Ούτε το περιμέναμε, ούτε το υποψιαζόμασταν. Ειδικά από εσένα! Ειδικά από τον κύριο «Εγώ Αντωνάκης δεν θα γίνω». Μας πούλησες ρε φίλε
Μπορεί να έχεις 1000 δίκαια αλλά κι εσύ προδότης;
Μιχαλάκη, έπρεπε να σκεφτείς πολύ καλά πριν μιλήσεις. Με το ζόρι 3 μήνες περάσανε από εκείνο το 1-0 στη Λεωφόρο οπότε περήφανα μας έλεγες ότι εσύ δεν θα γίνεις Αντωνάκης. Και όμως μέσα σε 3 μήνες ξέχασες την ιστορία σου όλη. Ξέχασες τις αφίσες του παιδικού σου δωματίου, ξέχασες την αγάπη του κόσμου, ξέχασες τους 20000 που έτρεξαν σε εκείνη την 1η να σε αποθεώσουν, ξέχασες τις βαρύγδουπες δηλώσεις «Εγώ στον γαύρο δεν πάω, εγώ είμαι Παναθηναϊκός, κτλ», ξέχασες τα «Ευρώπη ή Παναθηναϊκός», ξέχασες ακόμα και τη Ριζούπολη! Εσύ ειδικά που έπαιξες ξύλο στα αποδυτήρια, εσύ που πήγε να σου κάνει μαλακίες ο Βούλης και τον ξάπλωσες, εσύ που κάθε χρόνο τους μαμούσες και το χαιρόσουν. Εσύ τα ξέχασες όλα και έτσι απλά άκουσες το χρήμα να μιλάει και υποκλίθηκες. Στην Κορέα; Αν ήσουν οπαδός Μιχαλάκη και στην Αφρική θα είχες πάει να παίξεις προκειμένου να μην γίνεις ένα με την ντροπή της κοινωνίας.
Εσεις τι πιστεύετε?