Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το... τρελό αυτοκαλάθι στον Πύργο

More
10 Feb 2011 23:13 #89590 by lavezzi7
[center:1n5b4rhs]Το... τρελό αυτοκαλάθι στον Πύργο[/center:1n5b4rhs]

Αλήθεια πόσο πιθανό είναι ένας παίκτης να μπερδέψει το καλάθι του και να σκοράρει κατά της ομάδας του; Στο τοπικό ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΗ έγινε και ο Δανίκας έστειλε το ματς στην παράταση, υπέρ των αντιπάλων! Δείτε το ντοκουμέντο!

Ο... φόβος των καλαθοσφαιριστών είναι να μην πετύχουν ποτέ καλάθι για την ομάδα τους στη διεκδίκηση του ριμπάουντ και μάλιστα σε ντέρμπι ή ακόμα χειρότερα σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα.

Αυτό που έκανε πάντως ο μπασκετμπολίστας Δανίκας του Πανηλειακού ξεπέρασε κάθε φαντασία. Απλά δεν υπάρχει! Στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΕ Πύργου μπερδεύτηκε και αντί να φύγει προς το αντίπαλο καλάθι, έφυγε από την άλλη πλευρά και σκόραρε κατά της ίδιας του της ομάδας.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι μέχρι εκείνη την ώρα η ομάδα του είχε το προβάδισμα και τελικά ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράσταση, καθώς η φάση εξελίχθηκε στα 7'' πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 63-65.

Δείτε στο τηλεοπτικό ντοκουμέντο, πως οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν πιστεύουν στα μάτια τους, καθώς ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο πάει στην παράταση. Παρατηρούν αποσβολωμένοι τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να σκοράρει στο καλάθι τους και στη συνέχεια αφού το λέι απ είναι εύστοχο ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του εκφωνητή καθώς πάνω στη μετάδοση του ξεφεύγει και αναρωτιέται δυνατά: "τι έκανε ρε;". Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς βέβαια... Ήταν κάτι το εξωπραγματικό.

Πάντως, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε ο Πανηλειακός νίκησε στην παράταση με σκορ 70-78 και έτσι ο παίκτης γλίτωσε πιθανότατα επισκέψεις σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει το τι έκανε! Ούτως ή άλλως πάντως η φάση αυτή είναι συλλεκτική καθώς δεν συμβαίνει και κάθε μέρα για να μην πούμε ότι δεν γίνει ποτέ και φανούμε υπερβολικοί!

Να και η απόδειξη:

dai.ly/g8HX4F

sport24.gr

Το παλικάρι άλλη φορά να έχει καμιά πυξίδα μαζί του μπας και βρει το καλάθι... :great laugh2:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2011 23:46 #89591 by Aνέστης Αδαμίδης
Bασικά, έχει ξαναγίνει. Νομίζω πως ο Αλβέρτης του Παναθηναϊκού το είχε κάνει. Σε μία φάση όπου είχε γίνει κάποιο τζατζάρισμα, δε θυμάμαι τι ακριβώς, νόμιζε πως είχαν σφυρίξει οι διαιτητές φάουλ ενώ δεν είχαν σφυρίξει και αυτός σούταρε στο δικό του καλάθι. :mrgreen:

Άντε μωρή Πανάθα! Όλοι σε αντιγράφουνε!

More
11 Feb 2011 00:33 #89592 by lavezzi7

TheReaper wrote: Bασικά, έχει ξαναγίνει. Νομίζω πως ο Αλβέρτης του Παναθηναϊκού το είχε κάνει. Σε μία φάση όπου είχε γίνει κάποιο τζατζάρισμα, δε θυμάμαι τι ακριβώς, νόμιζε πως είχαν σφυρίξει οι διαιτητές φάουλ ενώ δεν είχαν σφυρίξει και αυτός σούταρε στο δικό του καλάθι. :mrgreen:

Άλλο αυτό.Ο Αλβέρτης το έβαλε γιατί νόμιζε πως είχε σφυρίξει ο κόραξ.Αυτός εδώ πήρε την μπάλα και το έβαλε στο δικό του καλάθι επειδή έτσι του την βάρεσε.Κλαίωωωω :mrgreen:

More
11 Feb 2011 00:38 #89593 by Μάνος Γρυπάρης
Καλά το παλικάρι απλά δεν υπάρχει. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Feb 2011 01:05 #89596 by Γιώργος Λόλας
"Τι έκανε ρε?!?!" χαχαχαχα έλιωσα! Όπως είπε και ο Μάνος, αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα ](*,)

More
11 Feb 2011 02:10 #89601 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote:

TheReaper wrote: Bασικά, έχει ξαναγίνει. Νομίζω πως ο Αλβέρτης του Παναθηναϊκού το είχε κάνει. Σε μία φάση όπου είχε γίνει κάποιο τζατζάρισμα, δε θυμάμαι τι ακριβώς, νόμιζε πως είχαν σφυρίξει οι διαιτητές φάουλ ενώ δεν είχαν σφυρίξει και αυτός σούταρε στο δικό του καλάθι. :mrgreen:

Άλλο αυτό.Ο Αλβέρτης το έβαλε γιατί νόμιζε πως είχε σφυρίξει ο κόραξ.Αυτός εδώ πήρε την μπάλα και το έβαλε στο δικό του καλάθι επειδή έτσι του την βάρεσε.Κλαίωωωω :mrgreen:

Καλά δεν του την βάρεσε. Απλά είχε την ίδια αίσθηση προσανατολισμού που έχω κι εγώ όταν κατεβαίνω Αθήνα. Μέσα σε δύο τετράγωνα χάνομαι! :mrgreen:

More
11 Feb 2011 21:48 #89644 by Andr
φυσικο ειναι να μπερδευτει.και οι δυο μπασκετες εχουν στεφανι και διχτακι.πως να τις ξεχωρησεις? :-k απολυτα δικαιολογημενος