Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχω τιμονιέρα δε ξέρω που να την βάλω?

More
07 Dec 2012 00:23 #116457 by Γιώργος Λόλας
Μπράβο ρε παιδιά! Πολύ ωραίο το rig που φτιάξατε! Μούρλια είναι! Καλύτερο και από το "original" deathmobil. Την είχα δει την εκπομπή από το ISR και το σκεφτόμουν. Κάνατε πάντως επαγγελματική δουλειά. Κι άλλες φωτογραφίες, κι άλλες! :D

ΥΓ: Αν δούμε ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και κίνηση, θα ήταν ωραίο να φτιάξουμε ένα "Show us your rig" thread :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2012 02:09 #116463 by κωστας διγκας
Αρχικα κυριοι θα ηθελα να σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και για τι βοηθεια σας! Οντος το ξυλο ειναι πιο ευελικτο αλλα οχι τοσο αντοχης για αντοχη θελει βαρια κατασκευη κατα την αποψη μου παντα! Φιλε beastie φοβερη δουλεια ειναι to cockpit ηθελα να παρω! Μπραβο! Κιλοδοκος ειναι μεγαλο και βαρησ σα μεγεθος κλπ. Το σχεδιο που εχω στομυαλο ειναι σαν αυτο που εκανε ο beastie αλλα σε μεταλικο για να εχεις αυτοματεσ τροποποιησησ γιατι δε υα τρεχω μονο εγω αλλα και κανα φιλοσ κλπ (ετσι ειναι η απολαυση χαβαλες κοντρα και πειραγμα!) Τα σχεδια τα εχει καπου αναρτημενα ? Πιστευετε οτι θα μπορεσω να γινει μετατροπη σε μεταλικο ? Ωσ προς το καυθισμα ο μαντρας με περιμενει μαζι με τις ραγες θα ψαξω να βρω για να στηθει σωστα!

More
07 Dec 2012 14:17 #116481 by Kostas Giagias
Το κάθισμα εχει και την βάση του οπότε χρησιμοποιώ τις ραγες του για μπρος - πισω. Το Εχουμε φτιαξει έτσι που είναι τρομερά σταθερό και δεν καταλαβαίνει ούτε από βάρος ούτε από τις πιέσεις του τιμονιού/πεταλιέρας.

Να σκεφτείς ότι οταν το τιμόνι ήταν σε γραφείο το είχα με βίδες για να μην γλιστράει ενώ εδώ δεν το έχω βιδώσει.
Αν θέλεις να του δώσεις δυνατότητα αλλαγής κρατάς τα πετάλια σταθερά το κάθισμα μπροστά πίσω και το μόνο που πρέπει να πειράξεις είναι το πάνω κάτω του τιμονιού μαζί με την κλίση του. Μπορεί να γίνει είναι έχοντας ετοιμάσει μερικές παραπάνω τρύπες στα ξύλα και αλλαγή των βιδών να είναι με παξιμάδια που όμως θα το κάνει αρκετά πιο άσχημο στα πλάγια (και αν βάλεις μεντεσέδες λιγότερο σταθερό)
Ακόμα είναι τόσο σταθερό που θα μπορούσα να του στήσω και τα μονιτορς πάνω αλλά τα θέλω ανεξάρτητα. Ισως κάποια στιγμή φτιάξω ένα ξύλινο Π που να περνάει πάνω από το rig και να είναι εκεί τα μόνιτορς. (και ανεξάρτητα και με δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά από ότι είναι τώρα.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
08 Dec 2012 18:33 #116535 by κωστας διγκας
Μηπως εχει καποιος τα σχεδια καποιου cockpit καποιας εταιρειας?

More
08 Dec 2012 19:43 #116540 by Γιώργος Λόλας
Deathmobile

Στο παραπάνω link μπορείς να βρεις τα plans του Deathmobile που έφτιαξε και ο beastie, ο οποίος όμως έκανε και κάποιες αλλαγές/προσθήκες. Αν μπορείς beastie δώσε μας τις διαστάσεις από τα ξύλα που χρησιμοποίησες και ίσως και μερικές εικόνες που δείχνουν το rig από διάφορες οπτικές. Θα βοηθούσε πολύ :)

Ricmotech

Αυτό είναι ένα άλλο παρόμοιο build, αλλά η εταιρεία που το φτιάχνει τα πουλάει τα plans 29.95$. Από το βίντεο πάντως στο πιο πάνω link μπορείς να δεις πώς το έφτιαξαν και να κόψεις τα ξύλα όπως τα έχουν και να το φτιάξεις χωρίς να πληρώσεις για τα plans ;)

Αυτός εδώ δίνει τα plans του αλλά σε αρχείο που ανοίγει με το AutoCAD.

Δες και αυτά:
Compact Sim Racing Pod
Cocpits Google Sketch
Διάφορα rigs και plans

More
More
12 Dec 2012 17:25 #116692 by Γιώργος Λόλας

More
12 Dec 2012 17:36 #116693 by κωστας διγκας
και εγω θελω να μετακομισω αλλα δε με αφηνουν χτυπημα κατω απο τη μεση ειναι αυτο που ειπεσ!!!!!!!! αχχχχχχχ

More
14 Dec 2012 02:39 #116757 by Γιώργος Λόλας
Δεν εννοώ να φύγω από το σπίτι να μείνω μόνος μου, που λεφτά για τέτοια :cry: :cry: :cry:

Απλά θα πάμε σε άλλο σπίτι καλύτερο γιατί εδώ που είμαστε έληξε το συμβόλαιο και ο τύπος που το έχει θέλει να το δώσει αντιπαροχή. Εκεί που θα πάμε πάντως θα έχω μεγαλύτερο δωμάτιο και θα μπορέσω επιτέλους να έχω χώρο να φτιάξω το racing cocpit και ίσως ένα bartop arcade machine τίγκα στους emulators :D

More
15 Dec 2012 22:46 #116869 by κωστας διγκας
Τα δεδομενα τα δικα μου ειναι διαφορετικα απλα με βαση τα σχεδια που μου δειξατε και αυτο που εχω στο μυαλο πρεπει να αλλαξω σπιτι διοτι σε αυτο που ειμαι τελικα ειμαι πολυ περιορισμενος ευελπιστω για το θαυμα!