Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 2020

More
15 Apr 2020 21:42 #233196 by Γιάννης Καζάκος

Η εταιρία ανάπτυξης Codemasters ανακοίνωσε τα features του επερχόμενου F1 2020, που περιλαμβάνουν την διαχείριση μιας ομάδας από το παίκτη καθώς και προσθήκες αγαπημένων μονοθέσιων.

Πρόκειται για το MyTeam, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε εναντίων των 10 υπολοίπων, με νέες δυνατότητες σε ότι αφορά τη διαχείριση και τροποποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης. Η Michael Schumacher Deluxe Edition επιτρέπει στους κατόχους της να οδηγήσουν θρυλικά μοντέλα του κορυφαίου πιλότου, με μερικά από αυτά να είναι η F1-2000 και η Jordan 191, η οποία θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα μοντέλα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Άξια αναφοράς είναι επίσης η επιστροφή του split screen mode, ενός πολυαναμενόμενου feature που αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο τίτλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2020 01:17 #234382 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic F1 2020
F1 2020: Ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay video
Τα F2 οχήματα συμπεριλαμβάνονται στο career mode.

To F1 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2020 και οι Codemasters έχουν κυκλοφορήσει νέο gameplay trailer για να παρουσιάσουν τις αλλαγές που έρχονται στον κόσμο των Racing. Το πρώτο gameplay trailer δεν εμβαθύνει τόσο πολύ στις διαφορές που υπάρχουν από προηγούμενες κυκλοφορίες όμως φαίνεται να υπάρχει βελτίωση.

Θα δείτε επίσης διάφορους χαρακτήρες όπως ο Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton και Carlos Sainz, όπως επίσης μερικές ροδιές, στροφές, τα pit stops και μια γενικότερη ιδέα του τι έπεται.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Το F1 2020 θα συμπεριλαμβάνει F2 οχήματα στο career mode, επιτρέποντας στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε full half και three-race challenges. Με την κυκλοφορία θα έχετε πρόσβαση μόνο στην F2 2019 season όμως η 2020 season θα φτάσει αργότερα ως free update. Συμπεριλαμβάνονται επίσης και 16 κλασικά οχήματα από το παρελθόν, κάτι που ενδέχεται να ενδιαφέρει τους παλιούς υποστηρικτές.

-2010 Red Bull RB6
-2010 Ferrari F10
-2010 McLaren MP4-25
-2009 Brawn BGP 001
-2008 McLaren MP4 –23
-2007 Ferrari F2007
-2006 Renault R26
-2004 Ferrari F2004
-2003 Williams FW25
-2000 Ferrari F1 2000
-1998 McLaren MP4-13
-1996 Williams FW18
-1992 Williams FW14
-1991 McLaren MP4/6
-1990 Ferrari 641
-1990 McLaren MP4/5B

Αν επιλέξετε την Deluxe Schumacher Edition του παιχνιδιού, το οποίο κοστίζει 10 ευρώ περισσότερα, θα έχετε πρόσβαση τρείς μέρες νωρίτερα όπως και σε τέσσερα επιπλέον οχήματα.

-1991: Jordan 191
-1994: Benetton B194
-1995: Benetton B195
-2000: Ferrari F1-2000

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 May 2020 15:37 #234641 by Giorgos Tsolaridis
F1 2020 gameplay videos
To μονοθέσιο του Pierre Gasly οργώνει την πίστα του Monaco.

H Codemasters ανάρτησε το δεύτερο gameplay video του F1 2020, στο οποίο γίνεται παρουσίαση της πίστας του Monaco.

Οι λάτρεις της σειράς θα παρακολουθήσουν το μονοθέσιο του Pierre Gasly, Alpha Tauri, να οργώνει την πίστα, καθώς γίνεται μία ξενάγηση στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

Το F1 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, η οποία είχε ανακοινώσει την ημερομηνία μαζί με ένα gameplay video πριν από λίγο καιρό. Στο προηγούμενο gameplay video, το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω, θα βρείτε διάφορους χαρακτήρες όπως ο Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton και Carlos Sainz, όπως επίσης μερικές ροδιές, στροφές, τα pit stops και μια γενικότερη ιδέα του τι έπεται.

More
12 Aug 2020 16:25 #237472 by Giorgos Tsolaridis
F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον Michael Schumacher
Τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Codemasters ανακοίνωσε το F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον πιλότο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο θα υποστηρίξει με δωρεά την φιλανθρωπική οργάνωση The Keep Fighting Foundation.

Με τον τρόπο αυτό η Codemasters θα δώσει το καλό παράδειγμα, με δωρεές προς τιμή του δημοφιλή πιλότου της Formula 1, ο οποίος περνάει τα τελευταία χρόνια δύσκολες στιγμές μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε το 2013 ενώ έκανε σκι. Το DLC κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4, Xbox One και Stadia (για τον ένα αναγνώστη που διαβάζει αυτό το άρθρο και έχει Stadia) και θα περιέχει ένα skin αυτοκινήτου, ένα emote για τον πιλότο σας, όταν θα ανέβει σε πόντιουμ για απονομή, κράνος, γάντια, στολή πιλότου και ένα λογότυπο. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο The Keep Fighting Foundation.

Η Codemasters δήλωσε: "Πολλοί από τους παίκτες της σειράς F1 θεωρούν τον Michael Schumacher ως τον κορυφαίο πιλότο της F1 όλων των εποχών και γνωρίζουμε ότι τα αποκλειστικά αντικείμενα που θα δώσουμε με το DLC θα γίνουν εξαιρετικά δημοφιλή.

Το F1 2020 δεν σταματάει εδώ, καθώς έχει και την Schumacher Edition, η οποία αγοράζεται ξεχωριστά και έχει τέσσερα bonus αυτοκίνητα, επιπλέον skins (liveries) αυτοκινήτων. Ο Michael Schumacher θυμίζουμε ότι διατηρεί ακόμη το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Lewis Hamilton ισοφάρισε το ρεκόρ του με 155 τερματισμούς στο pondium και θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και στον αριιθμό νικών.

More
12 Oct 2020 16:19 - 14 Oct 2020 16:57 #240016 by Βασίλης Κτενίδης
Λιούις Χάμιλτον: "Το 2002 έπαιζα το F1 και επέλεγα Σουμάχερ"
O Βρετανός κατάφερε να φτάσει τις 91 νίκες.

O Lewis Hamilton έκανε την 91η του νίκη, καταφέρνοντας να φτάσει τον θρυλικό Michael Schumacher και για αυτό του το επίτευγμα ο Γερμανός άσσος τον αντάμειψε με ένα ανεκτίμητο δώρο.

Ο γιός του Schumacher έδωσε στον Hamilton το κράνος του πατέρα του, συμβολικά, κάτι που άγγιξε ιδιαίτερα τον δεύτερο όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις που ακολούθησαν. O Lewis Hamilton είπε " Ήταν μία καθαρή κούρσα, κατάφερα να προσπεράσω τον Bottas και από εκείνη την στιγμή και έπειτα δεν έπεσα σε κανένα λάθος, κατάφερα να κρατήσω την θέση μου και έμεινα εκεί μέχρι και το τέλος του αγώνα. Είναι μεγάλη μου τιμή το να ισοφαρίσω το ρεκόρ του Michael Shumacher, έναν οδηγό που τον βλέπω ως είδωλο και πίστευα ότι ποτέ κανένας δεν θα τον ξεπεράσει. Θυμάμαι το 2002 που έπαιζα video games και τον διάλεγα ως οδηγό. Είναι απίστευτο το ότι ισοφάρισα το ρεκόρ του και το ότι πήρα το κράνος του."
Δείτε το σχετικό tweet.

Ο Lewis Hamilton βρίσκεται πλέον μία νίκη μακριά από το να σπάσει το θρυλικό ρεκόρ του Γερμανού και παρά τις φήμες για την αποχώρηση του από την F1 δεν είναι απίθανο να δούμε τον Βρετανό να συνεχίζει την καριέρα του γράφοντας ακόμα μία σελίδα στην ιστορία.
Last edit: 14 Oct 2020 16:57 by Giorgos Tsolaridis.

More
24 Oct 2020 11:45 #240396 by Μανώλης Σαρικλόγλου
F1 2020: Δωρεάν περίοδος
Για το Σαββατοκύριακο.

Η εταιρεία ανάπτυξης, Codemasters, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν το F1 2020 για το Σαββατοκύριακο.

Η κανονική έκδοση του F1 2020 καθώς και η F1 2020: Deluxe Schumacher Edition θα βρίσκεται σε προσφορά με 40% έκπτωση έως τις 26 Οκτωβρίου.

More
25 Nov 2020 18:42 #241575 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic F1 2019
Free trial του F1 2020 σε PS4 και Xbox One
Είναι ήδη διαθέσιμο για download.

Η Codemasters ανακοίνωσε το free trial του F1 2020, το οποίο αποτελεί demo του παιχνιδιού. Το free trial επιδεικνύει τα χαρακτηριστικά του F1 2020 και την ποικιλία των modes από την τελική έκδοση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το My Team, το split-screen competitive races ή περισσότερα, το demo θα σας καλύψει.

Στο trial του F1 2020 My Team, μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα σας, να διαλέξετε έναν συμπαίκτη της Formula 2 για να αγωνιστείτε στο πρώτο race weekend στην Αυστραλία, δίνοντάς σας μια αίσθηση για τον ρυθμό και το setup που θα ζήσετε στο κατάλληλο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε αγώνες split-screen στο Austrian Red Bull Ring. Ότι πρόοδο κάνετε στο trial θα μεταφερθεί αυτόματα, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζετε.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα F1 Racing μπορεί να είναι λίγο δύσκολα λόγω του χειρισμού που μοιάζει με προσωμοίωση και των high skill requirements, ίσως θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι η πιο πρόσφατη έκδοση είναι πιο προσβάσιμη από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς χάρις στον casual χειρισμό, ένα νέα χαρακτηριστικό με το οποίο η Codemasters θα επιτρέψει στους νέους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι καλύτερα.

«Το free trial του F1 2020 προσφέρει κάτι για κάθε fan των Racing με την συμπερίληψη του My Team, του casual χειρισμού και του split-screen», δήλωσε ο Lee Mather, Game Director της σειράς F1 της Codemasters.

More
31 Mar 2021 10:18 #248586 by Giorgos Tsolaridis
Μετά την έναρξη της νέας σεζόν, πολλοί παίκτες της F1 επέστρεψαν στο παιχνίδι (όπως και εγώ). Συνεχίζω το mode του My Team με την ομάδα μου να ονομάζεται BGG Racing Monsters και έχω αγοράσει τον Charles Leclerc μιας που την πρώτη κιόλας σεζόν κέρδισα το παγκόσμιο πρωτάθλημα στους οδηγούς. Σε αυτήν την πρώτη σεζόν, είχα ως teammate μου τον συγχωρεμένο τον Anthoine Hubert. Από εδώ και πέρα σκέφτηκα να λέω εδώ την πορεία μου στην 2η σεζόν που είμαι αλλά θα ξεκινήσω από τον αγώνα του Μονακό την ενημέρωση καθώς έχω παίξει ήδη τις άλλες πίστες. Παίζω σε επίπεδο δυσκολίας 83 (Expert) και σύντομα θα την ανεβάσω κι άλλο καθώς μου φαίνεται πανεύκολο.

More
01 Apr 2021 22:43 #248717 by Giorgos Tsolaridis
Η πίστα του Μονακό δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι η μόνη που φοβάμαι να ανοίξω ταχύτητα για να μην τρακάρω και χάσω κάποια αεροτομή ή ακόμα χειρότερα να φάω DNF. Τελικά κατάφερα με χίλια ζόρια να κρατήσω την 2η θέση από τον Bottas που ήταν πίσω μου. Ο Hamilton κατάφερε και μου πήρε την νίκη. Παραμένω όμως στην κορυφή της βαθμολογίας!!

More
01 Apr 2021 22:47 #248718 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic F1 2020
Εμένα στο F1 2018 δεν μου άρεσε καθόλου η πίστα της Σιγκαπούρης.Από τις πιο δύσκολες.Νομίζω είναι και στο F1 2020.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish