Freak wrote: Ενταξει παιδια, ο piperaki παραξενευτηκε απο τις πολλες του Saxo και ο πρωτος ηθελε απλα να ειναι σιγουρος για την αγορα του. Απλα Saxo θα μπορουσες να ειχες βαλει απο την αρχη, ''Ζηταω ps3 80gb μεχρι την ταδε τιμη, αρκει να το δοκιμασω πρωτα''.
Δεν τρεχει τιποτα, μην τσακωνεστε
Όχι ρεσι, γιατί να τσακωθούμε;
Δεν έχω τίποτα με το παιδί.
Να εξηγήσω λίγο γιατί τα γραφώ τόσο αναλυτικά.
Μένω στο νησί, ας πούμε ότι κάνω την αγορά από κάποιον αλλά δεν έχει απόδειξη για να βρίσκετε μέσα στην εγγυηση και δεν δέχεται να το τσεκάρω, το παίρνω και κατεβαίνω στο νησί, μετά από μια εβδομάδα κάτι παθαινει, τι κάνω τώρα;
Σίγουρα δεν θα φταίει ο πουλητής, μετά την απομάκρυνση λένε ουδέ λάθος αναγνωρίζεται, θα φταίω εγώ που δέχτηκα να κάνω την αγορά αυτή, μετά σιγά να μιν τον ξανά βρω.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει και πόσες κοροϊδίες μου έκανα παλιά που παράγγελνα από τα περιοδικά παιχνίδια.
Να, έχω βρει τώρα ένα πακέτο πολύ καλό, μου δίνη το παιδί 40αρα κονσόλα με ένα χειριστήριο και 5 παιχνίδια στα 400 euro, από αυτά τα παιχνίδια θα κρατήσω το ένα που μου αρέσει και τα άλλα τέσσερα θα τα πουλήσω σε κατάστημα που παίρνει τα μεταχειρισμένα παιχνίδια, στην ξεφτίλα άμα τα πάρει θα τα πάρει λέω εγώ 15 euro το ένα (μπορεί να τα παίρνει και με 20 euro), και 15 euro λοιπόν να μου τα πάρει, αμέσως έχω ξανά στην τσέπη μου 55 euro, οπότε θα είναι σαν να έχω αγοράσει το μηχάνημα στα 345 euro.
Καλά δεν κάνω και το ψάχνω αναλυτικά το θέμα;