Guess what! Xbox one!
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα ps1 , nintendo 64,atari θεωρούνται ακόμα απο τις ''καλύτερες''(αγαπημένες ,οκ)...
Και μόνο για τα άθλια γραφικά τους απέναντι στα πιο σύγχρονα μηχανήματα τα κατατάσσω χωρίς δεύτερη σκέψη στα '' σκουπίδια''.
Για την εποχή τους καλά ήταν , αλλά τώρα έχουν χάσει την αξία τους( μόνο συναισθηματική πλέον).
Το ps1 θυμάμαι το είχα ξεσκίσει με τον πατέρα μου....
Το ps2 το χάρηκα ακόμα περισσότερο από το ps1 γιατί έπαιξα παιχνίδια πολύ ανώτερα από αυτά του ps1(crash bandicoot<pacman world 2 , spyro the dawn of the dragon , race o-rama, Ο ρατατούης, όλα τα PES , crash mind over mutant Κ.ά.
Το ps3 δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκα τόσο μιας και έλλειπε αυτή η παιδικότητα που είχαν τα παιχνίδια που έπαιξα στις προηγούμενες γενιές. Π.χ tlou,uncharted,gow,infamous,killzone,Assassin's creed : προτιμώ πολύ περισσότερο τα ratchet , spyro,pac-man,crash κ.ά.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια στο ps3, αλλά εγώ πλην μερικών (rayman origins,minecraft) δεν έπαιξα.
Τα μόνα καλά παιχνίδια που πραγμάτικα μου έμειναν από την 7η γενιά είναι : Batman Arkham series , Rayman Legends, Minecraft , mirror's edge
Με το xbox one που έχω τώρα , η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω περισσότερο το gaming. Υπάρχουν αρκετά παιχνιδάκια που παίζω μαζί με φίλους : fifa 16 , Ηalo MCC(παρ' ό,τι αγάπησα τα Halo , θεωρώ ότι το αγάπησα τη χειρότερη δυνατή στιγμή
) , minecraft ,GoW,Killer instinct,forza motosport.
Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο One μέχρι τώρα είναι : Batman Arkham Knight , Halo MCC , Halo 5 . Τα πιο πολλά τα περιμένω.. :΅)