Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημένος υπολογιστής/παιχνιδομηχανή

More
25 Oct 2010 11:49 #82535 by j_Silver
Παλιααααα και ωραία χρόνια μου θυμήσατε..

Όντως κυκλοφορεί πολύ μεγάλη προϋπηρεσία σε κατοχή Η/Υ και κονσόλες μέσα στο thread.

Να ρίξω κι εγώ τον οβολό μου λοιπόν και να με κατατάξω στην εποχή του Atari με το παιχνιδάκι BOXing να δίνει και να παίρνει με τον ξάδερφο που λιώναμε, έπειτα ήρθε ο Amstrad 6128 και βέβαια μέσα σε όλα τ'αλλα το Pirates..!:)
Έπειτα μια Amiga 500 με λιώσιμα στα Skidmarks/Cannon fodder/prince of Persia πωωω.. τι λεμε τώρα, δακρύζω και λυσμωνώ.. :icon bow:
Προχώρησα σε Amiga 1000 και έπειτα πισάκι, ούτε που θυμάμαι χαρακτηριστικά, PI ήταν Cyrix ήταν.. δεν μου έρχεται, η ηλικία μάλλον θα φταίει! :bduh:

Από κονσόλες.. SNES, Game boy, Sega Mega drive, Game Gear (Το πρώτο έγχρωμο φορητό!:Ρχιχ), Playstation, Dreamcast, Playstation 2, PSP, PSP Go, Wii, Xbox 360..!:)
Πάντα μου άρεσε το Gaming και γι'αυτο φταίει ο ξάδερφος που είχε πρώτος το μικρόβιο και μου το κόλλησε.. τώρα πια δεν θεραπεύεται..!:Ρ ;)

Happy Gaming hours παλικάρια... και η πορεία συνεχίζεται.. Keep Walking

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2010 09:36 #85158 by Θανάσης Καραβασίλης
Δεν θα επαναλάβω όλα τα υπόλοιπα νοσταλγικά ποστ. Ήδη έχω συγκινηθεί. Αλλά να προσθέσω ότι καθαρίζοντας το πατάρι πρόσφατα βρήκα το παλιό μου Lynx. :(

“It can be argued that a human is ultimately the sum of his experiences.”
-Benjamin Sisko, Deep Space: 9

More
20 May 2011 17:54 #93675 by Vasilis stathoulopoulos
παρολο που εχω xbox 360 με HD γραφικα μακρα η καλυτερη κονσολα ηταν το mega drive το οποιο ακομα λειτουργει κ λιωνω που κ που :icon bow:

More
16 Jun 2011 08:59 #94668 by nikos
Ξεκινησα με εναν Commodore64, μετα εαν 128D και υστερα ηρθε το ιερο τερας Amiga500 (με expansion ακομα 512ΚB Που εδιναν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για τοτε 1ΜΒ) mazi me to 1084s monitor της Commodore!!!! απο εκει και επειτα οτι "μηχανημα" και να αγορασα ηταν απλα λιγο μπροστα στα ΑΝΩΤΕΡΩ!!!!!

Απο κονσολες τα κλασσικα....Sega Mega Drive, Gamegear, Gameboy, GB Color, GB advance, SEGA Saturn, PLaystation, Sega DreamCast, Playstation2, XBOX, PSP (J), PSP (E), XBOX360, Wii, PS3, PSP Go. (με η σειρα που τις αποκτουσα)

Απο αυτα ειχα εντυπωσιαστει με το Saturn γιατι επιτελους μπορουσα να παιζω SEGA RALLY σπιτι μου, Playstation για τα υπεροχα Formula 1 kai Crash Bandicoot, Dreamcast γιατι ΠΑΛΙ, μπορουσα να παιζω SEGA RALLY 2 σπιτι μου, ΧΒΟΧ giati μπορουσα να παιζω Outrun2, PSP γιατι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, XBOX360 για το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Gears of War kai PS3 γιατι απλα ειναι αkομα ενα Playstation της "πρωην" αγαπημενης μου SONY!!!! :D

Black is white and colours turn to grey, What was close is drifting far away, Just now right's already wrong, What turns weak was never strong, Can I kill the daemon without blowing out my mind? I don't know if hell or paradise Belong together or if Heaven Tells No Lies, You role the dice, You know the price is higher than you can afford, Beware of what you might see, Can you trust your blinded eyes?

More
03 Jul 2011 19:27 #95295 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Ως λιγάκι νεότερος, δεν έχω βιώσει την ένδοξη εποχή Amiga κτλ..
Την αρχή την έκανα με το Playstation 1 (περιττό πιστεύω να αναφέρω τα Playpower, Polystation από τα Jumbo). Εκεί έπαιξα τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, όπως τα Metal Gear Solid, Medievil, Soul Reaver.
Οπότε πιστεύω πως αυτή είναι και η αγαπημένη μου κονσόλα. Άλλωστε..η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή !

More
20 Aug 2011 01:24 #97549 by Πρόδρομος Γιαγκόπουλος
Δεν ξέρω αν είναι αυτό που αγάπησα πιο πολύ, αλλά η βραχύβια ιστορία του Sega Game Gear μου έχει μείνει στο μυαλό...
Έκανα άπειρες οικονομίες για να το αγοράσω σαν παιδί κι εγώ, και 12 μέρες αφότου το απέκτησα μαζί με ένα παιχνίδι που έμοιαζε πολύ με το Legend of Zelda (αλλά φυσικά δεν ήταν), σε μια έκρηξη πάθους (και νεύρων) από έναν άτυχο θάνατο του χαρακτήρα μου, του έριξα μια γροθιά στην οθόνη και πάπαλα...
Από τότε... Διαχείριση θυμού και όλα είναι καλύτερα... :)

More
18 Sep 2013 15:02 #132382 by PanosRetroshowcase
Όλα όσα έχω στην υπογραφή μου. Γι' αυτό και τα μάζεψα άλλωστε τα τελευταία 13 χρόνια.

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem ΙΙ, Amiga 600, Amiga 500 1Mb, Atari 1040 STFM, Sega Megadrive II, Nintendo SNES (Everdrive), Panasonic 3DO FZ-10, Atari Jaguar, Sony Playstation, Sony PSone, Sega Saturn, Nintendo 64, Sega Dreamcast, Sony PSP, Sony PS2, Nintendo Gamecube, XBOX ®, XBOX 360 Elite LT2.0, XBOX 360 1439 RGH2, Sony PS3 Slim 12Gb

More
18 Sep 2013 17:05 #132393 by Θεοφανης Καμπανης
1.Amstrad 6128
2.PS1
3.ps2
4.ps3

Now playing
Shadow of mordor (PS4)
NBA 2k15 (PS4)

More
07 Apr 2014 12:47 #142986 by Μάρκος Ασκανιάν
Πίστευα ότι θα έλεγα Ps1 αλλά καταλήγω ότι η καλύτερη κονσόλα για μένα είναι το Ps2. Όταν την αγόρασα συνειδητοποίησα ότι έχω ταυτόχρονα Ps1 (κατά 80% :-P ), Ps2 και dvd player. Πολύ μπροστά για την εποχή της και με τη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών. Ακόμα και σήμερα αγοράζω και παίζω games γι'αυτή τη τρομερή και αθάνατη κονσόλα!!!

Adododo!!!

More
08 Apr 2014 02:58 #143029 by Γιώργος Λόλας
Προσωπικά εμένα μου άρεσαν τα PS1, Dreamcast, Gamecube. Και τα τρία είχαν παιχνιδάρες. Θεωρώ ότι άδικα πήγε χαμένο το Dreamcast και όνειρό μου είναι να δω μια μέρα την Sega να βγάζει καινούρια κονσόλα.