Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νίκος Αλέφαντος

More
24 Jun 2020 10:26 #235883 by Ηλιας
Παρολο που ειμαι Ολυμπιακος δεν του ειχα ιδιαιτερη συμπαθεια. Σε καθε περιπτωση βεβαια r.i.p.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2020 00:37 - 25 Jun 2020 16:24 #235916 by Μάνος Γρυπάρης
Έφτιαξα ένα Best of βίντεο με τον Νίκο Αλέφαντο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Στη σελίδα μου στο Facebook ανέβασα το ίδιο βίντεο με extras (Director's Cut). , όπως την ατάκα "Καλώς τα παιδιά 3-0" και τα "Κεφτεδάκια του Πανούτσου και του Καρπετόπουλου".

Τον κυρ Νίκο τον παρακολουθούσα και ειδικά με τον Γιώργο Γεωργίου έκαναν ένα απολαυστικό δίδυμο. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν στο Τηλεάστυ με Γιάννη Καρατζαφέρη και Κώστα Ραπτόπουλο. Ήξερε πολύ μπάλα αλλά λόγω του ότι ήταν πολύ αυθόρμητος και ευέξαπτος με τους παίκτες και με τους προέδρους κι αυτός ήταν κι ο λόγος που στις περισσότερες ομάδες έμεινε μόνο μία σεζόν. Δεν δίσταζε να τα βάλει και με τους προέδρους, ακόμα κι όταν του έλεγαν ποιους παίκτες να βάλει ως τελεσίδικο. Είχε ανεβάσει κατηγορία ομάδες με την μπάλα που ήξερε. Νίκησε 0-4 με τα Γιάννενα τον ΠΑΟ Ρουφ και τον σήκωσαν οι οπαδοί ψηλά για χιλιόμετρα στην Αθήνα. Τα έβαλε με τον Θωμά Μαύρο το 1986 όταν ήθελε να παίζει περισσότερο (στα 32 του τότε) και ο Αλέφαντος δεν τον έβλεπε να αποδίδει. Τα έβαλε μέχρι και με τον Χαριστέα όταν έλεγε στον αέρα να φύγει η φουρνιά του 2004 από την Εθνική για να παίξουν τα νέα παιδιά.

Προσωπικά τον είχα πάρει μια φορά τηλέφωνο και τα είχαμε πει. Ήθελα να τον φέρω καλεσμένο στο Sportime για να μιλήσουμε για Football Manager τότε αλλά ο συγχωρεμένος μου είπε "Δεν ξέρω από παιχνίδια", ήταν όμως θετικός στο να έρθει ακόμα και για να μιλήσουμε για μπάλα.

Ιστορίες που άκουσα χθες στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου:
- Μια μέρα τον φέρνει ο Γιώργος Γεωργίου να δει έναν αγώνα όπου έπαιζαν τα Πετράλωνα. Στο ημίχρονο του λέει ο Αλέφαντος: "Πες στον προπονητή σου να βάλει το 7 σέντερ-φορ και το 9 έξω δεξιά". Πάει ο Γεωργίου στα αποδυτήρια, το λέει στον προπονητή κι αυτός το κάνει. Τα Πετράλωνα κέρδισαν 2-0. με γκολ που έβαλε το 7άρι!

- Όταν ήταν προπονητής στην Προοδευτική, έφεραν τον Τάσο Πάντο από το Π.Ο. Ψυχικού (πριν πάει στον Ολυμπιακό). Τον βλέπει ο Αλέφαντος σε οικογενειακό διπλό. Τον ρωτάει ο πρόεδρος της Προοδευτικής μπροστά στον πατέρα του τότε 22χρονου Πάντου "Να τον πάρουμε?" και του λέει ο Αλέφαντος "Έλα μωρέ τώρα με το παλτό άσε με". Τον πιάνει ο πρόεδρος και του λέει "Έλα στο γραφείο μου" και μόλις μπαίνουν του λέει ο Αλέφαντος "Πάρτονα με κλειστά μάτια" και του λέει ο πρόεδρος "Καλά γιατί είπες μπροστά στον πατέρα του ότι είναι παλτό". Και του απαντάει ο Αλέφας "Για να ρίξουμε την τιμή".

- Πρώην διαιτητής Γ' Εθνικής έμαθε το εξής περιστατικό: Όταν τον κάλεσε ο Κόκκαλης για τελευταία φορά να αναλάβει προπονητής του Ολυμπιακού (2004 με τον Δούρο) του λέει ο Αλέφαντος "Από χρήματα ζητάω 500.000. Είσαι εντάξει?" Του λέει ο Κόκκαλης "Πήγαινε με τον Γιάννη Μόραλη να μιλήσετε για το οικονομικό". Του λέει ο Αλέφαντος του Μώραλη "Ήρθα από τον κ. Σωκράτη να μιλήσουμε για τα χρήματα. Είστε εντάξει για 500.000?" Λέει ο Μώραλης "Ο κ. Κόκκαλης μου είπε ότι μπορούμε να διαθέσουμε 300.000." Λέει ο Αλέφαντος:
"Καλά τόσα έχω κάνει για τον πρόεδρο και για μισή σεζόν μπορεί να μου δώσει 300.000 δραχμές?"
Και του λέει ο Μώραλης:
"Τι 300.000 δραχμές? 300.000 ευρώ θα είναι το συμβόλαιο" (και έμεινε κάγκελο).

- "Παλιός συμμαθητής του Αλέφαντου είπε στον Γεωργίου: "Το 51 ο Αλέφαντος ήταν 6η τάξη Γυμνασίου και εγώ 5η. Ο Αλέφαντος με ρώτησε τι ομάδα είμαι και του είπα "Ατλαντίδα Χανίων". Μου λέει "Τι είναι αυτά?" και μου εξήγησε τις ομάδες της Αθήνας. Μας μάζευε μετά το σχολείο και μας πήγαινε στο Λυκαβητό να παίξουμε διπλό. Το ποδόσφαιρο ήταν το πάθος του."

===============

Να 'ναι καλά εκεί ψηλά και να τους μάθει πως παίζεται το σωστό 5-3-2. Αυτό είχε παίξει ο Ότο Ρεχάγκελ το 2004 και πήραμε το Euro με την Εθνική. Ο Αλέφαντος έχει βγάλει και το βιβλίο "Τα πάντα όλα" με την αυτοβιογραφία του. Είναι επίσης από τους λίγους Έλληνες προπονητές που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό από τους μεγαλύτερους προπονητές και μάλιστα έχει πει ότι μόνο ο ίδιος κι ο Αναστόπουλος το έχουν κάνει στην Ελλάδα.

Εδώ ο Αλέφαντος κάνει σεμινάρια τακτικής στο Καφενείο των Φιλάθλων. Η σειρά έχει πολλά βίντεο για όσους θέλουν να την δουν.

Στο Μακεδονία TV τους έμαθε επίσης μπαλίτσα. Άλλη μια επική σειρά...σεμιναρίων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 25 Jun 2020 16:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Jun 2020 19:16 - 01 Jul 2020 03:28 #235968 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Νίκος Αλέφαντος στο FIFA
Αυτό το βίντεο είχα σκεφτεί να το κάνω εδώ και ένα εξάμηνο αλλά δεν ήξερα τι ατάκες να βάλω. Τώρα ήρθε η ώρα όμως, γιατί έπρεπε να τον θυμόμαστε. Ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο FIFA με Αλέφαντο coach.

Λίγα λογια για τον Νίκο Αλέφαντο. Έναν προπονητή που ήταν ο πιο αμφιλεγόμενος. Κάποιοι τον παραδέχτηκαν, κάποιοι τον αμφισβήτησαν και κάποιοι ήταν κάπου στη μέση. Ο Αλέφαντος γεννήθηκε το 1939, μας άφησε στα 81 του. Ήταν τόσο δραστήριος που είχαμε ξεχάσει την ηλικία του. Πέρασε όλο τον Β' Παγκόσμιο όπως οι παππούδες μας κι έζησε το ποδόσφαιρο σχεδόν από το μηδέν μέχρι την άνθησή του. Φόρεσε την φανέλα και του Παναθηναϊκού στα 17 του για μία σεζόν και του Ολυμπιακου.

Για όσους αμφισβητούν την μπάλα που ήξερε, ο κυρ. Νίκος ως προπονητής είχε ανεβάσει στην Α' Εθνική ΠΑΣ Γιάννενα, Ιωνικό και Πιερικό (ανύπαρκτη ομάδα).
Πήρε τον Ολυμπιακό δύο φορές στα πέτρινα χρόνια (δεκαετίες '80 και '90) και μία το 2004 που ήταν κι ο τελευταίος του σταθμός μετά τον Φωστήρα, όταν και έχασε το πρωτάθλημα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό λόγω κόκκινης που έβγαλε ο Δούρος στον Τζιοβάνι αλλά δεν έβγαλε στον Κυργιάκο.

Το 1985 ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων. Στον Ηρακλή την σεζόν 1985-1986, είχε πάρει την ομάδα σε κακό χάλι, με λίγους καλούς παίκτες, όπως ο Χατζηπαναγής, Σάββα Κωφίδη αμυντικό χαφ στα 24 του, Λάκη Παπαιωάννου επισης μέσος και τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα, στην καλύτερη θέση στην ιστορία του συλλόγου.
Την επόμενη σεζόν τον έφεραν τον Ιανουάριο για να αναλάβει την ΑΕΚ. Κέρδισε τον Ηρακλή με 1-3. Μόνο κυρίως ο Στέλιος Μανωλάς και ο Τζίμης Παττίκας ξεχώρισαν όμως από εκείνη τη σεζόν, καθώς ο Θωμάς Μαύρος στα 32 του είχε σακατευτεί από τραυματισμούς. Η κόντρα μαζί του ανάγκασε τον Μαύρο να φύγει από την ομάδα.

Μετά επέστρεψε πάλι στον Ηρακλή και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Εκεί δυστυχώς σε 11 παιχνίδια (3 νίκες - 5 ισοπαλίες - 3 ήττες) τα έβαλε με παίκτες της ομάδας και με συνδυασμό τραυματισμών δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ήταν ο μόνος που είχε πάει στο εξωτερικό για να δει σεμινάρια από τους Χάπελ, Παρρέιρα, Μπεαρζότ, Πέισλι, Αρίγκο Σάκι, Λίπι και Κάρλο Αντσελότι. Ήταν οπαδός του 5-3-2 με λίμπερο το οποίο πρωτοέπαιξε ο Ερέρα την δεκαετία του '60 στην Inter και συνέχιζε να το υποστηρίζει μέχρι τέλους. Με 5-3-2 θυμίζω ότι ο Ρεχάγκελ πήρε Euro με την Εθνική μας και ο Παναθηναϊκός εκείνα τα χρόνια έφτασε στους 8 του Champions League και του UEFA και παραλίγο στους 4.

Το ότι πήρε μόνο ένα κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ το οφείλει στο εκρηκτικό χαρακτήρα του. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Τα έβαζε με προέδρους ή παίκτες, ακόμα και τις βεντέτες όπως τον Θωμά Μαύρο, ενώ είχε πλακώσει μέχρι και δημοσιογράφο. Τι να κάνουμε, ήταν πυγμάχος στον Εθνικό, από τους καλύτερους της γενιάς του. Δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ήρεμοι. Ο προπονητής πρέπει να είναι και ψυχολόγος κι αυτό το έχω μάθει από την μικρή μου θητεία 3 χρόνια στις ακαδημίες. Το θέμα είναι ότι τον κυρ. Νίκο οι δημοσιογράφοι τον χλεύαζαν και τον είχαν διαρκώς στο στόχαστρο. Και ο Μαραντόνα έδερνε, έβριζε και σνίφαρε αλλά η διαφορά του παίκτη με τον προπονητή είναι ότι ο παίκτης θα του δώσεις την μπάλα θα μοιράσει σακούλες και θα το παστελώσει ή αν παίζει άμυνα θα μασάει σίδερα. Ο προπονητής όμως είναι ο εύκολος στόχος. "Κακή ψυχολογία στην ομάδα; Έλα μωρέ διώχτον, θα βρούμε άλλον".

Μερικοί θα αναρωτιέστε: "Μα γιατί έκραζε τους περισσότερους παίκτες την τελευταία δεκαετία που έκανε εκπομπή?" Γιατί πολύ απλά όταν ο Αλέφαντος έχει δει με τα μάτια του Χατζηπαναγή, Δομάζο, Σιδέρη, Αντωνιάδη, Πελέ, Κρόιφ, Μαραντόνα, Μπεκενμπάουερ και εκατοντάδες άλλους, τι να του πουνε οι σημερινοι; Όταν έχει μεγαλώσει χωρίς να βλέπει παίκτες με τατουάζ ή κοτσίδα όπως σήμερα, θα τους αντιμετωπίσει όπως ένας παππούς θα την πει στον εγγονό του. Όταν τον δει να ξενυχτάει και να παρτάρει και μετά να σέρνεται πάλι θα του την πει. Είχε πει το "Καλώς τα παιδιά 3-0" που δεν βγήκε, του το κόλλησαν στάμπα. Από την άλλη υπάρχουν πάρα πολλά που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι. Ο Γιωργος Γεωργιου καθόταν παρέα μαζί του σε Μουντιάλ και Euro, έβλεπε ο Αλέφαντος 10 λεπτά ένα ματσάκι και μετά από λίγο του έλεγε ποια ομάδα θα κερδίζει. Και κέρδιζε. Μια μερα τον εφερε Πετραλωνα και απο 0-0 που ηταν το ματς στο ημιχρονο λεει στον Γεωργιου "Πες του προπονητη σου για να κερδισει να αλλαξει το 7 με το 9 και να παει το 7 κορυφη. Και το 7 εβαλε 2 γκολ και κερδισε 2-0. Όλοι κάνουν λάθη και οι καλοί προπονητές δεν κρίνονται από πράγματα που είπαν και δεν βγήκαν, αλλά κρίνονται από όλη τους την πορεία. Και καλούς Έλληνες προπονητές που να έχουν κάνει καριέρα δυστυχώς δεν είχαμε ποτέ. Αν έχετε αμφιβολία το 71 ο ΠΑΟ πήγε τελικό με Πούσκας, το 85 ημιτελικά με Γκμοχ, το 96 με Ρότσα και πήραμε ένα Euro με Ρεχάγκελ. Σήμερα και μετά το άδικο διώξιμο του Δώνη, που ο Αλέφαντος ήταν δάσκαλός του -λίγοι επίσης τα ξέρουν αυτά- πάλι οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος θα έχουν ξένους προπονητές.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ελληνικές ομάδες δεν παίζουν πλέον την μπάλα που έπαιζαν κάποτε στην Ευρώπη κι αυτοί που φοράνε τις φανέλες τους δεν έχουν καμία σχέση με τους τότε, με απειροελάχιστες πρόσφατες εξαιρέσεις. Αυτά ο Αλέφαντος τα έκραζε και δεχόταν χλευασμό. Δικαιωνόταν στις τριάρες και τις τεσσάρες που πέφτουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη στις ελληνικές ομάδες. Αλλά η αλήθεια πονάει και θέλουμε να μας χαϊδεύουν τα αυτάκια. Την αλήθεια την ξεχνάμε όταν παίρνει η ομάδα μας το πρωτάθλημα και χαιρόμαστε ως πρώτοι στο χωριό. Τουλάχιστον όμως όταν συνδυάζεται με το χιούμορ του κυρ Νίκου την αλήθεια αυτή θα έπρεπε να την παίρνουμε πιο ευχάριστα. Δυστυχώς δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά ένας αντίστοιχος Αλέφαντος που να του μοιάζει ούτε κατά το ήμισυ με όλη αυτή την περσόνα που έχτισε. Ήταν ειλικρινής, τα έλεγε χύμα, ήξερε μπάλα, έλεγε ακριβώς αυτό που σκεφτόταν εκείνη την ώρα χωρίς καν να το επεξεργαστεί και σε όποιον αρέσει. Κάπως έτσι πρέπει να τον θυμόμαστε. Ως μια προσωπικότητα ασυμβίβαστη και αδικημένη, που όντως ήξερε πολύ μπάλα και που ήταν τόσο ειλικρινής που δεν έκρυβε τίποτα. Γι' αυτό και ήταν ο μόνος Έλληνας προπονητής που συμπάθησαν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως ομάδας. Καλό ταξίδι κυρ. Νίκο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 01 Jul 2020 03:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Jun 2020 01:44 - 29 Jun 2020 01:45 #236027 by Giorgos Tsolaridis
Νίκος Αλέφαντος: Ο εγκλεισμός στο Γεντί Κουλέ, ο καυγάς για τον Μαύρο κι άλλες σπαρταριστές ιστορίες
Πολλά περιστατικά από την πλούσια προπονητική του καριέρα αναφέρονται στην αυτοβιογραφία του με τίτλο:«Τα πάντα όλα»

Aμέτρητες είναι οι ιστορίες στις οποίες ο Νίκος Αλέφαντος είχε κατά το παρελθόν εμπλακεί στην πλούσια πλούσια προπονητική του καριέρα. Πολλά περιστατικά εξιστόρησε ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του που είχε κυκλοφορήσει πριν από εννιά χρόνια με τίτλο: «Τα πάντα πάντα όλα – Η αυτοβιογραφία ενός θρύλου» από τις τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Ο Νίκος Αλέφαντος στο βιβλίο του αναφέρει πως για ένα μικρό διάστημα χρειάσθηκε να παραμείνει στις φυλακές Επταπυργίου της Θεσσαλονίκης!

Κλεισμένος στο Γεντί Κουλέ!
Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος ενός αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτατζόγλειο το 1979. Ο Αλέφαντος που κάθονταν στον πάγκο του ΠΑΣ έβρισε οπαδούς των κυανολεύκων(όταν η ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1) οι οποίοι απείλησαν να τον… λιντσάρουν. Τελικά ο Ηρακλής κέρδισε 2-1 όμως ο Αλέφαντος, συνελήφθη από αστυνομικούς για εξύβριση και οδηγήθηκε στο τμήμα καθώς είχαν υποβληθεί εναντίον του μυνήσεις. Η ομάδα του αναχώρησε για τα Γιάννινα όμως ο ίδιος οδηγήθηκε στην φυλακή. Ο ίδιος γράφει: «Δικάζομαι την άλλη μέρα, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα, ούτε δικηγόρο να βάλω, και με καταδικάζουν για 25 μέρες μέσα στο Γεντί Κουλέ. Απίθανα πράγματα. Αμέσως λύνεται το συμβόλαιο εις βάρος μου -βρήκαν αφορμή- και πήραν τον Γκμοχ. Κάθισα μέσα 25 μέρες και εκεί γνώρισα κάθε καρυδιάς καρύδι. Φονιάδες, μαχαιροβγάλτες αλλά και μάγκες και καλά παιδιά που βρέθηκαν στη «στενή» από την κακιά τη στιγμή. Ο ένας, ο Τσαφούτης, σκότωσε τον γκόμενο της γυναίκας του. Καλό παιδί αυτός…

Μια μέρα, μου λέει ένα ρεμάλι: «Κοίταξε να δεις, θα σφουγγαρίσεις»! Του λέω σοβαρά: «Είμαι δεκαπέντε μέρες εδώ, σε πέντε μέρες βγαίνω». «Αυτό που σου λέω, με ακούς, ρε» μου φωνάζει και κάνει να μου δώσει ένα χαστούκι. Τον βουτάω από τη μέση και τον πετάω κάτω. Του λέω: «Θέλεις να σε σακατέψω, άντε, ρε, κι εσύ και το σφουγγάρισμά σου»! Μπαίνουν εκεί και κάτι φύλακες και μας χωρίζουν. Για καλή μου τύχη έλειπε ο διοικητής που ήτανε «σκύλος» της φυλακής και στο πόδι του ήταν ένας άλλος Αλλιώς δεν τη γλίτωνα την απομόνωση».

Ένα άλλο περιστατικό που αναφέρει στην βιογραφία του συνέβη την σεζόν 1976-1977 ενώ εργάζονταν στον ΟΦΗ όπου είχε κοντραριστεί με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραϊσκο επειδή αρνήθηκε να υπακούσει εντολή του να εκτελέσει πέναλτι:«Το βράδυ, τσατισμένος, πήγα έξω από το σπίτι του, πήρα μια μεγάλη πέτρα και του χάλασα το αμάξι. Το μάθανε κι έτσι την κοπάνησα στα μέσα Νοεμβρίου από την Κρήτη» παραδέχεται!

Η ΑΕΚ, ο Μαύρος, το ξύλο και η απόλυση»
Για την θητεία του στην ΑΕΚ ο Νίκος Αλέφαντος στην αυτοβιογραφία του ανέφερε τα εξής: «Η ΑΕΚ (σεζόν 1986-1987) έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς για απόπειρα δωροδοκίας από την προηγούμενη σεζόν και έχει ξεκινήσει χάλια το πρωτάθλημα. Πρόεδρος, ο Ζαφειρόπουλος… Με παίρνουνε κι αρχίζω δουλειά. Πήγα πολύ καλά. Εχω φτάσει τις εννέα νίκες και παίζω με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εχω κάνει το 2-0 και είναι το 80ό λεπτό του ματς. Ο Μαύρος είναι θεατής στο παιχνίδι. Βάζω λοιπόν τον Γεωργιάδη… Και την ώρα που τον βγάζω ξεσηκώνεται όλο το γήπεδο! Τελικά το κέρδισα το ματς 2-0… Την επόμενη ημέρα έρχεται ο Μαύρος στην προπόνηση και του λέω: «Κοίταξε να δεις. Δηλαδή πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή, να μη γίνεις αλλαγή, εάν δεν αποδίδεις;» Και μου απαντά: «Κοίταξε να δεις, δεν πρέπει να με κάνεις αλλαγή για να μη φαίνομαι ότι είμαι μεγάλος». «Μην ξανάρθεις. Οπως είσαι. Εντάξει; Τελειώσαμε»! Μετά έρχεται ο Βενετούλιας(σ.σ. δημοσιογράφος), κολλητός του. Μου λέει σε αυστηρό ύφος: «Τι έχεις με τον Μαύρο;» Και του λέω: «Τι είναι, γκόμενός σου;» και του τραβάω μία και του ξεκουμπώνω όλο το πουκάμισο και του το σκίζω και πάει έτσι στα κανάλια! Και βγαίνει και λέει ότι τον χτύπησα… Ο τσακωμός με Βενετούλια – Μαύρο έγινε η αιτία να φύγω από την ΑΕΚ».

«Με έφαγε το πιράνχας ο Λούβαρης»
Το 1994 ο Αλέφαντος κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού όμως η θητεία του ολοκληρώνεται άδοξα. Υπεύθυνο της απόλυσης του ο Αλέφαντος θεωρεί τον Γιώργο Λούβαρη: «Κάνω προετοιμασία, σκίζω στο τουρνουά με Μπρέσια. Έχω Ίβιτς, Αλεξανδρή. Είμαι πρώτος, αήττητος στο πρωτάθλημα. Εντάξει, παίζω με... Μαρσέγη, μια ατυχία εκεί στο κόρνερ ο Τοχούρογλου, με παίζει 100% - 0% ο διαιτητής, χάνω 2-1. Έχω όμως άλλα 90 λεπτά, ρε. Άσε με να πάω στη μάχη. Άσε με να πάω μέσα στη Μαρσέγη να φέρω την πρόκριση. Απ'τον Ολυμπιακό μ'έφαγε το... πιράνχας, ο Λούβαρης κι όλη η χαρτοπαιξία, είχανε μαζευτεί στην Έδεσσα για το παιχνίδι κι είπανε να φάνε τον Αλέφαντο».

«Που είναι ρε η σαγιονάρα;»
Γνωστή είναι η συνήθεια του Αλέφαντου να δείχνει τα συστήματα στους παίκτες του σχηματίζοντας θέσεις σε εικονικό γήπεδο με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Σε ένα παιχνίδι Ιωνικός-Γιάννινα ο Αλέφαντος χρησιμοποιεί σαγιονάρες στα αποδυτήρια για να δείξει το σύστημα. Ο Βαμβακούλας, αποφασίζει να κάνει πλάκα κι εξαφανίζει μια παντόφλα: «Πού είναι η παντόφλα ρε; Εδώ μιλάμε σοβαρά για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον εχθρό και εσείς παίζετε; Που είναι η σαγιονάρα;...». Ο Βαμβακούλας απαντάει: «Εγώ την πήρα κόουτς.Αλλά πες ότι είχαμε αποβολή στο 10'. Να μην είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτήν την περίπτωση;».

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 29 Jun 2020 01:45 by Giorgos Tsolaridis.