Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τ 500 Rs η καποια αλλη;

More
03 Dec 2012 14:47 #116068 by κωστας διγκας
Για τους οπαδους των Racing game πολλες φορες μας εχει μπει το ερωτημα να παρω τιμονιερα και αν ναι ποια? Ολοι εχουμε ενημερωθει για τη τελευταια και καλυτερη τιμονιερα που κυκλοφορει Τ500Rs Thrustmaster και με κοστος αρκετα μεγαλο ειδικα για τις μερες μας! Αλλη μια λυση ειναι απο logitech G27 που μεχρι προτεινος ηταν μια πολυ καλη λυση με δερματινο τιμονι, λεβιε ταχυτητων μεσα στη τιμη αλλα οχι τοσο καλη οσο της γαλλικης εταιρειας. Το ερωτημα που θετω ειναι ποια θα περνατε και γιατι? Βασικο πλεονεκτημα της Τ500 65w μοτερακι μειονεκτημα ομως η εταιρεια. Περιμενω τη βοηθεια σας πανω σε αυτο το σημαντικο ερωτημα για να βοηθηθω αλλα και να βοηθηθουν αλλοι μεγαλοι οπαδοι των ραλλυ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2012 22:49 #116175 by Γιώργος Λόλας
Την Τ500RS την βρίσκω πολύ ακριβή, όχι μόνο για τους καιρούς που ζούμε, αλλά και γενικότερα. Μη νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές και εκτός αυτού, είναι και θέμα γούστου. Αν δεν παίζεις racing games σε... επαγγελματικό επίπεδο (iRacing κλπ), τότε οι G25/G27 είναι υπεραρκετές πραγματικά.

Εγώ πήρα μια Logitech Driving Force GT (DFGT) μεταχειρισμένη με 70€ και είμαι υπερευχαριστημένος! Πολύ ωραίο force feedback, υψηλά στάνταρ στο build quality, όπως μας έχει καλομάθει η Logitech και έχει και πολλά κουμπάκια για να βάζεις ότι θες και να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο (όταν παίζεις στο PC). Έχει και Sequental shifter (πάνω κάτω ταχύτητες). Βρες μια τέτοια μεταχειρισμένη να πάρεις να σου βγει και πιο φθηνά ή δώσε 20-30 ευρώ πιο πολλά και πάρε μια G25 αν θες να έχεις 6τάχυτο κιβώτιο. Μπορείς επίσης να πάρεις την DFGT και αργότερα να πάρεις ένα κιβώτιο ταχυτήτων TH8RS της Thrustmaster.

Με τα λεφτά που θα γλιτώσεις, μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου racing cocpit όπως αυτό της φωτογραφίας παρακάτω ;)

More
04 Dec 2012 13:19 #116227 by κωστας διγκας
Να πω την αληθεια σχεδον της εχω δοκιμσει ολες πηγα να παρω μια μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση οπως ελεγε ενας γνωστος αλλα τελικα ηταν σε απελπιστικη κατασταση και ετσι δεν την αγορασα. Ειχα τη χαρα να δοκιμασω και τη G27 και τη Τ500. Η πρωτη ωραια δερματινο τιμονι λεβιε 6 ταχυτο ειναι θεμα οταν εχει 7 αλλα εχει και τα pad απο πισω. Στο μεγιστο το feedback οταν τις δοκιμασα φυσικα γνωριζοντας οτι η G27 εχει καποια χρονια που εχει βγει εναντιθεση με τη πιο προσφατη Τ500 ηταν οντως καλη το κερμπ δε το καταλαβενες πολυ δυστυχως αλλα για τα λεφτα ποιοτητα αξειζει! Οσο για το θυριο γιατι θυριο θα μου πις γιατι εχει ενα μοτερ 65w και η αισθηση απλα δεν υπαρχει σου εχομαι να το δοκιμασεις και θα καταλαβεις. Το μειονεκτημα ειναι η τιμη αλλα ελπιζω να βρω κατι καλο μεταξυ αυτον των 2. Fanateck δεν εχω δοκιμασει τη δικη σου επισης ειχα δοκιμασει μπορω να πω ετσι οπως την αγορασες best value for money!

More
04 Dec 2012 18:56 #116263 by Γιώργος Λόλας
Αν κέρδιζα το τζόκερ θα έπαιρνα καμία ECCI 7000 ή μια Fanatec CSR Elite! Την έχω δοκιμάσει την T500 και είναι όντως πάρα πολύ καλή, απλά... λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε το μυαλό μου πάει προς Logitech :P

Το Force Feedback έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Όποια τιμονιέρα και να έχεις, αν το παιχνίδι (ή το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά στα πιο simulation) δεν έχει δυνατό και σωστό FFB, τότε δε το ευχαριστιέσαι.

More
04 Dec 2012 20:17 #116270 by κωστας διγκας
Πολυ σωστα τα λες αγαπητε!!!! Το τεστ που εκανα ηταν στις προαναφερθησες τιμονιερες στα ιδια παιχνιδια στα ιδια αυτοκινητα για να εχω το σωστο τεστ. Τις 2 που αναφερες ειχεσ τη χαρα να τησ δοκιμασεις , τεσταρεις?

More
04 Dec 2012 20:45 #116273 by Γιώργος Λόλας
Δυστυχώς, δεν είχα την χαρά να τις δοκιμάσω! Που να τις βρεις άλλωστε, κοστίζουν μια περιουσία! Αν πάρεις και επιπλέον πραγματάκια, όπως extra τιμόνια τύπου F1 κλπ, ανεβαίνει κι άλλο η τιμή. Δες εδώ πόσο κάνει ecci6000.com/products.asp?id=15

Αν βάλεις μέσα στην τιμή και ένα καλό shifter, τότε καταλαβαίνεις ότι μόνο σε καμια έκθεση αν την βρούμε να την τεστάρουμε :P

Η Elite της Fanatek είναι πιο φθηνή (550-700€ μαζί με πεντάλ), αλλά ούτε αυτήν την δοκίμασα. Από τα reviews που έχω διαβάσει όμως, λένε ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Who knows, ίσως μια μέρα να μπορέσουμε να βρούμε καμία :P

Δες μετά το 21:40
[youtube:ttkfwqm1]
[/youtube:ttkfwqm1]

Σκέφτεσαι να πάρεις την T500; Αν ναι, στα πόσα την βρήκες; Την λιγουρεύομαι, αλλά no money, no party :P

More
04 Dec 2012 21:16 #116275 by κωστας διγκας
Σε ευχαριστω πολυ για τα link εψαξα ειδα η φανατεκ οπως ειπες εκει κυμαινεται ως προς το μεγεθος ποιο μικρo απο Τ500 και ειναι ενα θεμα σε review ως πρως την εταιρει το κοστος χωρισ τιποτα εξτρα και 3 πενταλ ημουν στο ποσο το 2900 ευρω. Αρα μαλλον Τ500! Τι βρηκα απο 430 ευρω μεχρι οσο θελεις και μαλλον αλλα μαλλον θα καταληξω εκει η αν βρω κατι σε μεταχειρισμενο. Παντως οι 2 τιμονιερες που αναεφερες αν και δεν εψαξα στατιστικα ειναι καλεσ αλλα η γανατεκ πρεπει να ειναι πολυ υπερτιμημενη εχω αυτην την εντιπωση.

More
05 Dec 2012 00:17 #116302 by Γιώργος Λόλας
Όλα τα προϊόντα που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό είναι υπερτιμημένα, μη νομίζεις. ;) Οι ECCI και CSR Elite απευθύνονται αποκλειστικά στους πολύ πορωμένους που παίζουν iRacing κλπ. Το ίδιο θα λέγαμε και για την T500, απλά είναι η πιο προσιτή λύση στη κατηγορία και η καλύτερη σε value for money. Αν αντέχει η τσέπη σου, αγόρασε την άφοβα :)

More
05 Dec 2012 00:23 #116305 by κωστας διγκας
Θα ψάξω γιατι βλέπω ότι είναι όπως λες best value for money αν και έχω διαβάσει κριτικές απο μερικούς οπαδούς των ραλλυ του τύπου πολλα λεφτα σιγα θα είναι σαν τα αλλα προϊόντα προβληματική κλπ. Ευελπιστο να βρω μια αλλα σε καλη τιμη εκτός αν βρω κανέναν με καμία τρελή και είναι ευκαιρεια! Το καλο είναι ότι παίζουν παντού pc, ps3 κλπ

More
06 Dec 2012 02:35 #116387 by Γιώργος Λόλας
Ναι όντως, το καλό είναι ότι τέτοιες τιμονιέρες είναι συμβατές με περισσότερες πλατφόρμες. Ότι και να επιλέξεις πάντως, είτε πας σε T500 (καινούρια ή μεταχειρισμένη), είτε σε G25/G27/DFGT θα τις ευχαριστηθείς.