Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Amiga: Γενική Συζήτηση

More
26 Oct 2006 14:22 #21514 by Whiteulver
Το adfread δεν είναι καινουργιο προγραμμα. Εχει κυκλοφορήσει πριν βγουν καν τα WinXP.

Εϊναι μια οικονομική λύση έναντι του catweasel4, αλλα μεγάλο παίδεμα.

Όποιος έχει Win98 και 2 floppies καλό ειναι να το χρησιμοποιήσει.

Αλλίως το catweasel4 είναι η πιο έυκολη λύση.

Βέβαια εχουν βγει και αλλες πατέντες για ανάγνωση δισκεττών Amiga, πιο πολύπλοκες.

Λες Νικο να τις ποστάρουμε εδώ;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Oct 2006 14:35 #21515 by a Guest
Replied by a Guest on topic Amiga: Γενική Συζήτηση
Ίσως και να σας ενδιαφέρει....
jeanfrancoisdelnero.free.fr/flop ... index.html

Edit: Επίσης, αν και δεν έχω ιδέα από Amiga disk images (μην ακούσω κανέναν να λέει τις disk images Romz, δεν είναι), ίσως θα ήταν καλό να κατεβάσει κανείς driver για το floppy drive, μιας και οι ρουτίνες για πρόσβαση στο floppy των XP είναι M$oftikes, νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

More
26 Oct 2006 19:21 #21521 by Νίκος Τσούμας
Ναι θα κάτσω να τις βάλω στο φόρουμ αλλά και να πω μερικά πράγματα στην εκπομπή!!

More
21 Nov 2006 12:22 #22511 by Μάνος Γρυπάρης
Σε μία προσπάθεια διάδοσης της Amiga, για να θυμούνται οι παλιοί αλλά κυρίως να μαθαίνουν οι νέοι τι παίζει (γιατί πλέον οι περισσότεροι από τους νέους χρήστες δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει Amiga) δημιούργησα ένα group με το όνομα "Amiga" στο www.youtube.com .

Για όσους δεν γνωρίζουν, το youtube είναι αυτή τη στιγμή το 5ο site στον κόσμο και αποτελεί την μεγαλύτερη community όσον αφορά το video sharing (περιέχει πάνω από 100 εκατομμύρια βίντεο). Πρόσφατα εξαγοράστηκε από το Google για 1,6δισ. δολλάρια!
news.bbc.co.uk/1/hi/business/6034577.stm

Το όνομα "amiga" που έδωσα στο group για καλή μου τύχη δεν είχε γίνει register από κάποιον άλλο χρήστη, οπότε το link για να μπείτε στο group και να γίνετε μέλη είναι το :
youtube.com/group/amiga

Πρόσθεσα τα 2 πρώτα videos του Νίκου Τσούμα από την Digital Technology Expo (όπου ο Νίκος έτρεξε Amiga Emulator). Περιμένουμε και τα videos όλων των απανταχού Amigάδων για να φτιάξουμε ένα μεγάλο group στο youtube. Κάντε κι ένα register στο www.youtube.com για να μπορείτε να ψηφίσετε τα videos του group μας (έτσι ώστε να ανεβαίνουν στα Search Results).

ΥΓ. Όσοι συχνάζετε σε ξένα amiga forums κάντε post αυτό το topic έτσι ώστε να μπουν και χρήστες από το εξωτερικό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2006 00:10 #23218 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανεβάσαμε στα Downloads μία άδεια δισκέτα Amiga για όσους θέλουν να παίξουν παλιά Amiga Games και θέλουν να αποθηκεύσουν την πρόοδό τους (progress in english

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Dec 2006 00:31 #23711 by Νίκος Τσούμας
Έχουμε ήδη μέσα στο αρχείο
Εδώ
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... it&lid=532

More
24 Dec 2006 21:27 #24329 by Νίκος Τσούμας
ΝΑΙ είναι εδώ μετά από 5 χρόνια αναμονής το OS4 ΕΙΝΑΙ επιτελούς τελειωμένο!!!
Ελπίζουμε να δούμε και μηχάνημα με ΟS4

More
20 Jan 2007 19:27 #25793 by Μάνος Γρυπάρης
kefallinos, ας σοβαρευτούμε λίγο. Τα νέα μοντέλα Amiga είναι η Amiga One (η οποία βεβαίως εξαφανίστηκε από τα ράφια) και πλέον η Pegasus. Αυτά τα "δεν είναι Amiga" είναι βλακείες που τα ακούω απ'την εποχή που βγήκε ο PPC. Βγες μια βόλτα στα amiga forums και πες αυτά τα παραπάνω που γράφεις να δεις τι θα σου απαντήσουνε. Είναι δυνατόν υπολογιστής που τρέχει OS 4 και Amiga εφαρμογές (από Amiga Games & Utilities μεχρι Demos) να μην θεωρείται Amiga? Με την ίδια λογική οι AMD δεν είναι PC. Είναι στραγάλια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jan 2007 20:05 #25939 by Νίκος Τσούμας
o titlos ta leei ola ....

apo
edo

More
02 Feb 2007 10:23 #26270 by Νίκος Τσούμας
η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στον φίλο μου τον Άλεξη εδώ