Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ

More
28 Jan 2009 21:18 #50173 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ωραια, εισαι τυχερος. Το 40αρι που εχω εγω εχει 1 χρονο εγγυηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2009 22:59 #50174 by piperaki
Replied by piperaki on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ
Λοιπόν μου φάνηκε τελείως κουλό όλο αυτό γιατί όπως είπες έχουν βγει κάποια πακέτα στον γερμανό σωστά ;; είπες κάτι για 400 ευρώ και ότι εσύ δίνεις 350 για την κονσόλα. Σκέψου λίγο το χρόνο που σου πήρε να γραψεις το κείμενο να το ποστάρεις σε τόσες σελίδες, μέτα έχεις να διαβάσεις τα μνμ που έλαβες - θα λάβεις μετά τι άλλο ;;; Να συναντησεις τα άτομα να δοκιμάσεις και την κονσόλα και όλα αυτά για να γλυτώσεις 50 ευρω. Ε δεν αξίζει φίλε καλύτερα να το πάρεις brand new να μυρίσεις και το καινούργιο πλαστικό που λέει ο λόγος.

More
29 Jan 2009 00:18 #50176 by saxo
Replied by saxo on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ

piperaki wrote: Λοιπόν μου φάνηκε τελείως κουλό όλο αυτό γιατί όπως είπες έχουν βγει κάποια πακέτα στον γερμανό σωστά ;; είπες κάτι για 400 ευρώ και ότι εσύ δίνεις 350 για την κονσόλα. Σκέψου λίγο το χρόνο που σου πήρε να γραψεις το κείμενο να το ποστάρεις σε τόσες σελίδες, μέτα έχεις να διαβάσεις τα μνμ που έλαβες - θα λάβεις μετά τι άλλο ;;; Να συναντησεις τα άτομα να δοκιμάσεις και την κονσόλα και όλα αυτά για να γλυτώσεις 50 ευρω. Ε δεν αξίζει φίλε καλύτερα να το πάρεις brand new να μυρίσεις και το καινούργιο πλαστικό που λέει ο λόγος.

Ρεσι, αφού μου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσω μια κονσόλα που σε μερικά χρόνια θα είναι συλλεκτικά, αφού μόνο οι 60αρες παίζουν και παιχνίδια από το ps2, είδη από το ψάξιμο που έχω κάνη έχω δει ότι οι 60αρες πωλούνε ακριβότερα από της υπόλοιπες.
Λογικά θα τον ξέρεις κι’εσυ τον λόγω που πωλούνται ακριβότερα, στον είπα, στο ps3club.gr όσοι έχουν 60αρα κονσόλα θεωρούνται τυχεροί, εγώ έψαχνα πάρα πολύ καιρό την 60αρα και δεν την έβρισκα, τώρα που την βρήκα είναι ευκαιρία.
Όσο για τα 350 euro που λες ότι για όλη την διαδικασία δεν αξίζει, έχω κανονίσει είδη να τα διωξω και τα 4 παιχνίδια με 20 euro το κάθε ένα αφού δεν μου αρέσουν.
Ξέρεις πόσο θα μου στοιχήσει συνολικά το όλο θέμα;
270 euro εφόσον θα δώσω και τα παιχνίδια, κατάλαβες τι λέω, θα δώσω και 30 euro να πάρω από τον ξάδερφο μου το pro evolution 2009 επειδή δεν του άρεσε και θα πάρει τελικά το fifa, οπότε;
Με 300 euro συνολικά θα έχω 60αρα κονσόλα δυσεύρετη + δυο χειριστήρια + το αγαπημένο μου παιχνίδι pro evolution 2009.
Είπα και παραπάνω, είμαι κι’εγω έμπορας, είμαι μέσα στα κόλπα και ξέρω πόσα αξίζει να φάω για να αποκτήσω ένα ps3

More
29 Jan 2009 00:24 #50177 by piperaki
και οι 80 αρες παίζουν τα παιχνίδια του 2. Δηλαδή έχεις και το psx και το psone και το ps2 και το psp και το psp lite ;;; φίλε συλεκτικό πλέον δεν είναι τίποτα.

More
29 Jan 2009 01:30 #50178 by saxo

piperaki wrote: και οι 80 αρες παίζουν τα παιχνίδια του 2. Δηλαδή έχεις και το psx και το psone και το ps2 και το psp και το psp lite ;;; φίλε συλεκτικό πλέον δεν είναι τίποτα.

Αν γνωρίζεις από video game (που για να είσαι μέλος σε αυτό το site γνωρίζεις) θα σου πω κάποιες από της κονσόλες που έχω και θα μου πεις πόσο εύκολα μπορείς να τις βρεις.
Όσο πιο δύσκολα βρίσκετε μια κονσόλα τόσο πιο συλλεκτική είναι και γίνεται με τον καιρό.
SEGA MASTER SYSTEM 1 και 2.
SEGA MEGA DRIVE
SEGA GAME GEAR
GAME BOY
NES
AMIGA
ATARI VIDEO COMPUTER SYSTEM
JAGUAR ATARI
Και άλλες που βρίσκονται σχετικά εύκολα και δεν χρειάζεται να της αναφέρω, αλλά κάποιες από αυτές δεν υπάρχουν πλέον.
Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.
Από τα Playstation τα έχω όλα εκτός από το PSP, θα το πάρω κι’αυτό αλλά στην slim έκδοση του.
Το Playstation 1 που έχω θέλω να το πουλήσω για να πάρω το Psone, γενικά μου αρέσουν οι slim εκδόσεις τον Playstation.
Άμα βγει slim και το PS3 θα το πάρω κι’αυτό κάποια στιγμή.
Το 80αρι παίζει παιχνίδια PS2;:-k
Του φίλου μου που το έχουμε τσεκάρει σε πάνω από 30 τίτλους μόνο το Pro evolution 6 έπαιξε, δεν το νομίζω.
Εκτός και αν είναι μερικές αυτές που τα παίζουν, πάντως τα 60αρια όλα παίζουν παιχνίδια PS2

More
29 Jan 2009 11:02 #50180 by kostas
Replied by kostas on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ

saxo wrote:

piperaki wrote: Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.

η το παιρνεις 5-10 $ απο το e-bay

More
29 Jan 2009 11:59 #50181 by piperaki

roronoa wrote:

saxo wrote:

piperaki wrote: Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.

εε δεν το πα εγώ αυτό :lol:

More
29 Jan 2009 15:58 #50182 by saxo

roronoa wrote:

saxo wrote:

Καλά αυτό είναι σίγουρο, εκεί μπορείς να βρεις ότι θέλεις.
Εδώ όμως στο Ellada, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ενώ ένα ps3,ps2 και άλλα τα βρίσκεις και στο περίπτερο της γειτονιάς.