Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 2020

More
01 Apr 2021 23:42 - 01 Apr 2021 23:49 #248723 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic F1 2020
Επόμενο Gran Prix είναι αυτό του Αζερμπαϊτζάν. Αρκετά δύσκολο και αυτό. Σε λίγη ώρα τα αποτελέσματα. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 01 Apr 2021 23:49 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2021 02:22 #248740 by Giorgos Tsolaridis
Έγινε το απίστευτο!!! Κατάφερα και πήρα την νίκη μετά από μια περιπετειώδη δράση που είχα με τον Lando Norris της McLaren ο οποίος φάνηκε να παρουσίασε μηχανικά προβλήματα με το μονοθέσιό του. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έκανα και τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα και προστέθηκε ο 1 επιπλέον βαθμός.

Μετά έναν κακό γύρο που έκανα για τις κατακτήριες θέσεις, η εκκίνηση μου ήταν φοβερή με αποτέλεσμα να βρεθώ πολύ ψηλά από την αρχή.

Τα αποτελέσματα στις κατακτήριες:

Τα αποτελέσματα του αγώνα:

Η βαθμολογία των οδηγών: 

Και παρακάτω 2 screenshots μέσα από την πίστα του Baku: 

Και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την προσπέρασή μου στον Lando Norris για την 1η θέση (οι μπροστινοί δεν είχαν μπει στα pits):

Και η καρό σημαία:

More
02 Apr 2021 15:49 - 02 Apr 2021 16:06 #248757 by Giorgos Tsolaridis
Pole & Race Win στo Gran Prix του Καναδά! 
Back 2 Back νίκες κατάφερα και σε αυτόν τον αγώνα. Τα βρόχινα ελαστικά στις κατακτήριες μου έδωσαν την ευκαιρία να φτιάξω μια καλύτερη τακτική και το ελεύθερο για να διαλέξω όποια ελαστικά ήθελα για τον αγώνα. Ο αντίπαλός μου σε αυτό το Gran Prix ήταν ο Lewis Hamilton της Mercedes τον οποίο προσπέρασα μέσα από τα pit (λόγω της διαφορετικής τακτικής που είχαμε). Έγινε το Overcut και μετά με τα μαλακά ελαστικά ήταν και πιο εύκολο να κάνω και τον ταχύτερο γύρο έχοντας και πιο ελαφρύ μονοθέσιο από θέμα καυσίμων. Παρακάτω τα βιντεάκια με τα στιγμιότυπα:

Κατακτήριες και η σχάρα εκκίνησης:

Προσπέραση του Lewis Hamilton με Overcut:

Καρό σημαία και αποτελέσματα:

Last edit: 02 Apr 2021 16:06 by Giorgos Tsolaridis.

More
02 Apr 2021 19:34 #248768 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic F1 2020

Παίζω σε επίπεδο δυσκολίας 83 (Expert) και σύντομα θα την ανεβάσω κι άλλο καθώς μου φαίνεται πανεύκολο.
Μιλάμε για τελείως διαφορετικά παιχνίδια αλλά για μένα το να παίζεις expert Formula 1 είναι πιο δύσκολο από τα Soulsborne.

Παρόλα αυτά κέρδισα στο Ultimate Difficulty στο F1 2018.Βέβαια έπαιζα το Grand Prix της Monza που θεωρείται από τα πιο εύκολα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Apr 2021 15:44 #248836 by Giorgos Tsolaridis
Να πω την αλήθεια είναι τι πιο εύκολο για μένα το Ιταλικό Gran Prix αλλά και το πιο δραστήριο γιατί από την στιγμή που δεν το περιμένεις μπορεί ή να πατήσεις κατά λάθος κάποιο kerb είτε να σου γλιστρήσει στην έξοδο από τα chickane που έχει.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
04 Apr 2021 15:51 - 04 Apr 2021 15:53 #248837 by Giorgos Tsolaridis
Το Γαλλικό Gran Prix πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να κρατήσω την ίδια τακτική με τα ελαστικά μου (να ξεκινήσω με την μέση γόμα και στο pit μου να βάλω την μαλακή για να έχω ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί όλοι οι υπόλοιποι θα είχαν είτε μέση είτε σκληρή) αλλά ο Valtteri Bottas είχε άλλη γνώμη και αυτό είναι ο νικητής του Γαλλικού Gran Prix.
Όλα ξεκίνησαν από το Qualifying που τερμάτισα πολύ πιο χαμηλά απ' ότι περίμενα και έτσι η 2η θέση στον αγώνα μου φαίνεται οκ. Δεν ετοίμασα κάποιο βιντεάκι αυτή την φορά αλλά τράβηξα κάποια screenshots με τα αποτελέσματα. Επόμενο Gran Prix είναι αυτό της Αυστρίας και εκεί θεωρώ δεδομένο την νίκη καθώς αυτή είναι η πίστα που ξέρω να ''οδηγώ'' και με κλειστά μάτια. 

Αποτελέσματα Qualifying

Αποτελέσματα αγώνα

Πίνακας κατάταξης

Last edit: 04 Apr 2021 15:53 by Giorgos Tsolaridis.

More
04 Apr 2021 17:17 - 04 Apr 2021 17:25 #248846 by Giorgos Tsolaridis
Όπως είπα και νωρίτερα που θεώρησα δεδομένη την νίκη μου στο Gran Prix της Αυστρίας. Στο Qualifying τερμάτισα 2ος με μόλις 62 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον Valtteri Bottas ο οποίος μας έκανε και ένα δωράκι και δεν κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα έχοντας πρόβλημα στο μονοθέσιό του και πήρε τελικά το DNF (Did Not Finish). Από την 2η θέση δεν άργησα καθόλου να βρεθώ 1ος καθώς είχα την εσωτερική στην πρώτη στροφή της πίστας και ήταν σχετικά εύκολο. Ο Bottas πίεσε πολύ αλλά η καλή μου άμυνα και μια ατσούμπαλη επαφή που έκανε με το πίσω μέρος του μονοθεσίου μου, του στέρησε πολύ σημαντικό χρόνο. Η 1η θέση ήταν αυτή που είχα μέχρι και τον τερματισμό και το πόσο αύξησα από τον 2ο νομίζω τα λέει όλα για το πόσο καλά ξέρω την πίστα.

Έτσι αυξήσαμε την πρωτιά κατά πολύ και το πρωτάθλημα είναι πιο κοντά από ποτέ! Στον αγώνα κατάφερα και έκανα τον ταχύτερο γύρο και πήρα και τον 1 έξτρα βαθμό. Να πω σε αυτό το σημείο πως έλουσα με το budget και δεν είχα αρκετά χρήματα να ανανεώσω τον Charles Leclerc και έτσι αναγκαστικά θα πάρω τον Jack Aitken που είναι Free Agent.

Επόμενο Gran Prix είναι αυτό του Silverstone στην Βρετανία. Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα και νομίζω θα τα πάω καλά.

Παρακάτω τα σχετικά Screenshots με τα αποτελέσματα στο Austrian Gran Prix:

Qualifying Results:

Race Results:

Drivers Standings:

Last edit: 04 Apr 2021 17:25 by Giorgos Tsolaridis.

More
08 Apr 2021 17:52 #249086 by Giorgos Tsolaridis
Έχω σταματήσει την ενημέρωση για το MyTeam καθώς το θεωρώ λίγο επανάληψη να λέω ότι κέρδισα. Ανέβασα την δυσκολία στο 90 (Master) και αν δω οτι μου είναι εύκολο, θα ανεβάζω 1-2 σε κάθε αγώνα. Αν δω ότι έχω κάποιο challenge σε κάποια δυσκολία ίσως ξανά ενημερώνω για το MyTeam. Λέω ίσως γιατί θέλω να ξεκινήσω να παίζω και Ranked.