piperaki wrote: και οι 80 αρες παίζουν τα παιχνίδια του 2. Δηλαδή έχεις και το psx και το psone και το ps2 και το psp και το psp lite ;;; φίλε συλεκτικό πλέον δεν είναι τίποτα.
Αν γνωρίζεις από video game (που για να είσαι μέλος σε αυτό το site γνωρίζεις) θα σου πω κάποιες από της κονσόλες που έχω και θα μου πεις πόσο εύκολα μπορείς να τις βρεις.
Όσο πιο δύσκολα βρίσκετε μια κονσόλα τόσο πιο συλλεκτική είναι και γίνεται με τον καιρό.
SEGA MASTER SYSTEM 1 και 2.
SEGA MEGA DRIVE
SEGA GAME GEAR
GAME BOY
NES
AMIGA
ATARI VIDEO COMPUTER SYSTEM
JAGUAR ATARI
Και άλλες που βρίσκονται σχετικά εύκολα και δεν χρειάζεται να της αναφέρω, αλλά κάποιες από αυτές δεν υπάρχουν πλέον.
Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.
Από τα Playstation τα έχω όλα εκτός από το PSP, θα το πάρω κι’αυτό αλλά στην slim έκδοση του.
Το Playstation 1 που έχω θέλω να το πουλήσω για να πάρω το Psone, γενικά μου αρέσουν οι slim εκδόσεις τον Playstation.
Άμα βγει slim και το PS3 θα το πάρω κι’αυτό κάποια στιγμή.
Το 80αρι παίζει παιχνίδια PS2;:-k
Του φίλου μου που το έχουμε τσεκάρει σε πάνω από 30 τίτλους μόνο το Pro evolution 6 έπαιξε, δεν το νομίζω.
Εκτός και αν είναι μερικές αυτές που τα παίζουν, πάντως τα 60αρια όλα παίζουν παιχνίδια PS2