινδυνευεις εσυ και οι υπολοιποι.

More
25 Mar 2010 22:57 #69745 by rgcristian
καλα ρε παιδεια τι λετε???44.500 $????μιλαμε εχει τρελαθει ο κοσμακης!!!με 44.500$ μπορεις να αγορασεις μια γκαρσονιερα!!!

More
25 Mar 2010 23:10 #69749 by Νίκος Παπαγεωργίου
Σιγουρα, ειναι πολλα τα λεφτα. Αλλα σκεψου οτι παιρνεις εναν επαγγελματικο εξομοιωτη οδηγησης! Για σκεψου, ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να αγορασεις ενα απο τα αυτοκινητα που μπορεις να οδηγησεις στον εξομοιωτη? (ποσο μαλλον να τα αγορασεις ολα)

Οτι και να λεμε, για εμας τους κοινους θνητους ειναι απιαστο ονειρο. Γιατι και να μου περισσευαν 45000 $, σιγα μην τα εδινα για ενα παιχνιδι (ακομα και αν ειναι εξομοιωτης). Αν ωστοσο αφερουσαν ενα μηδενικο απο το ποσο, θα το σκεφτομουν σοβαρα...

More
26 Mar 2010 15:53 #69777 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
καλό είναι αλλά από λεφτά γιοκ του χρόνου πάλι."μην ανησυχείτε θα βγάλουν και καλύτερα"