Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gran Turismo 5 (PS3)

More
20 Nov 2010 18:56 #84521 by rafor
Replied by rafor on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Αμα βγει της πλακας, ολοι αυτοι που περιμεναν και περιμενουν, θα τους θαψουνε.Και δεν ειναι αναγκη να το αγορασεις, πας και το νοικιαζεις και αμα δεις οτι σου αρεσει, τοτε πας και το αγοραζεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 21:21 #84560 by Aνέστης Αδαμίδης

Leo wrote: Θα περιμένω πρώτα να ακούσω/διαβάσω κριτικές για να δω αν θα το πάρω τελικά ή όχι...

Πέρνα οπωσδήποτε μια βόλτα από το Γκάζι, έχουν δύο τιμονιέρες με το παιχνίδι. Κάθεσαι, δοκιμάζεις, κρίνεις.

More
20 Nov 2010 23:06 #84573 by Andr
Replied by Andr on topic Gran Turismo 5 (PS3)
οι δυο μεγαλοι κριτες σουβλακι και reaper εκριναν σημερα το παιχνιδι και το βρηκαν καλο.περαστε μια βολτα απο γκαζι να δειτε τη παιχνιδαρα μονοι σας

More
20 Nov 2010 23:26 #84576 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ έχω να πω επίσης ότι φαινόταν κάπως δύσκολο. Εκτός κι αν αυτοί που κάθονταν ήταν μυρωδιάδες. Βασικά ο ένας ήταν, αφού είχε ξεχάσει ότι το παιχνίδι έχει και φρένο. Αλλά δεν κάθισα να το δοκιμάσω ούτε εγώ ούτε ο σουβλάκι. Τεμπελίτιδα.

More
21 Nov 2010 14:58 #84607 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο... Εννοειται πως ειναι δυσκολο, αφου παιζεις simulation, αλλα τα γραφικα του με αφησαν με ανοιχτο το στομα, και η συμπεριφορα του αυτοκινητου με λιγα λογια τα σπαει... Πολυ μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο

More
21 Nov 2010 15:28 #84613 by Κώστας Λεοντιάδης

Freak wrote: Το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο... Εννοειται πως ειναι δυσκολο, αφου παιζεις simulation, αλλα τα γραφικα του με αφησαν με ανοιχτο το στομα, και η συμπεριφορα του αυτοκινητου με λιγα λογια τα σπαει... Πολυ μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Μου φαίνεται πολύ λογικό αφού ο ανταγωνισμός στα sim είναι μόνο τα NFS Shift (που είναι "περίπου" sim) και το Forza Motorsport 3, παιχνίδι που ήδη έχει κλείσει έναν χρόνο στην αγορά, και είχε μόλις 1.5 χρόνο ανάπτυξης... Πάντως, χαίρομαι που ακούω θετικά πράγματα για τον εν λόγω τίτλο... Τον περίμενα πως και πως για να πάρω ps3 ξανά...

More
25 Nov 2010 18:36 #84883 by FRAGioud
Replied by FRAGioud on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Δεν υπαρχει video που να μην εχω δει. GT5 == MADNESS!!!!!
Δεν εχω PS3 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι ο λογος που θα αποκτησω λειαν συντομως...

More
25 Nov 2010 22:59 #84899 by SKALIKA
Replied by SKALIKA on topic Gran Turismo 5 (PS3)
καλα τα γραφικα του ειναι ολα τα λεφτα. Δεν παιζεται. οντως πρεπει να περασετε ολοι απο το γκαζι.

More
26 Nov 2010 01:09 #84907 by Wolftub
Replied by Wolftub on topic Gran Turismo 5 (PS3)
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έχει σίγουρα ζημιές γιατί εγώ το έπαιξα και δεν είδα να φθείρεται το αμάξι. Μήπως θέλει να πατήσω καμιά ρύθμιση?

More
26 Nov 2010 01:15 #84908 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, σου καταστρέφεται το αμάξι, απλά γίνεται πολύ αργά. Εγώ ας πούμε πίστευα το ίδιο, αλλά αν δεις πάρα πολύ προσεκτικά, θα δεις και τις γρατσουνιές και αργότερα θα γίνουν έντονες και ορατές οι ζημιές. Από τη στιγμή όμως που γίνονται ορατές το αμάξι γίνεται χαλκομανία.

Το θέμα είναι ότι συνήθως χτυπάς με το μπροστινό μέρος και γι' αυτό δε φαίνονται καλά οι ζημιές, ούτε από το πλάι.