Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βενζίνη

More
18 Sep 2008 21:28 #47222 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παρτε ολοι ποδηλατο! Και γυμναστικη κάνει και πιο γρηγορα πας (με την κινηση που υπαρχει στους δρομους) και ειναι φιλικη προς το περιβάλλον και σπας τα νεύρα στα πρατήρια βενζινης! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2008 21:40 #47226 by Χρήστος Αρμυριώτης

IloveCONSOLES\ wrote: Παρτε ολοι ποδηλατο! Και γυμναστικη κάνει και πιο γρηγορα πας (με την κινηση που υπαρχει στους δρομους) και ειναι φιλικη προς το περιβάλλον και σπας τα νεύρα στα πρατήρια βενζινης! :mrgreen:

Σπας και κανα πόδι άμα λάχει και σε πατήσει κανένας!!!

More
19 Sep 2008 02:08 #47236 by Giannis
Replied by Giannis on topic Βενζίνη
Pedia egw exw 100ari tetraxron kai m kostizei 12 e tin ebdomada kai xwris na kanw polla xil..
eleos dld...$$$ :(

More
19 Sep 2008 02:25 #47238 by Χρήστος Αρμυριώτης
Και γω που θέλω να πάρω δίπλωμα και να πάρω και ένα αμαξάκι μετά αυτό το πρόβλημα σκέφτομαι...Θα μου φεύγει στο χαλαρό μια 40αρα ευρώ τη βδομάδα για βενζίνη...Μάνι μάνι ειναι 150 ευρώ περίπου το μήνα.

Κατά τ' άλλα, με το ευρώ, "καλύτερα"!!!!

More
13 Jun 2010 01:21 #73786 by Μάνος Γρυπάρης
Να ποιος ευθύνεται για την αύξηση της τιμής στην βενζίνη. Όχι ότι δεν το περιμένατε, έτσι?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jun 2010 06:30 #73788 by Μαρία Ρογδάκη
Μάνο, σωστό και λογικό και δίκαιο το επιχείρημα της εφημερίδας, αλλά δικαιώνει στην ουσία τους βενζινοπώλες των Αθηνών (άντε και των περιχώρων). Όταν στο Ηράκλειο πλήρωνα 1,60 - 1,65 το λίτρο, αυτά τα δεκαπέντε - είκοσι λεπτά επιπλέον αποκλείεται να ήταν μόνο μεταφορικά. Τι στο καλό, με το προεδρικό αεροπλάνο μας τη φέρνουν εκεί κάτω;

Δε λέω ότι φταίνε μόνο οι βενζινοπώλες. Και στην τελική δεν ξέρω αν αυτά τα είκοσι λεπτά τα βάζουν στην τσέπη τους αυτοί, ή κάποιος άλλος κρίκος της αλυσίδας. Πάντως, το ΦΠΑ απ' όσο ξέρω είναι κοινό για όλους, άρα και κάτι άλλο παίζει

More
13 Jun 2010 10:23 #73800 by Άγγελος Παπαναγιώτου
Και μάλιστα σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, και να προσθέσουν τη φορολογία τους στη Βενζίνη.. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Πέρυσι μας πήραν τα αυτιά, για την τεράστια προσπάθεια τους να φύγουν τα ρυπογόνα αυτοκίνητα απο την κυκλοφορία και πληρώνανε οι ανθρώποι 400 και 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας. Τώρα ξαφνικά πάει αυτό το σχέδιο. Οσα θα πληρώνει κάποιος με αυτοκίνητο 20ετιας που βγάζει την βενζίνη απο την εξάτμιση άκαυτη, θα πληρώνω και εγώ που πήγα και πήρα αυτοκίνητο, για να μη χρυσοπληρώνω το παλιό..
Είναι να μην πάρει μια απόφαση αυτή η ελληνική κυβέρνηση.. άμα την πάρει...

Όντως στην Κρήτη η κατάσταση είναι εντελώς εκτός ελέγχου.. 60 χιλιόμετρα απόσταση ανεβαίνει η τιμή 15 και 20 λεπτά! Ηρακλειο 1.50 Ρεθυμνο 1.70.. Μάλιστα στο δρόμο προς Ρέθυμνο έχει 2 βενζινάδικα απέναντι το ένα στο άλλο στον δρόμο. Της ίδιας εταιρίας. Το ένα έχει 2 λεπτά ακριβότερα τη βενζίνη.. μάλλον θα χρεώνει το φορτηγό τη στροφη που κάνει! :bduh:
Φαντάζομαι και στα άλλα νησιά κάτι παρόμοιο θα γίνετε!