Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gran Turismo 5 (PS3)

More
26 Nov 2010 01:47 #84909 by Wolftub
Replied by Wolftub on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Συγνώμη που θα το πω αλλά είδα μέχρι και το βίντεο του αγώνα και κοιταζα συνέχεια και ενώ είχα βρει σε τοίχο δεν παρατήρησα καμία φθορά ρε παιδιά για αυτό το λέω. Με το yaris στο ff cup

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2010 06:09 #84944 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Wolftub wrote: Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έχει σίγουρα ζημιές γιατί εγώ το έπαιξα και δεν είδα να φθείρεται το αμάξι. Μήπως θέλει να πατήσω καμιά ρύθμιση?

Από οτι καταλαβα, φθειροντιαι λιγο λιγο με τον καιρο και οι ζημιες μενουν. Δηλαδη αν χτυπας συνεχεια το αυτοκινητο οτι ζημια του προκαλέσεις θα υπάρχει και στον επομενο αγώνα, εκτος βέβαια αν το επισκευάσεις.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Nov 2010 07:30 - 27 Nov 2010 19:45 #84946 by paulito955
Replied by paulito955 on topic Gran Turismo 5 (PS3)
εχει οντως σημαντικο προβλημα με τα γραφικα του το συγκεκριμενο παιχνιδι....δυστυχως. :-k
Last edit: 27 Nov 2010 19:45 by paulito955.

More
27 Nov 2010 23:06 #85011 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά KiRiLoS την παλεύει κάπως το παιχνίδι. Εγώ το είδα μόνο, δεν μπόρεσα να παίξω, γιατί έβλεπα πως η τιμονιέρα δε θα με βόλευε. Τα γραφικά του ήταν πολύ ωραία. Βασικά δεν ξέρω για εσάς, γιατί υπάρχουν και έμπειροι στο θέμα αυτό, αλλά εγώ που το μάτι μου δεν έχει συνηθίσει στο να κόβει επαγγελματικά τα γραφικά, το βρίσκω πάντα το ίδιο στατικό που είναι και τα προηγούμενα GT. Και δηλαδή και τα γραφικά ίδια μου φάνηκαν για να λέω ολόκληρα τα πράγματα(ναι, δεν παίζω πολύ GT).

More
30 Nov 2010 14:41 #85109 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Διαβάστε το review του Μάνου Γρυπάρη κάνοντας κλικ εδώ .

More
01 Dec 2010 15:47 #85194 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε κι ένα ωραίο βίντεο με Ferrari F40.

[youtube:39bshqbr]
[/youtube:39bshqbr]

Το τέλος έχει φάση. Πάντως με μία κάμερα πίσω από το αμάξι προσωπικά θα τα πήγαινα πολύ καλύτερα με τέτοιο εργαλείο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2010 15:56 #85196 by Aνέστης Αδαμίδης
Εσύ οδηγάς Μάνο;

More
01 Dec 2010 21:26 #85235 by rafor
Replied by rafor on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Τρακτερ να οδηγουσε, λιγοτερο γρασιδι θα ειχε φαει το αμαξι.Ετσι οπως το ειδα τωρα το βιντεο, μου φαινεται οτι ειναι σχετικα ογκωδες το οχημα καθως και τα αλλα οχηματα.Υπαρχει καμερα που να βλεπεις εξω απο το αμαξι??

More
01 Dec 2010 21:30 #85237 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, δεν το είπα από τη μεριά του "πως οδηγάει έτσι;" μια χαρά το πάει. Απλά ήθελα να μάθω αν οδηγούσε ο Μάνος ή το βρήκε στο youtube και το έβαλε εδώ, καθώς το GT5 έχει ελληνικό μενού και σκέφτηκα ότι μπορεί να μην οδηγούσε ο Μάνος αφού ήταν στα αγγλικά το μενού ή ότι ήταν ο Μάνος με ρυθμισμένο το μενού στα αγγλικά. Αυτό ήθελα να διαλευκανθεί.

More
01 Dec 2010 21:31 #85238 by thanasis
Replied by thanasis on topic Gran Turismo 5 (PS3)

rafor wrote: Τρακτερ να οδηγουσε, λιγοτερο γρασιδι θα ειχε φαει το αμαξι.Ετσι οπως το ειδα τωρα το βιντεο, μου φαινεται οτι ειναι σχετικα ογκωδες το οχημα καθως και τα αλλα οχηματα.Υπαρχει καμερα που να βλεπεις εξω απο το αμαξι??

Ναι ρε ενοειται πως υπαρχει καμερα εξω απο το αμαξι...

TheReaper wrote: Όχι, δεν το είπα από τη μεριά του "πως οδηγάει έτσι;" μια χαρά το πάει. Απλά ήθελα να μάθω αν οδηγούσε ο Μάνος ή το βρήκε στο youtube και το έβαλε εδώ, καθώς το GT5 έχει ελληνικό μενού και σκέφτηκα ότι μπορεί να μην οδηγούσε ο Μάνος αφού ήταν στα αγγλικά το μενού ή ότι ήταν ο Μάνος με ρυθμισμένο το μενού στα αγγλικά. Αυτό ήθελα να διαλευκανθεί.

Οχι δεν οδηγαει ο Μανος...