Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 2017

More
07 Feb 2017 19:08 #193530 by Γιώργος Λόλας

F1 2017

Η Codemasters ανακοίνωσε την έναρξη εγγραφών για την closed beta του επόμενου F1 game που αναπτύσσει. Μέσω της closed beta θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο μοντέλο χειρισμού και όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο επόμενο game της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη beta θα έχουν πρόσβαση μόλις 900 άτομα, 300 για κάθε πλατφόρμα (PC, PS4 και Xbox One). Δηλώστε συμμετοχή για την closed beta κάνοντας κλικ εδώ . Η beta αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Μαρτίου.

Το F1 2017 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για PC, PS4 και Xbox One.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2017 20:22 #198587 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
F1 2017: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τέλη Αυγούστου με classic μονοθέσια και Championships mode.

Η Codemasters ανακοίνωσε ότι το F1 2017 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι τα classic F1 μονοθέσια που είχαμε γνωρίσει στο F1 2013 επιστρέφουν και μάλιστα, θα ενσωματωθούν στο βελτιωμένο Career mode το οποίο θα παρουσιάζει μεγαλύτερο βάθος. Βελτιώσεις συναντάμε και στο multiplayer, ενώ φέτος θα δούμε και το ολοκαίνουριο Championships mode.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
28 Jul 2017 12:55 #203085 by Angel
Replied by Angel on topic F1 2017
Πρώτο Gameplay Trailer

Μετά από μια μεγάλη περίοδο σιγής, η Codemasters έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ του F1 2017. Στο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα ιστορικά μονοθέσια που επιστρέφουν φέτος, τις πίστες και τις καιρικές συνθήκες.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
04 Aug 2017 15:21 #203505 by Angel
Νέο Trailer με Upgrades

Στο νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Codemasters, δείτε τα upgrades των αυτοκινήτων.

Ξεχωρίζουν τα 115 development upgrades, τα οποία δείχνουν να ακολουθούν την μορφή skill tree, το management του αυτοκινήτου, ενώ παρουσιάζονται διάφορα modes αλλά και η εναλλαγή ημέρας-νύκτας, με grand-prix ακόμα και το βράδυ.

More
18 Aug 2017 21:32 #204043 by Angel
Born to be Wild Τrailer

Η Codemasters έδωσε αυτή τη φορά ένα νέο βίντεο για το F1 2017, που στην ουσία αποτελεί τρέιλερ με σκόρπια πλάνα.

Ως μουσική υπόκρουση παίζει το Born to be Wild των Steppenwolf. Στους...τέσσερις τροχούς αυτή τη φορά.

More
28 Oct 2017 09:11 #207584 by John Delis
Καλη μερα σας αγορασα ps4 πριν λιγες μερες και απο παλαιοτερα μου αρεσε να παιζω με τον αδερφο μου F1 game split screen.Αγορασα το F1 2017 και μετα λυπης διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα split screen και δεν μπορω να καταλαβω το λογο.Μεχρι το F1 2014 υπηρχε αυτη η επιλογη και εκτοτε βγηκε.Το θεμα μου ειναι οτι σκεφτομουν να αγορασω το f1 2014 ομως δεν εχει βγει σε ps4 αλλα σε ps3!!Τι μπορω να κανω?Αν αγορασω το F1 2014 θα παιζει το δισκακι στην κονσολα του Ps4?

More
28 Oct 2017 14:27 #207619 by Πιέρρος Φουστέρης
Δυστυχώς, φίλε Γιάννη, δεν θα παίζει το παιχνίδι στο PS4. Οπότε, εάν θέλετε να παίξετε splitscreen, θα πρέπει να παίξετε κάποιο παλαιότερο παιχνίδι της σειράς που να υποστηρίζει αυτό το mode.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Dec 2017 18:25 #210058 by Γιάννης Μοσχονάς

Το παιχνίδι είναι ένα ανεκτίμητο έπος για τους οπαδούς του αθλήματος. Οι κορυφαίοι οδηγοί της Υφηλίου και τα γρηγορότερα αυτοκίνητα δίνουν βροντερό παρόν στα modes του. Έκαστο mode είναι ικανό να μας δεσμεύσει για ώρες διασκέδασης, με τα Career και Multiplayer να τις εκατονταπλασιάζουν.

Η αίσθηση της ταχύτητας και η τρομερή εμπειρία της οδήγησης ενός τετράτροχου θηρίου, μεταβιβάζονται τέλεια, προσφορά ενός έξοχου χειρισμού και του υψηλού frame rate. Το R & D skill tree είναι το καλύτερο σύστημα αναβάθμισης που έχουμε χειριστεί ποτέ σε Racing. Πάρτε μια γεύση της ταχύτητας στο παρακάτω βίντεο:

More
19 Dec 2017 17:28 #210151 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
F1 2017 Review

Διαβάστε το review του F1 2017 από τον Γιάννη Μοσχονά και πείτε μας την άποψη σας για αυτό!

More
24 Jan 2018 10:55 #211724 by G.Stam
Replied by G.Stam on topic F1 2017
παιδια καλημερα ειμαι παλιος παιχτης f1 απλα ποτε δν το ειχα ψαξει με σεταπ αυτοκινητου και γενικα με ρυθμησει. τωρα εχω παρει το ps4 με το f1 του 17 και ηθελα να ασχοληθω λιγο ποιο σοβαρα. ειδα οτι οι χρονοι που κανουν στο ιντερνετ ειναι πολυ κατο σε σχεση με τους δικους μου χωρις εγω να κανω καποιο ιδιετερο λαθος στην οδηγηση μου. ηθελα να ρωτησω θα εχει διαφορα αν τερματησω το παιχνιδι (τις 10 σεζον δηλαδη) η απλα θελει πολυ ψαξιμο με το σεταπ του αυτοκινητου?? και θελω να μου πειτε αν τα Research and Development παιζουν καποιο ρολο στο live game στο ιντερνετ. ευχαριστω για τον χρονο σας.