Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

πρόβλημα με rom

More
02 Dec 2010 14:35 #85295 by ryk
Καλημέρα, καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα!

Όπως βλέπετε και από τον τίτλο, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με την ταχύτητα του MAME 0.140u1 για την ακρίβεια. Δοκίμασα MAMEUI & MAME32FX, αλλά τίποτα. Η ταχύτητα είναι πάντα στο 60-65% είτε με D3d είτε με DirectDraw. Δοκίμασα ένα κάρο ρυθμίσεις, έσβησα το mame.ini όπως προτείνουν αλλοδαπά site, αλλά αποτέλεσμα το ίδιο. Η προηγούμενη έκδοση που είχα είναι η 0.121. Τόσες αλλαγές έγιναν και δεν την παλεύει?
Το σύστημα που έχω δεν είναι κανά highend, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να παίξει bubble bobble! :rolleyes:
AMD AthlonXP 2400+@2100MHz, 1GB ram, Geforce 6800, WinXP. Βέβαια τα ακατονόμαστα θέλουν format, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Δοκίμασα και σε linux (Mandriva 2010.1) αλλά η SDLMAME για κάποιο λόγο δεν τρέχει (δεν θυμάμαι το μήνυμα που βγάζει)!
Θα δοκιμάσω να σβήσω όλο το φάκελο ΜΑΜΕ, ένα καθάρισμα registry (δεν ξέρω γιατί, καλό κάνει πάντα) και αν δεν πιάσει....format!
Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη!
(Αν υποψιαστώ ότι πρέπει να πάρω νέο μηχάνημα για να παίζω ΜΑΜΕ, θα πεθάνω!)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2010 11:15 #85504 by ryk
Το πρόβλημα λύθηκε, αλλά ήταν κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στα πρόθυρα της σχιζοφρένειας!
Κατά τύχη, είχαν συνδεθεί ανάποδα τα 2 joystick που έχω, μετά από μετακίνηση του υπολογιστή (δεν είναι ίδια, το ένα με 4 κουμπιά, το άλλο με 6) και με αποτέλεσμα το ένα να το βλέπει λάθος και το άλλο καθόλου. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με την ταχύτητα.....έλα ντε!
Τέλος καλό, όλα καλά! :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.