Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο απόλυτος εξομοιωτής οδήγησης

More
26 Jan 2009 09:38 #50128 by Manos
Πω πω πράγμα, 8O 8O 8O 8O 8O 8O , μου τρέχουνε τα σάλια, αλλά κρίμα, δεν έχω τον απαραίτητο χώρο, γιατί τα λεφτά του τα έχω......λέμε τώρα

Το πρώτο βήμα ενός λάτρη των racing video games είναι η αγορά κονσόλας ή ενός καλού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Στη συνέχεια αγοράζει το ανάλογο racing παιχνίδι και το παιχνίδι αρχίζει. Οι πιο ψαγμένοι δαπανούν ένα σεβαστό ποσό επιπλέον και αγοράζουν κάποια τιμονιέρα προκειμένου να νιώθουν στο σπίτι τους ότι βρίσκονται μέσα στο αγωνιστικό.

Μέχρις εδώ όλα καλά, αλλά κάτι λείπει και αυτό είναι η αίσθηση της επιτάχυνσης, της επιβράδυνσης και των πλευρικών μετατοπίσεων που νιώθεις όταν βρίσκεσαι και οδηγείς ένα αυτοκίνητο. Όλα αυτά μπορεί να μας τα δώσει ο αγωνιστικός εξομοιωτής SC830 της εταιρείας Simcraft.

Το SC830 είναι το νεότερο μοντέλο της Simcraft και έρχεται κυριολεκτικά για να απογειώσει το gaming μας καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Υπάρχει bucket κάθισμα της Recaro και η όλη κατασκευή μετακινείται προς πάσα κατεύθυνση, έτσι ώστε ο παίκτης να αισθάνεται επιταχύνεις και επιβραδύνσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Παράλληλα το παιχνίδι παρακολουθείται από τρεις οθόνες.

Επίσης το SC830 προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μηχανικών αλλαγών με τη χρήση συμπλέκτη, ενώ για όσους αρέσκονται στο στυλ που εισήγαγε η F1 υπάρχουν Paddles στο τιμόνι για σειριακές αλλαγές. Όσο για την τιμή του, αυτή ανέρχεται στα 44.500$. Η φτώχια θέλει καλοπέραση και τα γούστα δυστυχώς πληρώνονται.

Κειμενάκι φωτό στα ελληνικά www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=591

Στα αγγλικά simcraft.com/apex-sc830.aspx

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2009 22:01 #51027 by ilias73
Και εγω ρε γμτ εχω χωρο,μου περισσευουν χρηματα αλλα δεν εχω χρονο για αγορες!!!

More
28 Feb 2009 13:37 #51033 by Stevepredator
Μούφα LOL.Καλύτερα να πάρεις ένα τέτοιο

Μεταχειρισμένο με 15.000 ευρό

Cause the only real predator is Stevepredator

More
04 Mar 2009 12:28 #51256 by Manos

ilias73 wrote: Και εγω ρε γμτ εχω χωρο,μου περισσευουν χρηματα αλλα δεν εχω χρονο για αγορες!!!

εγώ έχω χρόνο αλλά μου λείπουν τα φράγκα, θες να μου το αγοράσεις... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
04 Mar 2009 15:00 #51269 by ilias73

espoff wrote:

ilias73 wrote: Και εγω ρε γμτ εχω χωρο,μου περισσευουν χρηματα αλλα δεν εχω χρονο για αγορες!!!

εγώ έχω χρόνο αλλά μου λείπουν τα φράγκα, θες να μου το αγοράσεις... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Δεχεσαι επιταγη :?:

More
04 Mar 2009 15:45 #51281 by Milkman14
Αφου ειναι και Toyota δεν το σκεφτομαι καθολου :)

More
04 Mar 2009 18:31 #51296 by Stevepredator

Milkman14 wrote: Αφου ειναι και Toyota δεν το σκεφτομαι καθολου :)

Tι εννοείς ότι δεν είναι καλό το μοτερ μου?

Cause the only real predator is Stevepredator

More
04 Mar 2009 23:46 #51313 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ουστ να μην βγαλω την Kompressor!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Mar 2009 11:34 #51326 by Manos

ilias73 wrote:

espoff wrote:

:mrgreen: :mrgreen: Δεχεσαι επιταγη :?:

Ακάλυπτες????

More
23 Mar 2010 17:30 #69670 by gtass
Παιδιά μου λέτε μια καλή τιμονιέρα γύρω στα 100 ευρώ max?