Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Logitech G27 σε PS4(M4 converter)

More
18 May 2015 01:46 #161123 by xris kar
Είμαι απο τους τύπους που τρελαίνονται να παίζουν racing games με τιμονιερα,και για αυτο τον λόγο είχα αποφασίσει να δώσω κάποια χρήματα για να πάρω την συγκεκριμένη πριν μερικά χρόνια!!θεωρώ απαράδεκτο να μην είναι συμβατή με το ps4,που αν δν κάνω λάθος ακόμα είναι απο τις καλύτερες..έχω διαβάσει οτι μπορεί να συνδεθεί με ενα M4 converter,το εχει δοκιμάσει κανένας??το οτι μπορεί να με αναγκάσουν οι δυο αυτές εταιρίες να δώσω επιπλέον λεφτά για ένα προϊόν π ήδη έχω δώσει αρκετά χρήματα το θεωρώ εξευτελιστικο ..και ειδικά τώρα π αρχιζουν και βγαίνουν σοβαρά racing games..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2015 04:32 - 18 May 2015 04:35 #161129 by Τάσος Μαραγκός
Εγω ειχα μια παλια τιμονιερα απο το ps2 και πηρα ενα converter ps2 to usb και περιμενω να ερθει...
Αν και δεν εχω ελπιδες οτι θα παιζει θα δοκιμασω σε pc/ps3...λογικα γιατι να μην σου δουλευει???αφου ειναι multi pc/ps2/ps3...αφου εχει usb θα σου δουλευει...η G27 ειναι απο τις καινουριες σωστα??
Last edit: 18 May 2015 04:35 by Τάσος Μαραγκός.

More
18 May 2015 11:12 #161133 by xris kar
οχι η G27 ειναι παλια απλα ακομα ειναι το κορυφαιο μοντελο της Logitech...Με τον converter γιατι να μην δουλευει??δεν ξερω,για αυτο ρωταω γιατι κανει και 50 δολαρια απο οτι ειδα!

More
18 May 2015 21:14 - 15 Apr 2016 01:00 #161176 by Τάσος Μαραγκός
το Μ4 converter που λες μπορεις να μου πεις τι ειναι ακριβως?
Last edit: 15 Apr 2016 01:00 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
18 May 2015 21:34 #161183 by xris kar

αυτη η μλκιουλα ειναι και την βρηκα 50$..

More
19 May 2015 01:22 #161209 by Τάσος Μαραγκός
αααα οκ τωρα καταλαβα...δεν το ηξερα...

More
19 May 2015 13:24 #161237 by Kostas Giagias
Υπαρχουν και αλλες λύσεις αλλά το m4 φαίνεται ως το πιο φθηνό.
Υπάρχει μεγάλο Debate αν το φταίξιμο είναι στην sony ή στην logitech αλλά τώρα η λύση είναι είτε αυτή είτε χρήση άλλου τιμονιού (πιο ακριβή σίγουρα)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
19 May 2015 14:13 #161241 by xris kar
άλλη τιμονιερα δν έχω πρόθεση να πάρω γιατί άπλα ήμουν πολύ ευχαριστημενος απο την συγκεκριμένη και το πιο σημαντικο,ειχα δωσει 310 ευρω...Απο την στιγμή π ήταν συμβατή στις παλιές κονσόλες της sony δν βρίσκω γιατί να μην είναι και στο ps4!!πολυ μικροπρεπια επικρατεί πια στο χώρο των παιχνιδιών και ειδικά εκεί στην sony κάπως έχουν χάσει την μπάλα!!απλά ευελπιστώ οτι κάποια στιγμή θα βρουν την λύση για να ασχοληθώ επιτελούς με racing game...

More
19 May 2015 14:45 #161245 by Kostas Giagias
η sony είπε ότι λόγο πολλών εταιριών που έβγαζαν προίοντα που έμοιαζαν με αυθεντικά και συμβατα με τα συστήματα της. αλλά δεν ήταν και δεν λειτουργούσαν πάντα, έφτιαξαν στο ps4 ενα νέο chip που υπάρχει έλεγχος των συμβατών και εγγεκριμένων περιφεριακών. Ακόμα έχει πει οτι έχει δώσει στην logitech της προδιαγρα΄φες του.

Από την άλλη η logitech δείχνει εδώ και 2 χρόνια μία παύση στην ανάπτυξη νέων controllers και ίσως για αυτό να μην μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν την υλοποίηση (εμάς μας ξέρουν στην sony - έπρεπε να παίζει style).
Δεν βλέπω άμεσα λύση σε αυτό και έτσι η ΄λυση του m4 είναι η καλύτερη σε ps4 (πάντα υπάρχει και το PC που στα racing είναι το no1)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
19 May 2015 15:41 #161248 by xris kar
Αρα με τα λεγόμενα σ η logitech ευθύνεται..με λίγα λογια μας επιασε κοροιδο οσοι δωσαμε αυτο το ποσο για να μας εχει μετα στον αερα!!όταν είσαι απο τις μεγαλύτερες εταιρίες δν μπορείς να πραττεις σαν ερασιτεχνική εταιρία...απλά ντροπή!!!μπορει να ακουγομαι λιγο υπερβολικος..