Να βάλω και τα δικά μου 2 Cents.
1η ερώτηση που κάνω πάντα είναι τι παιχνίδια παίζεις και ποσο χρόνο σπαταλάς στα racing σε σχέση με το gaming.
2η ερώτηση πόσα μπορείς να διαθέσεις.
Μετά οι λύσεις πολλές.
Από τις φθηνές προς τις ακριβές.
1. DFGT = το μινιμουμ πιο κάτω δεν αξίζει να πάρεις τιμόνι το τεράστιο μείον της τα αστεία πετάλια.
2. G27 (δεν λέω για G25 γιατι δεν υπάρχει καινουργια) = Το φθηνότερο σοβαρό τιμόνι με καλύτερο rim και πετάλια από την φθηνή της logitech και πιο γρήγορη, λιγότεροι θόρυβοι καλύτερο ffb.
3. Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 καλύτερη αίσθηση από την G27 σαν τιμόνι. Αν τα συνδυάσεις με τα CSR pedals και τα porsche shifters. θα πας πιο ακριβά και το κέρδος θα είναι ουσιαστικά μόνο στο τιμόνι.
4. Fanatec CSR - don't do it Faidwn
5. T500RS καλή ακριβή επιλογή μόνο για κάποιον που θέλει ένα "πακέτο" κουτάτο με καλά χαρακτηριστικά σε όλες τις γραμμές.
6. Fanatec CSR Elite - Στα επίπεδα τιμών της Thrustmaster πολύ καλή επιλογή τιμονιού αλλά για τα υπόλοιπα ισχύει ότι και στο 3.
7. Fanatec Club Sport Wheel - Αυτό είναι το κάτι άλλο. Αγοράζεις το base και ξεχωριστά τα rims Που τώρα υπάρχουν BMW και Formula. Δεν υπάρχει... απλά δεν υπάρχει. το κόστος ανεβαίνει και με τα Club sport pedals v2..
8. Custom. δηλαδη κομμάτια Αν δεν σε ενδιαφέρει το shifter (εγώ παίζω με paddles) τότε μπορείς να αφήσεις αυτό στην άκρη.
Εγώ 1ο εχω τα πετάλια οπότε Fanatec CSPv2 και λογο κόστους τα συνδυάζω με G27. αν είχα περισσότερα χρήματα να διαθέσω θα πήγαινα σε fanatec CSW base + bmw και αν ηθελα καλό shifter στον thrustmaster...
9. FREX (no comments on that)