Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Logitech G27 σε PS4(M4 converter)

More
19 May 2015 17:24 #161252 by Kostas Giagias
ναι ... είσαι υπερβολικός γιατί μιλάμε για ένα προιόν του 2010 που βγήκε σαν upgrade της παλαιοτερης G25 και έπαιζε σε PS2, ps3 kai PC.
Δεν είχε υποσχεθεί τότε ότι θα είναι συμβατή με επόμενα προιόντα οπως το ps4. Αν το επόμενο προιόν δεχεται usb και με τα ιδια "Settings" θα έπαιζε χωρίς πρόβλημα.
Για εμένα η ευθύνη είναι και στους 2. Πρωτα από την Sony για την αλλαγή και το φόρτο εργασίας στις εταιρίες αλλά και ενάντια στους χρήστες παλαιών controllers και μετά στην logitech. Γιατί ακόμα και αν η logitech δουλευε σε αυτό θα έβγαζε νέα τιμονιέρα με τον νέο chip πχ G29 και αυτο δεν θα βοηθούσε εσένα που θα είχες την g27. Να μην σου πω ότι θα πίστευες ότι η logitech φταιει για την αλλαγή και ότι θέλει να σου φάει λεφτά για μάρκετιγκ και νέα timoniera Που δεν εχει κατι νέο klp. Το μονο που θα σε έσωζε είναι ενας Adaptor σαν τον M4 που θα έβγαζε όμως η logitech...

εγώ τι να πω που τωρα δεν μπορώ να παίξω ουτε σε ps3 επειδη εχω τιμόνι g27 και πετάλια fanatec.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.