Πω πω πράγμα, 8O 8O 8O 8O 8O 8O , μου τρέχουνε τα σάλια, αλλά κρίμα, δεν έχω τον απαραίτητο χώρο, γιατί τα λεφτά του τα έχω......λέμε τώρα
Το πρώτο βήμα ενός λάτρη των racing video games είναι η αγορά κονσόλας ή ενός καλού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Στη συνέχεια αγοράζει το ανάλογο racing παιχνίδι και το παιχνίδι αρχίζει. Οι πιο ψαγμένοι δαπανούν ένα σεβαστό ποσό επιπλέον και αγοράζουν κάποια τιμονιέρα προκειμένου να νιώθουν στο σπίτι τους ότι βρίσκονται μέσα στο αγωνιστικό.
Μέχρις εδώ όλα καλά, αλλά κάτι λείπει και αυτό είναι η αίσθηση της επιτάχυνσης, της επιβράδυνσης και των πλευρικών μετατοπίσεων που νιώθεις όταν βρίσκεσαι και οδηγείς ένα αυτοκίνητο. Όλα αυτά μπορεί να μας τα δώσει ο αγωνιστικός εξομοιωτής SC830 της εταιρείας Simcraft.
Το SC830 είναι το νεότερο μοντέλο της Simcraft και έρχεται κυριολεκτικά για να απογειώσει το gaming μας καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Υπάρχει bucket κάθισμα της Recaro και η όλη κατασκευή μετακινείται προς πάσα κατεύθυνση, έτσι ώστε ο παίκτης να αισθάνεται επιταχύνεις και επιβραδύνσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Παράλληλα το παιχνίδι παρακολουθείται από τρεις οθόνες.
Επίσης το SC830 προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μηχανικών αλλαγών με τη χρήση συμπλέκτη, ενώ για όσους αρέσκονται στο στυλ που εισήγαγε η F1 υπάρχουν Paddles στο τιμόνι για σειριακές αλλαγές. Όσο για την τιμή του, αυτή ανέρχεται στα 44.500$. Η φτώχια θέλει καλοπέραση και τα γούστα δυστυχώς πληρώνονται.
Κειμενάκι φωτό στα ελληνικά
www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=591
Στα αγγλικά
simcraft.com/apex-sc830.aspx