Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχω τιμονιέρα δε ξέρω που να την βάλω?

More
05 Dec 2012 00:17 #116303 by κωστας διγκας
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί στο σιγκρεκριμενο κομμάτι αλλα κλασσικά ο καθένας μόνος του Ελλάδισταν όπως είπες ! Το PVC δε ξέρω αν αντέχει το βάρος γιατι έχω και κάποια κιλά ! Κάτι φίλοι επίσης είμαστε μια κατηγορία πάνω χαχα :)
Το humanracing an και δε το πολυ είδα το site τους πρέπει να έχει κάτι έξτρα σκέτη απόλαυση ! Επίσης πρέπει να τονίσω ότι όταν αγαπάμε κάτι πρέπει να προσπαθούμε να φτάσουμε στο μέγιστο της απόλαυσης !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2012 00:42 #116309 by Γιώργος Λόλας
Eννοείται πως ό,τι μας αρέσει, πρέπει να το απολαμβάνουμε στο μέγιστο :D

Όσο για τα κιλά, θα μου δώσεις κανένα που είμαι σαν σκελετός; Αντέχει το PVC. Είναι η νέα μόδα στα racing rigs. Το έχουν φτιάξει πάρα πολλά άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα αρνητικό. To Humanracing να σου πω την αλήθεια το είχα ξεχάσει τελείως τόσο καιρό. Είχα ξεχάσει πόσο όμορφο είναι :)

More
05 Dec 2012 00:46 #116310 by κωστας διγκας
Ναι είναι όμορφο αλλα πιστεύω ότι χάνει λίγο σε εργονομια. Ξέρεις αν έχει σαν έξτρα τίποτα καλο εκτός απο τα κλασσικά

More
06 Dec 2012 00:43 #116373 by Γιώργος Λόλας
Δεν ασχολήθηκα πολύ με το συγκεκριμένο και δε γνωρίζω τι υπάρχει στο εμπόριο, δυστυχώς. Αν δω κάτι πάντως θα σου πω :)

More
06 Dec 2012 01:46 #116381 by κωστας διγκας
Ευχαριστω πολυ! Το λεω για εργονομια γιατι τα μοτερακια που εχουν σχεδον ολεσ οι καινουργιες τιμονιερες ειναι πολυ δυνατα αρα χρειαζεται μεγαλη επιφανεια!

More
06 Dec 2012 02:42 #116388 by Γιώργος Λόλας
Ότι χρειάζεσαι μια γερή βάση, ισχύει. Δεν είναι και το καλύτερο να κουνιέται όλο το γραφείο πχ την ώρα που παίρνεις τις στροφές. Πωω τώρα θυμήθηκα κομμάτι!

[youtube:p8suja2v]
[/youtube:p8suja2v]

Ας καψαλιστούμε λίγο! :P

More
06 Dec 2012 03:07 #116389 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πόσο καιρό έχω να δω τέτοια συζήτηση της προκοπής στο forum;

Τελοσπάντων, πριν φτιάξεις το οτιδήποτε σου προτείνω να βρεις πρώτα το κάθισμα και μετά να κανεις όλα τα αλλα. "Γιατί;" θα μπορούσες ευλογα να ρωτήσεις. Λοιπόν, αν έχεις το κάθισμα σπίτι σου θα μπορέσεις να κάτσεις πάνω του και να υπολογίσεις καλύτερα την απόσταση του τιμονιού και των πεταλιών. Για φαντάσου να φτιάξεις πρώτα το σχήμα και μετα να παρεις το καθισμα και να σου βγει άβολο!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Dec 2012 11:53 #116401 by Kostas Giagias
Σε λίγο θα ανεβάσω pics από το rig μου. Ξύλο φτιαγμένο από γνωστό μου και δικό μου κάθισμα. Κόστος λίγο κάτω από 200 με εργατικά.

Tο pvc αντέχει αλλά δεν είναι εμφανίσιμο ειδικά για σαλόνι κλπ
Το σίδερο αν είναι με κοιλοδοκο θα ανεβάσεις πολύ το βάρος και θα είναι πρόβλημα και σε μετακίνηση/στήσιμο αλλά και αν το έχεις σε πάτωμα ξύλου.
Το ξύλο είναι μία καλή λύση για custom και ευτυχώς επιτρέπει διορθώσεις.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
06 Dec 2012 18:19 #116418 by Γιώργος Λόλας
Σωστός ο BigBoss! Οι μετρήσεις που πρέπει να κάνεις για την θέση του καθίσματος είναι πολύ σημαντικές. Πρέπει να βρεις που και πώς θα βάλεις τα πάντα για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα για σένα. Προσοχή και στο ύψος και την γωνία της βάσης του τιμονιού.

beastie κι εγώ προτιμώ το ξύλο. Πιο εύκολη κατασκευή και με περισσότερη ευελιξία όσον αφορά τις διορθώσεις ή τις προσθήκες που μπορεί να θέλει κανείς να προβεί. Περιμένω να δω τις φωτογραφίες από το rig σου :)

More
06 Dec 2012 19:38 #116427 by Kostas Giagias
Το δικό μου το βασίσαμε πάνω στο deathmobile του Inside sim racing forum. Τα βασικά σχέδια ήταν λοιπόν του Shaun Cole τα οποία προσαρμόστηκαν στα δικά μας standards (εγινε σε συνεργασία με φίλο που δούλεψε αρκετά πάνω σε αυτό). Βέβαια βάλαμε και δικές μας μικρές ή μεγάλες πινελιές.

Το έβαψα μαύρο γιατί είναι πιο κυριλέ έτσι και μπορεί να το βάλεις και σε χώρο που φαίνεται...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team