Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τ 500 Rs η καποια αλλη;

More
06 Dec 2012 12:21 #116403 by Kostas Giagias
Να βάλω και τα δικά μου 2 Cents.
1η ερώτηση που κάνω πάντα είναι τι παιχνίδια παίζεις και ποσο χρόνο σπαταλάς στα racing σε σχέση με το gaming.
2η ερώτηση πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Μετά οι λύσεις πολλές.
Από τις φθηνές προς τις ακριβές.
1. DFGT = το μινιμουμ πιο κάτω δεν αξίζει να πάρεις τιμόνι το τεράστιο μείον της τα αστεία πετάλια.
2. G27 (δεν λέω για G25 γιατι δεν υπάρχει καινουργια) = Το φθηνότερο σοβαρό τιμόνι με καλύτερο rim και πετάλια από την φθηνή της logitech και πιο γρήγορη, λιγότεροι θόρυβοι καλύτερο ffb.
3. Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 καλύτερη αίσθηση από την G27 σαν τιμόνι. Αν τα συνδυάσεις με τα CSR pedals και τα porsche shifters. θα πας πιο ακριβά και το κέρδος θα είναι ουσιαστικά μόνο στο τιμόνι.
4. Fanatec CSR - don't do it Faidwn
5. T500RS καλή ακριβή επιλογή μόνο για κάποιον που θέλει ένα "πακέτο" κουτάτο με καλά χαρακτηριστικά σε όλες τις γραμμές.
6. Fanatec CSR Elite - Στα επίπεδα τιμών της Thrustmaster πολύ καλή επιλογή τιμονιού αλλά για τα υπόλοιπα ισχύει ότι και στο 3.
7. Fanatec Club Sport Wheel - Αυτό είναι το κάτι άλλο. Αγοράζεις το base και ξεχωριστά τα rims Που τώρα υπάρχουν BMW και Formula. Δεν υπάρχει... απλά δεν υπάρχει. το κόστος ανεβαίνει και με τα Club sport pedals v2..

8. Custom. δηλαδη κομμάτια Αν δεν σε ενδιαφέρει το shifter (εγώ παίζω με paddles) τότε μπορείς να αφήσεις αυτό στην άκρη.
Εγώ 1ο εχω τα πετάλια οπότε Fanatec CSPv2 και λογο κόστους τα συνδυάζω με G27. αν είχα περισσότερα χρήματα να διαθέσω θα πήγαινα σε fanatec CSW base + bmw και αν ηθελα καλό shifter στον thrustmaster...

9. FREX (no comments on that) ;)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2012 18:54 #116422 by Γιώργος Λόλας
Ωραίος ο Κώστας :)

Ξέρεις αν υπάρχει κανένα κατάστημα στην Ελλάδα που να πουλάει shifters και pedals; Ψηνόμουν για τα Club Sport Pedals και ίσως το TH8RS shifter. Αν και είχα διαβάσει για Do-It-Yourself shifter από joypad. Αν βρω οδηγό πώς το φτιάχνουν, το ψήνω. Έχω ένα χαλασμένο PS2 χειριστήριο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την πλακέτα του.

More
06 Dec 2012 19:17 #116423 by Kostas Giagias
με την g27 εχω shifter H-pattern αλλά δεν την χρησιμοποιώ σε αγώνες... μόνο όταν θέλω να κάνω βόλτα οπότε χρησιμοποιώ και τον συμπλέκτη (εξέλιγμένος στην 2 έκδοση των Club sports).
Δεν πιστεύω λοιπόν ότι αξίζει να δώσει κάποιος απο 50 - 120 εύρω για αυτό.
Καλύτερα τα χρήματα να μπουν σε αγορά καλύτερου τιμονιού ή πεταλιέρας.

Hellenic Racing Team

More
06 Dec 2012 19:33 #116426 by Γιώργος Λόλας
Οπότε θα δω να πάω σε custom build shifter. Κι εγώ sequental χρησιμοποιώ, το h-pattern το ήθελα για κανένα Euro Truck :P

Από τιμονιέρα έχω την DFGT. Την είχα πάρει 70€ μεταχειρισμένη, αλλά το παιδί που την είχε, την είχε χρησιμοποιήσει μια δυο ώρες και αυτό χαλαρά. Δε με βλέπω να αλλάζω wheel σύντομα (εκτός και αν κερδίσω το τζοκερ :P ). Θα επικεντρωθώ στο να φτιάξω το rig (ξύλο). Από πετάλια, μιας και αυτά της DFGT είναι τα τελείως βασικά, έλεγα να πάω σε CSR μεταχειρισμένα αν βρω φθηνά. Αλλιώς βλέπουμε στο μέλλον για ολόκληρο σετάκι.

More
06 Dec 2012 19:42 #116430 by Kostas Giagias
Για πετάλια αξίζει να πας κατευθείαν σε CSPv2 ή αν βρεις τα παλαιά CSP σε κάποιον που αναβάθμισε σε κάτι πιο καινούργιο. οτισήποτε ενδιάμεσο θα είναι + από ότι έχεις αλλά θα ξαναλλάξεις.

Hellenic Racing Team

More
07 Dec 2012 00:21 #116456 by Γιώργος Λόλας
Έλεγα μήπως βρω τα V1 για πιο φθηνά σε μεταχειρισμένα, από κάποιον που πήρε ας πούμε τα V2, όπως είπες κι εσύ. Να φτιάξω πρώτα το rig και βλέπουμε όμως :)

More
07 Dec 2012 02:18 #116464 by κωστας διγκας
Φιλε beastie ο χρονος που ασχολουμε με τα racing games ειναι απο 2 εως οσο παει και αυτο λογο δουλειας υποχρεωσεων. Ολες οι λυσεις και τα λεγομενα πολυ ωραια και με επιχειρηματολογια. Το ποσο που σκεφτομαι να επενδυσω ειναι πανω απο 200 ευρω για να παρω κατι αξιολογο! Φυσικα δεν εχουμε οριο χιλιαδεσ προσπαθω να βρω το best value for money! Βασικο ακομα πλεονεκτημα που εχουμε δε ξερω για ποσο θα ισχυει ειναι οττι μπορουμε να κινηθουμε στη ευρωοαικη αγορα.

More
07 Dec 2012 14:21 #116482 by Kostas Giagias
Για εμένα η λύση που αξίζει είναι μία G27 ώστε να έχεις και εγγύηση από κατάστημα Ελλάδα γρηγορα και εύκολα (απο πλαισιο ξέρω φίλο που είχε πρόβλημα και του έδωσαν νέα - σφραγισμένη) logitech είναι BEST σε customer support.
Εχεις καλό τιμόνι, τίμια πεταλιέρα και H-Shifter με κόστος κάτω από 300 (270 τώρα) και σίγουρα στις γιορτές θα παίξουν προσφορές για να την βρεις και κοντα στα 220-230

Hellenic Racing Team

More
07 Dec 2012 16:47 #116507 by κωστας διγκας
Ναι αλλα με λιγα περισσοτερα παιρνεις μια Τ500. Που ειναι πιο εξελιγμενη πιο προσφατη πιο δυνατο μοτερακι για πιο ρεαλιστικη οδηγηση. Πιστευεις οτι δε τα αξιζει? Εχω παιξει ουκ ολιγεσ φορες και με τις 2 και η διαφορα ειναι μεγαλη κατα την αποψη μου παντα.

More
08 Dec 2012 17:36 #116532 by Kostas Giagias
προτιμώ την διαφορά της τιμής να την δωσω για club sport pedals

Hellenic Racing Team