Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (30/10/10)

More
30 Oct 2010 22:41 #83037 by lavezzi7
Δικό μας ματς χάσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο,ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος.Κατοχή,φάσεις,πάθος...η διαφορά ήταν ευδιάκριτη.Δίκαια είμασταν μπροστά στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο πέσαμε αρκετά σε συνδυασμό ότι βγήκε ο καλύτερός μας παίκτης(για τον Κατσουράνη λέω),ο Παναθηναικός κατάφερε να ισοφαρήσει με ένα γκολ που άρχισε από καθαρή τύχη.Το πέναλτυ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν έχω αμφιβολίες,θα το ξαναδώ.Από την στιγμή που μείναμε με 10 δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις.Κρίμα!

Το μόνο θετικό από αυτήν την αναμέτρηση είναι ότι μένει ο Νιόμπλιας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2010 22:49 #83039 by doxitis
Σωστός ο Λαβέτσι για Νιόπλια και Κατσουρ...
Εγω σαν Παναθηναικός τώρα τι να πώ :P
Μας ανάστησε ο Ολυμπιακός.Πρώτο ημίχρονο ανύπαρκτοι απλά!
Δεύτερο ημίχρονο εγώ πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός έδωσε χώρους στον Παναθηναικό και τον άφησε να βγεί μπροστά (πράγμα που δεν άφησε στο πρώτο)

Υ.Γ Ευτυχώς χαρήκαμε λίγο (πολύ βασικά :mrgreen: ) γιατί ήταν ντέρμπι και ειδικά με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να βλέπουμε την καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου! Μπράβο μάγκες...

More
30 Oct 2010 22:53 #83040 by lavezzi7
Ε ναι το λογικό αυτό ήταν.Να μείνει πίσω να κρατήσει το μηδέν(με τον Πάρντο... :mrgreen: ) και να απειλήσει στην κόντρα.Τώρα έγινε αυτό που έγινε και Σισέ είναι ο άλλος,την μισή ευκαιρία την έκανε γκολ.

More
30 Oct 2010 23:00 #83042 by Frank
Συμφωνω με οσα λετε, να προσθεσω οτι εγιναν καποιες αξιολογες φασεις, οπως επισης και το οτι ελειπαν Λετο, Νινης. Τον οσφπ τον περιμενα πιο ξεκουραστο και με περισσοτερες λυσεις αλλα φανηκε η διαφορα τον ομαδων, οι μεν δεμενοι, οι δε ειναι ολοι νεοφερτοι στην ομαδα και δεν εχουν δεσει ακομα. Στα δυσκολα φαινονται αυτα ... περιμενω να δω και τα παιχνιδια του Οσφπ με Αεκ και Παοκ.

Συνοψιζοντας ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το παιχνιδι, και πανω απ ολα απ την εμφανιση καποιων παιχτων. Ωραιο επισης και το 2 ημιχρονο 1 τελικο, ματσακι για γερα νευρα και με πολυ αγονια. Παντα τετοια.

More
30 Oct 2010 23:58 #83043 by thanasis
Eλεος πια νικησαμε καθαρα σημερα και ψαχνετε(οι ολυμπιακοι)να βρειτε δικαιολογιες.Παιζατε καλυτερα στην αρχη και αξιζατε την νικη αλλα μετα εδειξε την ΜΑΓΚΙΑ του ο Cisse και τυχαιος ή οχι(ο καθενος οτι θελει λεει) καρφωσε 2 γκολ και νικησε.Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η ομαδα μας ανεβηκε λιγο μετα τις συνεχεις ηττες.Μην ψαχνετε δικαιολογιες!Ηταν ενα δυνατο ματς.Το πεναλτυ κατα την γνωμη ηταν καθαρο.Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ ο ΠΑΟ μπηκε μουδιασμενος στην αρχη και εφαγε γκολ απο λαθος αμυνας-κεντρου αλλα εδειξε χαρακτηρα πιστευω και δεν τα εβαλε τυχαια..Αυτα.

More
31 Oct 2010 00:57 #83044 by lavezzi7

8@no$ wrote: Eλεος πια νικησαμε καθαρα σημερα και ψαχνετε(οι ολυμπιακοι)να βρειτε δικαιολογιες.Παιζατε καλυτερα στην αρχη και αξιζατε την νικη αλλα μετα εδειξε την ΜΑΓΚΙΑ του ο Cisse και τυχαιος ή οχι(ο καθενος οτι θελει λεει) καρφωσε 2 γκολ και νικησε.Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η ομαδα μας ανεβηκε λιγο μετα τις συνεχεις ηττες.Μην ψαχνετε δικαιολογιες!Ηταν ενα δυνατο ματς.Το πεναλτυ κατα την γνωμη ηταν καθαρο.Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ ο ΠΑΟ μπηκε μουδιασμενος στην αρχη και εφαγε γκολ απο λαθος αμυνας-κεντρου αλλα εδειξε χαρακτηρα πιστευω και δεν τα εβαλε τυχαια..Αυτα.

Τι δικαιολογίες να ψάχνουμε,την γνώμη μας λέμε.

Το ότι είσαι χαρούμενος φαίνεται και πολύ μάλιστα μιας γράφεις πράγματα στα οποία υπερβάλεις.

Το ποιος είναι καλύτερος φάνηκε πάντως όσο το ματς ήταν 11 με 11 όπως είπε και ο Σενιόρ Βαλβέρδε... :wink:

More
31 Oct 2010 01:24 #83046 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά, γιατί πήρε κίτρινη ο Γάλλος για τον πανηγυρισμό; Άκουσα που το είπε ο άλλος στο βίντεο, αλλά δεν κατάλαβα το γιατί.

More
31 Oct 2010 01:54 #83049 by doxitis

More
31 Oct 2010 09:52 #83060 by thanasis
Δειτε το πρωτοσελιδο του Γαυρου(εφημεριδα) και θα καταλαβετε για τι δικαιολογιες μιλαω.Επισης δειτε τις δηλωσεις Μαρινακη κλπ Βεβαια ο καθενας εχει τη γνωμη του αλλα μην τα ξεφτιλιζουμε ολα.Ακομα και για στημενο ματς ακουσα... :icon bow:

More
31 Oct 2010 10:20 #83061 by GoldString
Κλάψτε κλάψτε κλάψτε......
Πιστεύω ότι μερικοί έχουν μεγάλοι καθυστέρηση.....δείτε εξώφυλλα ολυμπιακών εφημερίδων .......
Για σένα πανάθα τα 600 χιλιόμετρα !