Διαβάζω με ενδιαφέρον τα όσα γράφετε εδώ μέσα για τη(ν) (ενδεχόμενη) δημιουργία πίστας στην Ελλάδα, και έχω να καταθέσω μερικές παρατηρήσεις-επισημάνσεις:
Έχετε αναγάγει σε μείζον θέμα την έυρεση τοποθεσίας, που, κατά την άποψή μου, είναι ήσσονης σημασίας. Προσφερόμενες-αχρησιμοποίητες εκτάσεις υπάρχουν πάρα πολλές ανά τη Ελλάδα. Το θέμα είναι αν υπάρχει θέληση απ' όλους(Ελληνικό κράτος, ηγετικά στελέχη και αρμόδια επιτροπή για τέτοια θέματα απ' τη μεριά της "ομοσπονδίας" της Φόρμουλας ή όπως αλλιώς λέγεται -είμαι άσχετος) να γίνει κάτι τέτοιο.
Όπου κι αν γίνει -αν γίνει, τελικά- κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, νομίζετε ότι δεν θα έχει sold out? Κάθε καρυδιάς καρύδι πηγαίνει απ' το πουθενά να δει αγώνα Φόρμουλα. Μέχρι κι από διάφορα μέρη της Ελλάδας έχω δει να διοργανώνονται εκδρομές, με προορισμό διάφορες χώρες του κόσμου, όπου γίνονται τα περίφημα "Γκραν Πρι". Άρα, δεν μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει αμφιβολία για την προσεύλεση του κόσμου... Οικονομικά, τουλάχιστον από 'κει, είναι καλλημένοι.
Πάμε σ' ένα πιο σημαντικό θέμα, που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς:
Έχουμε ή όχι τα απαραίτητα facilities(σ.σ. υποδομές) στην Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο, κι αν όχι, μπορούν να γίνουν άμμεσα?
Κι όταν λέμε facilities, εννοούμε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μαγαζιά(με ό,τι αυτά συνεπάγονται), και γενικότερα ένα ευρή φάσμα χώρου, το οποίο θα προσφέρεται για να καλύψει τις ανάγκες όλων(team ομάδων, κόσμο κτλ).
Τα έχουμε, λοιπόν, αυτά? Κι αν τα έχουμε, (εδώ έρχεται...) πού τα έχουμε?
Απ'