G.STAM wrote: παιδια καλημερα ειμαι παλιος παιχτης f1 απλα ποτε δν το ειχα ψαξει με σεταπ αυτοκινητου και γενικα με ρυθμησει. τωρα εχω παρει το ps4 με το f1 του 17 και ηθελα να ασχοληθω λιγο ποιο σοβαρα. ειδα οτι οι χρονοι που κανουν στο ιντερνετ ειναι πολυ κατο σε σχεση με τους δικους μου χωρις εγω να κανω καποιο ιδιετερο λαθος στην οδηγηση μου. ηθελα να ρωτησω θα εχει διαφορα αν τερματησω το παιχνιδι (τις 10 σεζον δηλαδη) η απλα θελει πολυ ψαξιμο με το σεταπ του αυτοκινητου?? και θελω να μου πειτε αν τα Research and Development παιζουν καποιο ρολο στο live game στο ιντερνετ. ευχαριστω για τον χρονο σας.
Όπως αναφέρει
στο σχετικό review
ο Γιάννης Μοσχονάς, οφείλεις να αξιοποιείς τα resource points και ξεκλειδώνοντας περαιτέρω δυνατότητες μέσα από το skill tree του αμαξιού, αναβαθμίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο το αγωνιστικό σου όχημα. Πιθανότατα, όσο περισσότερο αξιοποιήσεις τους πόντους αναβαθμίσεων, τόσο πιο κοντά θα βρεθείς και στους χαμηλούς χρόνους που εντοπίζεις. Επίσης αναφέρει ότι όσα resources κι αν αποκτήσεις από τις 10 seasons ή το Practice (το οποίο καλό θα ήταν να το ολοκληρώσεις), οι πόντοι εξακολουθούν να μην είναι αρκετοί και θα πρέπει να grindάρεις περισσότερο σε περισσότερα πρωταθλήματα.
Τα παραπάνω πιθανότατα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Από κει και πέρα σίγουρα αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή των leaderboards αξιοποιούν και το παραμικρό δευτερόλεπτο που μπορούν να κερδίσουν από την πίστα, πέρνοντας κλειστά τις στροφές ας πούμε και ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Ελπίζω να βοήθησα!